Regisztráció Blogot indítok
Adatok
böször

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Durván megosztotta a politizáló közönséget a Momentum tegnapi akciója, jelesül hogy Fekete-Győr András és néhány társa váratlanul bementek az Origo szerkesztőségébe, hogy kamerák előtt kérjék számon az ott dolgozó "újságírókat". A Momentum rajongótábora lelkesedik a produkcióért, eközben mások (a…..
Egy fővárosi sörözőben kávézásnak indult vízivás közben olyasmi történt, ami majdnem kiment a divatból. Pedig, lám, micsoda szükség lenne rá!..
Kotroczó Róbert a tegnap és ma zajló Média Hungary nevű összmédiás dzsemborin rúgta a Holdig a szaros bilit, amikor egy panelbeszélgetésen, amit egyébként Kamasz Melinda, a Figyelő főszerkesztő-helyettese vezetett, úgy elküldte a picsába az Origo-888.hu-Ripost tengelyt, hogy Mészáros Lőrinc…..
Évek óta sokszor elhangzott különböző beszélgetések során, hogy szükség lenne egy olyan politikai erőre Magyarországon, amelyik mentes a nagy (vagy korábban nagy, mára már kicsit „összement”) bal- és jobboldali pártok terhes örökségétől, támogatható válaszokat ad az ország különböző problémáira és…..
Csak mondom Hadüzenet 2017.04.28 01:27:02
Gyurcsányt most már végképp nem tudom hová tenni. Hogy mire volt jó ez a hadüzenete, talán idővel kiderül, de talán sose tudjuk meg. Furcsa módon az meg sem fordult  a fejemben, hogy valóban vannak valamiféle bizonyítékai, ha lenne, már előállt volna vele, tehát nyilván blöffölt, a kérdés már csak…..
Kassai Viktor vezette a keddi nap meccsét, a Real Madrid-Bayern München BL-negyeddöntő-visszavágót, amin a hazai csapat volt az egyértelmű esélyes, mert az első meccset 2-1-re megnyerte. Ritkán látni annyi szarvashibát BL-szuperrangadón, amennyit a magyar bíró és segítői elkövettek. A németek 90…..
Van is, meg nincs is. Tér is, meg nem is. Rengeteg ember fordul meg itt nap mint nap, még sincs tele üzletekkel. (Pedig már 1988-ban annyi ember járt erre egy nap alatt, mint Győr lakossága!) Budapest egyik legfurább pontjának még neve sincs. Úgy beszélünk csak róla: Árpád híd,…..
Van is, meg nincs is. Tér is, meg nem is. Rengeteg ember fordul meg itt nap mint nap, mégsincs tele üzletekkel. (Pedig már 1988-ban annyi ember járt erre egy nap alatt, mint Győr lakossága!) Budapest egyik legfurább pontjának még neve sincs. Úgy beszélünk csak róla: Árpád híd, metróállomás. A…..
Az augusztusi vizes világbajnokság kezd olyan pénznyelő automatává válni, mely akkor is kicsalja a pénzt a zsebünkből, amikor már lezajlanak a sportesemények. Miután elúszott a budapesti olimpiai álom, a kormány és a szervezők kényszert éreznek arra, hogy megmutassák a világnak, Magyarországon semmi…..