Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mócová Nikoleta

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lady Bikinit fel! 2017.05.07 18:12:36
Lassan közeleg a nyár, úgyhogy hoztam nektek pár fürdőruhát, amik egy kicsit másképp néznek ki, mint az átlagosak. Az is biztos, hogy én nem venném fel őket sem napozáshoz, sem úszáshoz, sem pedig másmilyen elfoglaltsághoz. Viszont akadnak olyan bátor nők, akik kétség nélkül viselik ezeket. Itt egy…..
Mócová Nikoleta 2017.05.08 17:48:22
Lady Plus-size kampány 2017.05.05 18:02:30
Nemrégiben elindult egy új kampány, ami a plus-size modelleket népszerűsítette. Ez a kampány nagyon megosztotta az emberek véleményét, ugyanis nagyon sokan támogatták, de voltak olyanok is, akiknek nem tetszett az egész és felháborítónak találták a képeket, plakátokat, amelyeket az üzletekben és…..
Biztosan már sokan voltatok úgy, hogy szeretettek volna vásárolni egy extravagáns bugyit vagy melltartót, de végül meggondoltátok magatokat. Itt a megoldás. Ebben a cikkben olyan fehérneműket mutatok be, amelyek tényleg nagyon mutatósak, nem mindennapiak, de a hímzés miatt egyfajta kedves hangulata…..
Lady Vérforraló kiegészítők! 2017.03.30 14:05:15
Ha egy romantikus estét szeretnél a pároddal, akkor nem elég a szexi fehérneműre gondolni, hanem sok más apró kiegészítőre is. Adunk néhány tippet, hogy mivel hozhatod lázba a pasidat, vagy mivel forrósíthatod fel az unalmas estéket. Magassarkú: azért kezdtük ezzel a kiegészítővel, mert minden…..
       Természetesen olyan fehérneműt hordj, ami számodra megfelelő, kényelmes és neked tetszik, de azért azt sem rossz tudni, hogy mit szeretnek rajtunk a férfiak. Nagyon sok nő kíváncsi arra, hogy vajon milyen fehérneműt kedvelnek a pasik, és ebből a cikkből kiderítheted a „nagy titkot”. Egy…..