Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bálint Bátori

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://pestisracok.hu/nem-ott-nem-akkor-es-nem-ugy-ahogy-gondoltuk-uj-magyar-ostortenet-1-resz/ http://pestisracok.hu/nem-ott-nem-akkor-es-nem-ugy-ahogy-gondoltuk-uj-magyar-ostortenet-2-resz/ Sudár Balázs történész, az MTA Magyar Őstörténeti Témacsoportjának vezetője (fotó: Horváth Péter Gyula /…..
Bálint Bátori 2017.05.09 15:05:41
A magyar nyelv már a hunok idején bejött a KM-be (de nem a hun nyelv volt az, egységes hun nyelv nem létezett), logikailag ezt bizonyítani lehet. Először kis mennyiségben, majd az avarokkal Baján idején is, de a legtöbb "magyarul" beszélő a"második hullámmal" (László Gyula "griffes-indásai") jött be.
A tény, hogy a magyarban megtalálhatóak szinte minden finnugor nyelvből nyelvtani és hangtani jellemzők, csak úgy valósulhatott meg, ha a nyelv ezek őse (amit kizárhatunk, mivel a KM-ben kapta végleges formáját), vagy közvetítő-keverék nyelvről van szó.
A "magyar" nyelv összekötő nyelvként volt használatos a KM-ben a letelepedettek, állandó lakosok körében.
A sztyeppéről folyamatosan betelepülő törzsek hátországát a mai ukrán sztyeppén összefogdosott és KM-be exportált (finn)ugor, szláv és türk mesteremberek, szolgahadak alkották, akikről kevés szó esik, pedig nélkülük egyik birodalom sem működhetett volna (harci felszerelés, ellátmány, mesterségek, élelmezés volt feladatuk). Azért lehetünk biztosak benne, hogy ők beszélték a "magyar" nyelvet (mely a honf.-kor kapja csak majd mai nevét a Megyer vezértörzsről), mivel a háttérországot adók minden időben többen kellett, hogy legyenek, mint a folyamatosan beáramló hunok/avarok/türkök - hiszen amazok nyelvei mind eltűntek, míg egy nyelv (amit ma magyarnak hívunk) megmaradt. A változó uralmat adó hun/avar/proto-magyar törzsek nyelveit mind ismerjük és egyik sem lehet a magyar őse vagy rokona.
Ezek szerint nem véletlen, hogy Julianus a több éves fáradságos utazásának gyümölcsét, a magyarok megtalálását miért mindössze 5 sorban (!) tárgyalja, nagyon kevés, inkább általánosan a sztyeppei, mint kifejezetten a magyar törzsek jellemzésére használt jelzőket puffogtatva ("lótejet isznak és úgy élnek, mint az állatok", ez már a honf. magyarokra sem volt igaz!). Az igazság az, hogy nincs a leírásban semmiféle bizonyíték arra, hogy megtalálta volna őket, és leírásának szófukarsága útja értelméről elég árulkodó.
Ha tehát Julianus nem találta meg a magyarokat, akkor nem is kellett azonos nyelven beszélniük a KM-iekkel (miért is kellett volna, hiszen a Julianus által meglátogatott környék Baskíria, ahol már akkor teljes mértékben türk nyelven beszéltek, mint ahogyan türk nyelveket beszéltek a KM-be érkező honfoglaló törzsek is.
A KM-ben aztán ezért nincsenek írásos bizonyítékok jó 120 évig (nem csak mert István idején megsemmisítették volna a rováspálcákat), mert bábeli zűrzavar volt jellemző a széttagolt fejedelemségek lakói között, nem volt egységesen kialakult nyelv. István korára kezdett kialakulni egy nagyjából egységesen beszélt magyar nyelv, mely a honf-kor itt talált finnugor-türk-szláv keveréknyelvre nyelvre épült, megtoldva azt még jópárszáz türk szóval.
Bálint Bátori 2018.02.19 13:16:41
"Ki hét ősöd?" - így köszöntötte egymást két nomád, ha találkozott a sztyeppén. Nem volt férfi, aki ne ismerte volna legalább hét felmenőjét, ez akkoriban olyan volt, mint a vezetéknév., hiszen meghatározta a pontos hovatartozást.
A krónikáink védelmében írom mindezt, hiszen hogy pl. egy Borsa nevű ember a Záh nemzetségből ki volt és milyen ősei voltak, azt csak Borsa és családtagjai, rokonsága tudták.
De hogy a vezértörzsek előkelőinek, vagy neadjisten a fejedelem felmenőinek neveit mindenki tudta, az hétszentség. Nem tudott hazudni arról egy fejedelem sem, nem képzelhette Árpád magát Attila utódjának, ha egyszer mindenki tudta, hogy nem volt az.
Lehetetlenség, hogy múltat hamisítottak volna az uralkodócsaládnak, vagy más családoknak, hiszen mindenki tudta volna, hogy az hamis.
A nemzetségfők hatalma megkérdőjelezhetetlen volt, hiszen éppen a leszármazásukon alapult.
Elképzelhetetlen, hogy valaki a semmiből kreált volna magának egy leszármazást, és így beleült volna ki nem érdemelt nemzetségfői vagy törzsfői pozíciókba, hiszen a nemzetség vagy törzs azonnal meggyilkolta volna.
A fejedelem / király esetében ez különösen igaz kellett hogy legyen.
Elhallgatások, vagy dolgok enyhe módosítása valószínűleg belefért egy fejedelemnek kedvező krónika írója számára, apróbb csúsztatások, stb.
De az, hogy Árpád és családja esetén olyan alapvető tényt, mint a hun mivoltuk, vagy Attilával való rokonságuk, csak kitalálták volna és "belehamisították" a krónikákba, a fentiek miatt egyszerűen képtelenség.
Az első rész után folytatódik az utazás a mesés Bulgáriába. Lemerészkedtünk a mitikus legendák övezte Ördög-torkába, ahol a rejtélyes jelenségek a mai napig találgatásokra adnak okot. Túránk végén pedig ellátogattunk a szocializmus egy rég elfeledett monumentális jelképéhez az UFO-hoz hasonlító…..
Aki rendszeresen olvassa a blogot, az talán még emlékszik Manóra, aki jó pár évvel ezelőtt írt ide először, amikor ötven fölött vágott bele a határátkelésbe. Ennek már három éve, azóta többször is jelentkezett – lássuk, hol tart most az élete! A kép illusztráció…..
Bálint Bátori 2017.05.17 11:04:40
Bálint Bátori 2017.11.13 14:40:14
@Herr Géza: Aháá, szóval ha írunk egy cikket egy narancsról, majd odateszünk egy képet egy banánról, majd aláírjuk, hogy a kép illusztráció, akkor az úgy teljesen okés cikk és megfelelő illusztráció ugye? Értem...Akkor odatehettek volna egy ütvefúrót, vagy egy indiai elefántot, és a cikk úgy is tökéletes, hiszen "A kép illusztráció" felirat szerepel benne, szóval baj nem lehet...
Blogosz MINEK. MENT. ODA. 2017.09.18 08:18:00
Az áldozathibáztatás – ugye – a buta barmok kevésbé koherensen gondolkodó honpolgárok egyik emblematikus jegye. Aki idióta ilyen, természetesen élőben is az, ám neten még gyakoribbak (vagy csak több emberhez érnek el) a mindenbe való eszetlen belekotyogások, tudálékoskodások, abszurd belebrekegések…..
Bálint Bátori 2017.09.19 09:37:34
  Fotó: Varga Zsolt    Egy hete voltunk a Martiniben és még az elmúlt napokban is bennünk élnek az éjszaka képei, a kéjes sóhajok hangjai és az egész éjszakát betöltő hangulat.  Néhány napja Ádám hívott fel minket és érdeklődött hogylétünkről. Jókat nevetgéltünk és megbeszéltük a klubos…..
Bálint Bátori 2017.08.30 11:27:02
FOLYTATÁS:

Botond pedig, mivel számára minden perc izgalmas egy vibráló nő társaságában, bármibe belemegy, így ment bele a szwingerezésbe is. Botond abba is belemenne, ha Vanda azt akarná, hogy 3 marokkói néger kúrja seggbe Botondot, és arról is tudna olyan áradozva írni, mint például hogy:

"Miközben a Hezbollah-harcosok behatoltak a végbelembe, én végig Vandát néztem. Nem féltem, fájdalmat sem éreztem, hiszen tudtam, hogy Vanda és én most közösen éljük meg ezt az élményt és hogy ő megérti, mit érzek most és hogy ezt nem érte teszem szívességből, hanem magamtól, kettőnkért, és tulajdonképpen élvezem is, hiszen mi bajunk eshetne, amikor mindennél jobban szeretjük egymást. És ettől olyan boldog voltam, hogy még akkor is sírtam az örömtől, amikor meghallottam a cafatokra repedő ánuszom irányából érkező reccsenést."

Satöbbi satöbbi blablabla. Dehát ez van, ezt a stílust kajálják a népek, nemde?

Egy nagyon összeillő párosról van szó, akiknél van ugyan egy a kapcsolat alapjait érintő probléma (Vanda nem képes szerelemre egy rendes férfival mert számra az nem elég dinamikus, belül szüksége van egy rossz fiúra aki alázza, de ettől fél is egyben és kényelmes neki Botonddal, aki minden vágyát lesi és királynőként kezeli), de a hétköznapokban ez ritkán jelentkezik mert a szwingerben megatlálták a Vanda túlbuzgását levezető szelepet, amit néha kiengednek és akkor kis ideig viszonylagos nyugi van.

Hosszú távon azonban valószínűleg Vanda meg fogja csalni Botondot, amitől Botondban megszűnik a tisztelet és a királynő leesik majd a trónszékről.

Azután Vanda tovább fog sodródni ágról-ágra, férfiről-férfire, Botond pedig a keserű tapasztalatai alapján már nem akar majd pezsgést és nyüzsit szerető típust, ezért keres egy rendes asszonykát aki mellett normál életet él.

Elnézést ha valahol bántó voltam, de a kritika velejárója, amit minden közszereplőnek vállalnia kell, aki a nyilvánosság elé viszi az életét az az, hogy néha mások nem látnak minket olyannak, mint ahogy mi szeretnénk bemutatni magunkat.
Bálint Bátori 2017.08.30 11:28:38
ELEJE:

Régóta írok és valamennyire értek hozzá, hogy más írása alapján (elég pár sor is), akár egész személyiséget tudjak rekonstruálni.

Mint láthatjátok, a posztok elküldésének helyes sorrendjét viszont mai napig képtelen vagyok agyban feldolgozni.

Mivel érdekesek vagytok, megpróbálom nálatok is az elemzést, aztán legfeljebb tévedek.

Kettőtök közül nyilvánvalóan Botond az, aki "írástudó", bár ő sem volt soha profi újságíró, nem élt az írásból, de mindig is volt hozzá érzéke. Talán mellékes képességként kamatoztatta írás- és stilisztikai tudását pl. mint pl. egy cég marketingese, vagy könyvelő, ilyesmi. Rá még visszatérünk.

Vanda megfogalmazásai egy érett nő éretlen íróstílusáról tanúskodnak. Sosem írt és nincs is igazán érzéke hozzá, de ez nem is baj, vannak ilyen emberek. Mondjuk nekik nem jut eszübe blogot írni, devégül is itt is Botond aki valójában ír. Nem véletlen az, hogy ebben a cikkben is írják, "olyan sokan kérték Vanda szemszögét", valószínűleg Vanda is tudja hogy nem tud írni és nem is nagyon akar, de mivel belátta, hogy a blognak szüksége van az ő szemszögére is, Botond hosszas kérlelése után belement, de kikötötte, hogy Botond majd nézze át és javítsa ki, ami így is történt.

Vanda személyiségét a javítások miatt csak Botond szűrőjén keresztül látom, ezért nehéz megítélni pontosan, mi van tőle és mi Botond javítása, bár feltételezem, hogy Botond törekedett csak a legalapvetőbb helyesírási hibákat kijavítani, amiből feltételezem nem kevés volt az írásban. Még így is benn maradt egy-két "gyöngyszem", például a kedvencem Vandától ez:

"A vágyak mozgatják a nő és a férfi libidóját. Az adni adást is egy fajta vágy vezérli"

Senki nem vár irodalmi magasságokat egy szwinger-blogger feleségétől. De azért fontos, hogy a dolgokat egy blogon is normálisan körülírják és ne úgy kelljen olvasnunk, hogy "igen, talán sejtem mire gondolt" , hanem egyértelmű legyen, mivel azt írja le, amit akar mondani, a megfelelő szavakkal.

A fenti mondatoknak egyrészről semmi értelme nincsen, hiszen a "vágyak" nem tudom hogyan "mozgatják" a libidót, amikor a libidó a vágy jelenlétének vagy hiányának a görbéje, tehát nem a vágy mozgatja. Igen, hallom a bégetőket, én is tudom mit akart írni, mire gondolt, de a színvonal az színvonal és a stílus maga az ember, ez a mondat pedig egy okosságnak gondolt oltári sületlenség, amilyet valódi gondolkodó ember nem ír le, mert előbb észreveszi és maga is elröhögi magát rajta, majd törli.

Vanda stílusán keresztül egy átlagember látszik, aki megpróbál jól fogalmazni, de nincsenek meg hozzá a nyelvi eszközei. Írása olyan, mint amikor sajtreszelővel próbálunk recskázni: érdes és viszonylag kevéssé élvezetes. A legjobban ahhoz tudnám hasonlítani, amikor egy rendőrt látunk nyilatkozni a tévében és ő nagyon jól akarja elmondani, de valahogy mindig olyan szóösszetételeket hoz össze zavarában, hogy a néző csak sír a röhögéstől és nem tud a lényegre koncentrálni, hogy mit is mond a rendőr. Én is így voltam Vandával.

Vanda kettejük közül az erősebb személyiség, Botond úgy szeretett belé, hogy látni vélte benne a szabad és öntörvényű nőt, aki erős, bevállalós és jól használja a szexualitását, ez vonzotta Botondot.

Viszont emellett Vanda önfejű és makacs, ami sokszor idegesíti Botondot, de a pozitívumok túlsúlya miatt ez nem vészes és Botond olyan személyiség, akinek fát lehet hasogatni a hátán. Ezt a tulajdonságát Vanda naponta teszteli is.

Vanda azért szereti Botondot, mert hozzá képest amolyan "langyos víz", segít levezetni Vanda fölös energiáit, a csapongó Vanda számára Botond a józan ész, ő a földelés a Vandából csapkodó villámok számára.
Vagy még jobb kifejezés, hogy Botond képes Vanda hullámhosszára hangolódni és akármilyen hangulatban van Vanda, Botond mindig tud a támasza lenni.

Ezt a blogot is úgy hozták létre, hogy a szwingerezés valószínűleg Vanda ötlete volt, mivel Botond nem igazán izgalmas az ágyban, legalábbis Vanda korábbi, nagyon pörgős előéletében sokkal machóbb, alfahímebb pasikhoz vonzódott, akik sokszor ki is használták. Botond ezt sosem tenné meg vele és ezért Vanda kompomisszumot kötött: Botonddal marad, de a régi énje továbbra is hajtja a kurválkodás felé, amit a szwingerben él ki.

Természetesen mint minden nő, ő is hazudik magának és el is hiszi a hazugságot, hogy szerelmes Botondba. Valójában Botond irányában inkább afféle testvéri szeretetet érez, nem igazi perzselő szerelmet, ezért vágyik más férfiakra. Lehet, hogy Vanda szülei elváltak kamaszkorában, nem volt az igazi a viszonya az apjával, ezért nem bízott a férfiakban és ezért alakult mindig úgy, hogy kihasználták, ehhez képest Botond "hűsége" fontos neki és szeretné megtartani őt még akkor is, ha nem hozza annyira lázba testileg, mint korábbi partnerei.
  Fotó: Pixabay   Tegnap délelőtt, titkos csoportunk egyik új tagjával beszélgettem. Szombat éjjel férjével az egyik klubban buliztak, és nagyon érdekelt, milyen volt a hangulat. Meglepődve olvastam, hogy az egyik láncos “madárfészekben” egy szóló pasival többen is kiabáltak, mert nem tartotta be…..
Bálint Bátori 2017.08.30 10:25:09
@mentira: Ugyanez merült fel bennem és a Vanda is okoskodni tudott válasz helyett, megspékelve a hülyeségét azzal, hogy utalt arra, hogy az nem hülyeség, csak "te ezt nem értheted", mert te nem szwingelsz, magyarán egy ostoba tudatlan vagy és ezért nem fogod fel, ami minden szwingeresnek nyilvánvaló, de majd olvasd el az ÖSSZES posztjukat és rájössz...igen persze.

El lehet menni sítáborba úgy, hogy kijelented, hogy kösz de te nem szeretsz síelni és kikéred magadnak, hogy sílécet vigyél.

El lehet menni boltba úgy, hogy nem vásárlosz, sőt kikéred magadnak ha egy eladó hozzád lép hogy mit segíthet, hogy "én csak magányra vágyom", csak lehet hogy kiröhögnek és jogosan.
Lecserélhetnénk a Hősök terén Magyarország védőszentjét. A helyére egy kigyúrt kopasz csávót kellene állítani, aki kokót szív, eltöri a Ligetvédők ujját és a belvárosban száguldozik a mercijével, jogsi nélkül, majd halálos balesetet okoz. ..
Vannak az életben dolgok, amik nem kerülnek semmibe, és sokkal szebbé lehet velük tenni a világot. Egy mosoly a pincértől, miközben megkérdezi, hogy ízlett az étel. Türelmesen megvárni, hogy előbb leszálljanak az emberek a villamosról, és csak aztán felszállni. Nem dudálni azonnal, ha a lámpánál…..
Csodálkozik az internet népe, hogy hogyan lehet valaki annyira kegyetlen, mint például a nemrég hírhedté vált tatai hentes...
Nem szép dolog megcsalni a másikat, ám vannak országok, ahol meglehetősen sokan űzik ez az izgalmas, de sok jóra általában nem vezető szabadidős tevékenységet. Vajon melyek azok az országok, ahol a legtöbben lépnek félre?..
Csak egyetlen egy szó, mely Ammianus Marcellinus római tábornok és történetíró, Rerum Gestarum című művének egyik fejezetében olvasható, mégis sokat elárulhat a Kárpát-medence lakóiról, azok nyelvéről. A történet szerint Kr. u. 359-ben a medence népe fellázadt a II. Constantius római császár által…..
Tisztelt RTL Klub! Ebben az esetben meg kell jegyeznem, hogy a megszólítás pusztán udvariassági fordulat. Az RTL és társcégei nem érdemesek sem tiszteletre, de még arra sem, hogy többként tekintsünk rájuk, mint amik: erkölcstelen és etikátlan, népbutító bűnszervezetek ezek, a vezetőik pedig a…..
Bálint Bátori 2017.08.02 14:47:27
Azokat, akik itt hitetlenkednek, egyszerűen nem értem. Így mentek a dolgok, sőt még durvábban.
A Mónikát a Balázzsal gyakran összemossák, amikor azt mondják "kamu" volt minden. A Balázsnál ez így is volt, a Mónikánál viszont nem, ott mindenki igazi volt. Nem tudom miért volt megengedve a kamu a Balázsnál, miközben a Mónikánál nem, de ez volt a helyzet. Jobb volt a Balázsnak dolgozni, mert lényegesen könnyebb volt felhívni pár statisztát és összerakni egy akármilyen sztorit papíron, mint a valós fogatlan prolit megtalálni az utcán / kocsmában / hajlátkatalnszállón / stb. és rábeszélni hogy bejöjjön az origi sztorijával. Igen, kaptak érte pénzt, de ez nem jelenti azt, hogy kamu lett volna ami miatt bejöttek. Nem volt kamu, az igazsággal jöttek szerepelni.
A "szereplőválogatás" (begyúrás) valóban hazugságokkal történt a legtöbbször, de csak a "másik félnél" volt erre szükség. A sztori két félből áll, az egyik aki valamit tényleg akar a másiktól, a másik viszont hallani sem akar találkozásról az elsővel, pláne nem egy tévéműsorban. Ezért "kényszerült" a stáb egy "alternatív igazságot" tálalni, amelyre a delikvens ráharap. Az első felet ki kellett faggatni a másik szokásairól, kedvteléseiről, sé így kellett felhívni a másik felet, olyan témára behívva őt, amire nagy valószínűséggel ráharap és igent mond.
Milliószor hallottam a műsort néző emberektől, amint egy szereplőről beszélve azt mondták: "hogy lehetett olyan hülye, hogy bement ezzel a tévébe?" Csakis egyféleképpen lehetett "olyan hülye", mégpedig úgy, hogy fogalma nem volt, hogy mi fog vele történni, vagy teljesen téves fogalmai voltak róla.
Példa sztori: adott egy barátnő, akinek a telefonszámához egy "kontakt" ajánkásával jutunk. A kontaktok azok az élet sűrűjében lévő, sok embert ismerő, builzós-haverkodós emberek, akik ingyen és bármentve segítettek sztorikat találni. Hogy miért tették sosem értettem, talán azért, mert elmondhatták, hogy "ismerek egy srácot az RTL-től, szokott hívogatni, segítek neki castingolni". Ezeket végighívtuk minden héten, hogy "Mi újság van?" . Példa sztorink esetén az egyik kontakt elmondja nekünk, hogy ismer egy csajt, akit vert a férje és nagyon szeretné nyilvánosan megalázni. Megkaptuk a núő számát. Hívjuk a nőt, és mondjuk neki, hogy az RTL-től vagyunk és XY jóbarátja ajánlotta őt, és mit ad isten, pont a párkapcsolati erőszakról készítünk műsort, bejönne-e ilyesmibe hozzászólni. Kapna egy kis utiköltséget is 10.000 Ft-ot. Kis vacillálás, kis búgás neki a telefonban, esetleg egy személyes találkozó vele valahol egy kávézóban a városban ahol elbűvöltük hogy ő micsoda képernyőre termett jelenség, a végén a legtöbbjük elvállalta. Ezután elkezdtük pedzegetni neki, hogy a Józsit is felkeresnénk, hogy "hitelesítsük a történetét", hiszen bárki mondhat bármit. Megadná-e a telszámát a Józsinak illetve meséljen már a Józsiról pár szót. A nő elmondja, hogy aJózsi egy aggresszív állat és csak a pia és a horgászat érdekli, esetleg a búvárkodás.
Hívjuk a Józsit és mondjuk neki a következőt: RTL-Klubtól keressük, tervezünk egy jó kis műsort, ahol főleg a horgászatról és a búvárkodásról lesz szó, de szóba kerülhetnek párkapcsolati témák is és meglehet, hogy találkozik egy "meglepetésvendéggel" is. Józsi örül, hogy valami neki való dologban ő lesz majd a nagy "szakértő" a tévében és a haverjai milyen irigyek lesznek, a meglepetésvendéget meg elereszti a füle mellett.
A valóságban végül az történt, hogy bejött Józsi a stúdióba, leült, Mónika pedig azt mondta neki: "Józsi, hallom te szeretsz horgászni". Mire Józsi "Igen, nagyon szeretek horgászni". Mónika: "A párkapcsolataidban viszont nem vagy ilyen szerencsés. Eljött hozzánk egy régi ismerősöd, Ilonka". Erre belép Ilonka, Józsi el van képedve, szóhoz sem jut, utána meg köpni nyelni nem tud mert záporoznak rá a vádak, és Mónika is elkezdi ezerrel osztani. Ilonka is el van képedve, hogy hogy kerül ide a Józsi, hiszen előtte megígértette velünk, hogy biztos nem lesz itt. Mi persze lelkesen mondtuk, hogy biztos nem lesz. pedig addigra már kétszer voltunk a lakásán és aláírt szerződése a zsebünkben volt, hogy tutira jön (a horgászos-búváros műsorba). Mire vége lett az adásnak mindkét fél úgy érzi magát, mint akin átment az úthenger és tett rajta még pár fordulót. A "Józsikat" nem nagyon sajnáltuk, mert legalább volt valami "erkölcsi alap" ami miatt "megérdemelte" a "büntetését", hiszen Józsi egy aggresszív nőverő állat volt és egyáltalán nem kár, hogy ezt most mindenki megtudta. Más kérdés, hogy minekt senki sem hatalmazott fel rá, hogy igazságot tegyünk, de "ilyen a showbiznisz".
És kicsit azért sem sajnáltuk őket, mert hülyébbek voltak nálunk, mert hagyták magukat megvezetni, mert bedőltek, tehát megérdemelték a sorsukat, kihullottak az evolúció rostáján.
Bálint Bátori 2017.08.02 14:53:48
A szereplőket adás előtt "fel kellett gyúrni" ami abból állt, hogy hangulatba hozzuk, ha az adás azt kívánta meg, hogy verekedés legyen, akkor olyanokat kellett mondani az egyiknek, hogy "Most voltam a Józsi öltözőjében, és azt mondta nekem, hogy a jó kurva anyádat". Érthető, hogy amint az ember bement és meglátta a Józsit, egyből pofánbaszta. Mónika meg ilyenkor vágta a pofákat, hogy "micsoda emberek ezek", de közben nagyon jól tudta, hogy attól lettek olyanok ezek az emberek, hogy a stáb az elejétől a végéig abba az irányba lökdöste a sztorit és vele együtt a benne szereplőket, ami előre el volt tervezve róluk, hogy a végén ő pofákat vághasson rájuk.
Adás után a stúdióból kilépő szereplők annyira idegesek voltak, hogy első indulatukban általában a másik félre fókuszáltak és össze sem állt bennük, hogy kiknek a tevékenysége vezetett oda, hogy mindez megtörténjen.
Az adás felvétele után nem egyszer volt hangos az RTL-Kulb aulája hangoskodó szereplőktől, akik nem akartak hazamenni amíg nem tisztázzák a dolgokat. Sok szerkesztő ilyenkor odalépett hozzájuk, megértően a vállukra tette a kezét és azt mondta nekik "Én sem tudtam Marika, hogy a Józsi ezt tervelte ki ellened", vagy más hazugságokkal mosta ki magát. Volt, aki bevallotta, hogy hazudott. És volt, aki egyenesen elbújt a szereplő elől, akivel fél órája még sikeresen elhitette, hogy a legjobb barátja.
Egy alkalommal még magának Balázsnak is menekülnie kellett egy oldalsó garázskapun keresztül, mert a főbejáratnál egy átvert maffiózó szereplő várta, hogy szétverhesse az arcát.
Néhány héttel, hónappal ezelőtt az egyik Tinderrel foglalkozó posztomhoz jött egy komment, amelyben azt ecseteli a kommentelő, hogy a Tinder kb. maga a Sátán, és én is az vagyok, mert reklámozom és nem írok arról, hogy mennyire tönkre teszi az emberek lelkét. Most írok róla, de szerintem nem úgy,…..
  Fotó: Filep László   Egy belvárosi étterem teraszán ülünk, kedélyesen iszogatunk és eszegetünk. Kicsit hangos az olasz zene, és még az is lehet, mi is hangosabbak vagyunk a kelleténél.  Viviennel és Balázzsal beszélgetünk. Rendezvényszervezéssel foglalkoznak, és tulajdonképpen ez hozott össze…..
Bálint Bátori 2017.07.27 12:05:03
Tudom úgysem jelenik meg a hozzászólásom, vag yha mágis, akkor majd a különféle nicknevű - valójában általatok létrehozott - álkommentelők majd jól kiosztanak engem, hogy én nem értem a swingerezést mert én nem vagyok az és különben meg húzzak innen ha nem tetszik.

De azért megírom, úgysem olvasom majd ezeket a kommenteket mert biztos nem jövök ide többet.

Pornószakmában dolgozom, pontosan tudom, hogyan működik ez az üzlet, mert ez nem más, csakis kőkemény üzlet. Üzlet a készítőknek és üzlet, munka a szereplőknek.

Cikkeiteket elhinni ugyanolyan butaság lenne, mint amikor rákattint egy kanos férfi egy pornóvideóra, aminek a címe azt állítja, hogy "Amatőr videó - 18 éves lány a wc-ben leszopja tanárát".

A delikvens agya annyira telítve van tesztoszteronnal, hogy egyáltalán nem tűnik fel neki, hogy a kamera mozog, tehát valaki más is volt ott aki felvette a jelentetet.

Ha valóban amatőr lett volna a lány és az a kopasz fickó valóban tanár lett volna, a tanár már börtönben lenne, a lány pedig rég töröltette volna a videót személyiségi jogaira hivatkozva.

Ha valóban amatőr 18 éves lett volna a lány, akkor nem lenne tetoválva az egész teste indamotívumokkal.

Ha valóban amatőr felvétel lett volna, akkor nem lenne tökéletes a bevilágítás és a hang.

Ha valóban amatőr lett volna, akkor a lány nem nézne percenként a kamerába kéjes arccal és ne mmondana olyanokat, hogy "Ahh, yes, ooh, yes", mert ilyeneket magától senki sem mond.

Ha valóban amatőr lett volna, akkor a tanár nem húzná hátra folyton a lány haját, hogy a kamera jól vehesse az arcát.

És sorolhatnám.

Ilyen és ehhez hasonló dolgokat egy hozzáértő azonnal átlát és tudja, hogy az egész úgy, ahogy van, hamis.

Ti is beszálltatok ebbe a szakmába, és bloggal próbálkoztatok, saját, igazi élményeket ígértek.

Piaci rést akartatok találni, és meg is találtátok, éppen ez bizonyítja, mennyire átgondolt volt a blogindítás és a folyamatos tartalommal való feltöltés.

Az átgondoltságnak pedig mindig van mozugatórugója. Ha pedig van, akkor már elég fura, hogynemondjam hazugság őszinte motivációkról és valódi élmények hajtotta közlsékényszerről beszélni, a valódi motiváció helyett.

Olvashatunk itt motivációként a swingerezés őszinte szeretetéről, meg az ismeretterjesztés vágyáról, meg hogy segítsetek a sok swingerezőnek megadni az érzést, hogy nincsenek egyedül.

Hát engedtessék meg, hogy valaki ne egye meg kérdés nélkül ezt a -
mondjuk ki - lószart.

Az itt teremtett világ, mint minden, ami a pornószakmában legyártásra kerül, hamis, mivel ez üzlet, ezért nem is lehet más.

Nem tud őszinte lenni, mert egy tudatos koncepció része. Nem tud őszinte lenni, mert tudatos motivációk hajtják, és ez a project már "A projekt" lett az életetekben, amivel el akartok jutni valahová, amit sikeressé akartok tenni.

Ez a gangbang-dolog már egy olyan egyértelmű példa volt, ami jól illusztrálta, hogy megismertétek a szakmát, belenőttetek, tudjátok mire van igény és képesek is vagytok prezentálni a nyálcsorgató közönségnek amire vágyik.

És innentől fogva egyértelmű, hogy a szakma részei lettetek és őszinteségeteket nem megkérdőjelezni butaság lenne.

Én ezek után arra tippelnék, hogy ti valójában két meleg nyugdíjas fickó vagytok, ha pedig interjúra mentek, van egy kezdő színészpár aki eljátszik benneteket kétezerét.
A 100 napos tojás elkészítésére nem vállalkoznék, de a fogyasztására nagyon rég készültem már. Most erőt vettem magamon és megvettem. Elsőnek kicsit a történetéről pár gondolat, majd arról, ahogy nekem a kínaiak elmondták a boltban, hogyan kell fogyasztani. De már most leírom, hogy nem bántam…..
Az alábbi cikk kifejezetten a magyar könyvekre lett kihegyezve, de ugyanúgy vonatkozik a külföldi művekre, és nem csak a könyvpiacra érvényes. Szoktál letölteni olyan könyveket ingyen, amikért egyébként fizetni kellene? És megosztani? Tudtad, hogy a feltöltéssel jogsértést követsz el, ami miatt…..
Már javában tombol a kánikula, melynek egyenesági következménye, hogy szó szerint fejvesztve rohansz a fodrászhoz valami rövidebb, de menő fazonért. Persze, nem mindegy hol, hogyan és milyen hajat választasz...
Bálint Bátori 2017.06.16 14:32:59
Áthatolhatatlan rejtély uralkodik a Szaturnusz északi sarkán. A NASA Cassini szondája által készített felvételek már több év óta egy elpusztíthatatlannak tűnő hatszöget mutatnak, amelynek eredete ismeretlen.  A legújabb megfigyelések egyetlen jellemző vonását fedik fel: hétévente szint változtat,…..
A nyár esti koktélok könnyen a fejébe szállhatnak az embernek és ha másnap munka van, akkor nehéz nap elé néz az ember. Érdemes nyomon követni, hogy hol van az a pont, amikor már több koktélt nem érdemes innunk. Ebben segít ez a hordható karkötő, ami egy applikáció segítségével megmondja mennyi…..
Hetek óta azért klikkelek néha az Origo förmedvény lejárató cikkeire, mert kíváncsi vagyok, milyen nyakatekert érvelés mellett tudják a zöldre magabiztosan azt mondani, hogy piros, a sárgára meg azt, hogy fekete. Nem mondanám, hogy tehetségesek a Viktornak kedves alternatív valóság építésében, mert…..
Ha felkeltette az érdeklődését a fenti galérie, esetleg ez a poszt, vagy akár ez a hogyvolt, akkor tessék, itt a magyar szociótrash, a Pumpedék első két része, még csak tévé sem kell hozzá. Nem egészen egy óra a két rész, jó szórakozást hozzá!..
Bálint Bátori 2017.03.21 14:37:12
@Nyögő: hallottad valahol ezt a retekklubbot és megtetszett neked, igyekszel sokszor használni, ügyes vagy.
De az RTL Spike nem az RTL-Klubot birtokló tulajdonosi csoporté, úgyhogy nem helyes leretekkluboznod, mert kurvára más cég, csak a név hasonló. Ki kellene találnod egy degradűló kifejezést az RTL Spikera...ja, hogy az nehéz számodra? Sorry.