Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tom Kaulitzné

57 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha akarjátok hogy folytassam, akkor 7 komit kérek szépen!!!! Köszikeee.. Puxíí:) Jó godolkodást:):D Cupp..
 47. réx.. El sem hixem:) Köxönöm a komikat, és köxi télleg:D Puxíííí   -Mi van?.-Szóltam vissza Tomnak-Semm..Semmi.-nyögte ki majd elfordult-Na mentem.. Pá.-Intettem Billnek meg Melinek majd sétálni indultam. Nem Rickyhez, csak hazudtam..Gondolkodtam Tomon, és…..
Hello!!!!! Itt a befejező réx.. Elég szar meg minden, de ez van.. Sorry... Nincs időm, meg néha kedvem sem.!! Aki olvasta köszönöm.. Talán majd novellákat fogok írni.. www.tomkaulitznovella.blog.hu  -Bea.. Beszélhetünk?.-Ült le…..
Novelláim Anyu nee!! 2008.03.19 17:18:00
Hello!!!! Van egy új blog, amit én és Karol írunk.. Olvassátok el és lécce írjatok komit:D THX:D pusz http://karabeatokiohotel.blogspot.com  Meg van egy sajátom. http://tomundbea.blogspot.com Semmi köze nem lex a TH-hoz.. Nem fog érdekelni akinek nem teccik, most ez jön ki a…..
Tom Kaulitzné 2008.07.07 13:59:57
Novelláim Mindig csak veszekedés 2008.02.26 17:22:00
Na csinizek egy novellát, de ezt úgy akarom hogy a billentyűzet elázzon:D:D XD!! Na cupp:) Komit. Mindenképett halgass lassú számot a TH-tól.3 szó. Melinda & Bill. Ők egy igazi álompár, de csak akkor ha valahol meg kell jelenniük.  Az utcán kézen fogva sétálnak de belül…..
Tom Kaulitzné 2008.07.06 21:39:28
49. réx.. Huhh:D Azééé:P Na puxíí. szerí titeket    -Sziasztok gyerekek.-Mosolygott rájuk Tom-Sia apuu.. Anya hoj van?.-Lettek szomorúak-Itt vagyok kicsikéim.-Mosolygot majd megöleltem őket, mire Tom elmosolyodtott..Ricky már fél órája várt, majd megunta, és…..
Tom Kaulitzné 2008.07.01 22:10:20
 Nem rizsálok, itt a réx. jó olvasást    -Mi csak.. mi csak.. hát..-Dadogtam-Azt hittem szeretsz...-Könnyezett Nóri-Beát szeretem és ez nem változik.-Hajtotta le a fejét-Akkor vége?.-Kérdezte Nóri sírva-Igen. De barátot úgy szeretlek, és remélem azok…..
Haliííí... Na itt a 46. réx is.. Köszönöm az előz réxnél a komikat.. Puxííííííí   -Ki vagy?.-Kérdeztem kicsit sem kedvesen-Tom új barátnője.-Nyávogott-Óóó. Értem. Bea vagyok.-Mosolyogtam de szivem szerint kivágtam volna az ablakon-Én Nóri.-Bájolgott-Oké.…..
Parancsoljatok:D De most már komit is szeretnék.. Antik meg visszamennyenek..:D Puxííi    -Dehát ölelgetett.-Esett nekem kint-Te meg Annt csókolgattad.-Könnyeztem-Na-na...-Jöttek ki Meliék-Tom hagyuk.. Ezt a kapcsolatot. Nem tudsz engem szeretni!! Úgyanúgy ott leszek…..
Na tessék. Vixxatértem:D xD.. Itt a 44. réx.. Nagy cupp.. Komiií:D    -Ann?.-Kezdtem ideges lenni-Tomi baba?.-Nyálaskodott-Táncol...-Mondtam-Megkeresem.-Mondta Már álltam volna fel de Meli lefogott..-Nem érdemes.-Nézett rám, majd visszaültem-De ha csinál valamit…..
Tom Kaulitzné 2008.06.26 22:52:42
Hello.. Tegnap igencsak rövid réxt kaptok, ezért ez a réx hoxxabb lex:D xD   -Most mi legyen?.-Kérdeztem-Futáááás.-Kiabált BillEkkor futni kezdtünk, majd gyorsan beugrottunk a repülőre és elindultunk... -Király lesz.-Mosolyogtak Billék-Alap.-Mondtuk majd már csak azt…..
 CSAK Zsúmnak tettem fel:)(L)    -Hagyd Tom. Gyere menjünk.-Húztam el-Ki ez?.-Torpant meg-Ricky a volt barátom, de gyere már.-Mondtam majd lökni kezdtem-Ne balhézz.-Néztem rá és megcsókoltam-Jó, de csak azért mert te kéred.-Mosolygott-Na jó mulatást mi…..
 Halihóó.. Megszületett a 40. réx.. Rem teccik..:P Cup.. Komit (L):D   -Na mehetünk?.-Léptem ki a szobából teljes harcidíszben Melivel-Alap.-Mosolygott majd elindultunk..-A gyerekek hadd legyenek az apjukkal.-Nevettem, mert megláttam Tomot, miközben eteti Szandit, aki…..
Hali.. El sem hiszem hogy a 40. réx... Aki nem akarja ezt a bevezetőtt olvasni nyugottan menjen a réxhez és ha végzett a SZÓLJ HOZZÁ modulba :$.. Eddig volt 3 vagy 4 blogom, ez az 5.:D ÉS ez is tart a legtovább... Köszönöm, Catonak, Melinek, Zsucának, Kykynek, Miminek,…..
Tom Kaulitzné 2008.06.17 11:03:23
Tom Kaulitzné 2008.06.17 13:56:01
Ennyíí.. rem teccik. 39 . réx. el sem hixem. na mind1. nem rizsázok. cupp    -Hova-hova emberek?.-Léptem ki kómásan az ajtón-Kirándulunk.-Vigyorgott mindenki             Amikor még Gabi kicsi volt!! (Nem tom h…..
 Halííííí!!!! RÖVID LEX.. Ez van Sprite^^ Puxedli   -Csak a pizzériában voltam.-Mondta-Ok.-Mondtam majd fogtam a gyerekeket, megfürdettem majd beültem hozzájuk, és meséltem nekik. Ekkor Tom nyitott be, majd emgfogta a kezem ,s és megcsókolt.. Hiába próbáltam…..
Sziasztoook:) Remélem sokan fogjátok olvasni.. és sokan írtok komit is.. Pls.. Puxika-Kelj már fel.-Nyaggat a tesóm Melinda-Minek?.-Kérdeztem nyűgösen-Utazunk Németországba.. Apa miatt...-Szontyolodott el ő is..Nem értem miért nem mondták hamarabb...Itt hagyni a házat a barátokat a…..
Tom Kaulitzné 2008.04.28 17:07:21
Tom Kaulitzné 2008.04.28 17:26:26
Tom Kaulitzné 2008.06.14 14:49:25
37. réx.. Király.. Puxedlii   -Jajj. Úgy féltem hogy nem örülsz majd.-Sírt Meli és Billhez bújt-Nyugi. Imádni fogom.-Nyugtatta*Ugrunk*2 év telt el, és még együtt vagyunk. Kisebb nagyobb veszekedések azért vannak, de Tom megtanulta mi az a szerelem.:) Megszületett Meli…..
     -Mi?.-Kérdeztem-Álmodtál babám.-Simogatott-Óóó. Istenem, köszönöm.-Mosolyogtam-Mit álmodtál?.-KérdeztemMajd szépen elmeséltem neki, mindent, aztán megölelt, és megnyugtatott. Nagyon jól esett az ölelése, és az hogy szeret. Ezt az idill pillanatot…..
Tom Kaulitzné 2008.06.12 13:35:53
 35. rész.. Szer. És komit mert addig nem fogok réxt írni. NEM FOGOK!!!!!!!!   -Mit akarnak?.-Állt elém Tom takarva a nagy hasam amennyire bírta-Héjj, Tom Kaulitzné, maga tényleg azért lett terhes Tomtól hogy híres legyen? Maga azért van Tommal hogy legyen pénze?…..
Hy, everybody:P... Itt a 30. réx.. És itt is megkérdem, hogy legyen e folytatás, ezért 5 komit szeretnék kapni!!!!!:P Addig is puxka :PHeloka!! Addig is texek be nektek pár képet, amíg gondolkodtok hogy legyen e folytatás, tudjatok mit nézegetni:D Puxka..szerii..
 Hy!! itt a 34. réx. rem tecceni fog. Komíí(L) Pux   -Ugy tudod hogy ma megyünk a dokihoz?.-Kérdeztem tőle-Igeeen.-Ugrált-Jézusom.- -.-'-Örülök naa.-Nézett rám-Okéé.-MosolyogtamEkkor Megjelent Meli és Bill 4 nagy bőrönddel..-Hát ti?.-Kérdeztem…..
HELLO.. NA JÓ OLVASÁST!! KOMIT CUPPOS:)   -Jaaa.. Hát ömm.. Sajnálom.-Nyögte ki égül-Mit?.-Kerekedett ki a szememO_O-Hiányzott a sex, és amikor azt mondtam hogy anyuékhoz jövök, egy csajhoz mentem...-Hajtotta le a fejét-Na ez szép.-Gondoltam magamban. A szemembe…..