Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lady zsani

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lady Hölgyválasz! 2017.05.09 16:21:01
  Korábban írtunk már arról, hogy a férfiak milyen fehérneműt szeretnek látni a nőkön, de vajon mi a helyzet fordított esetben. Milyen alsónemű az, amit mi hölgyek a legvonzóbbnak találunk egy férfin? Legfontosabb Elsődleges szempont női szemmel, hogy bármilyen típusú alsóneműről legyen is szó,…..
Két egyforma nő nem létezik, sőt egyetlen nő sem mindig ugyanolyan. Hiszen meg kell felelnünk többféle szerepnek is. Például: házi- , üzletasszony, anya vagy szexistennő. Ezért nem csoda, hogy a férfiakkal ellentétben, akiknek elég pár boxer, nekünk nőknek hatalmas fehérneműs fiókokra van…..
Lady Kellemes húsvéti ünnepeket! 2017.04.16 20:09:24
Ha szexis jelmezekről van szó, akkor mindig elsők között jut eszünkbe a playboy nyuszi. És mikor találnánk alkalmasabb időpontot arra, hogy mi magunk is kipróbáljuk, milyen lenne nyusziként,  ha nem a húsvétkor? Ráadásul ezzel a napunkat is feldobnánk (a párunkról nem is beszélve).  Itt van pár…..
Lady Fehérnemű vs Bikini 2017.04.10 08:25:47
Találtam egy érdekes videót, amit megosztok veletek. Tőlünk nőktől sokszor megkérdezik: A bikinit miért mutogatjuk, ha a fehérneműnket nem, hiszen a kettő ugyanaz nem? Erről számos vicces kép is kering az interneten. Ha legközelebb is ez a téma kerül szóba, nem kell magyarázkodni, hanem egyszerűen…..
Lady A fehérnemű fejlődése 2017.04.01 15:32:30
Az évek során a fehérnemű számos változáson ment keresztül. Például az 1930-as években az úgynevezett habselyemre vágyott legjobban a nők többsége. Ez egy viszkóz filamentfonalból, lánchurkológépen gyártott kelme volt, habár ekkor még maga a fehérnemű fogalma is luxusnak számított. Ezt az 1960-as…..
A nőknek a fehérnemű vásárlásnál sok szempontot figyelembe kell venniük. Először is fontos a kinézete, vagyis a színe és a formája, mert természetesen szeretnének csábítóak, érzékiek lenni az adott bugyiban. De elengedhetetlen nézőpont, hogy viselése közben jól is érezzék magukat és nem utolsó…..