Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szvid

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
Gréczyblog A Gyurcsány-fóbia 2011.09.05 05:57:00
Most már teljesen egyértelmű, hogy ott kezdődött minden. Igen, a 2006-os tévévitán, amikor Orbán Viktor kitámolygott a stúdióból és tökéletesen tisztában volt vele: itt ma péppé verte az a nyurga, szemüveges pasas, akiről már 1989-ben megmondta a Fekete Doboznak, hogy az…..
szvid 2011.09.05 12:07:22
@wagem: Fáj hallanod az igazságot? Van ez így néha! Vegyél be pár tablettát és nyugodj le!
Gyenesdiás, Nagymező, Pihenőerdő - áll a táblán, de mindenki csak Lőtérként ismeri. Pedig tényleg pihenőerdő, nem lőtér. Itt valami sötét titok feszül a háttérben. Van viszont kilátó. Helyszín: Gyenesdiás. A keszthelyi Mekinél kell jó irányba fordulni, és 6 perc alatt ott…..
Az NMHH médiatanácsa szerdai sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a múltkori 144 millió forintos büntetés után - ami november 20-tól december 31-ig vizsgálta a Való Világ4 műsorát - újabb 88 millió forintra büntették az RTL Klubot.A médiatanács vizsgálata szerint ugyanis…..
Közel kétmilliárdos uniós támogatásból újította fel belvárosát Nyíregyháza. Az EU-s pénzből - nyílván pályázati feltétel volt – kerékpárúttal is megajándékozta a városvezetés a lakosságot. A közgyűlés döntése alapján a beruházásra még tavaly 90 millió…..
 A párbajkirálynő, született Baukó Éva esetében talán mindenkinél jobban igaz a madarat tolláról kezdetű szólás. Egy ideig vitatkoztunk a monitorral, de végül megbarátkoztunk a szurkolókkal. Van köztük Playboy nyuszi, testvér és markáns barátnő is. Szép csapat! ..
szvid 2011.05.04 10:49:09
@Theodoro: Ne alázd le ennyire a mikrohullámúdat!
A névváltoztatás azért is jogos lenne, mert hazánkban már így is rengeteg a svájci frank, igaz mínuszban. De egyéb előnyei is lennének a váltásnak. Az alkotmányozás során felmerült, hogy ha már Magyar Köztársaság helyett új nevet kell találni, akkor Magyarország helyett…..
szvid 2011.04.09 18:13:38
Rájöttem! Noé bárkája 2010.07.16 11:30:00
Noé igyekezett minden értéket megmenteni bárkáján, így természetesen nem volt hely sem a mozgássérültek, sem a homoszexuálisok, sem bármilyen egyéb „hátrányos helyzetű" számára ezen a bizonyos kishajón. Ugyan sajnos sokan nincsenek ezzel tisztában, de egy normális…..
Csodálatos a mai történelmi nap. Egy nemzet életében kellenek az ilyenek. Hisz ha minden a feje tetejére áll, akkor picsán rúg és visszabillenti az eszed. Vityát most hagyjuk bár , eltolt egy szokásos bullshitet. Volt ott benne nemzeti, család, forradalom, rendszerváltozás,…..
Néha nem tudom eldönteni, hogy minden magyarok ősanyja direkt játssza a futóbolondot, vagy gyárilag két keresztes, mint a hüvelygyulladás? Mindenesetre néha úgy beszél, mintha nem az ELTE docense volna, hanem büfé-turul szakos tarisznyarák.Naivitás azt hinni a mai világban, hogy a…..
  Bár a téli sportok nem vonzzák annyira az ezermestereket, mint mondjuk az autózás vagy a horgászat, azért barkácsmegoldások szép számmal akadnak a havas lejtőkön is. A legfrissebb ez a két PowerBook-ból összeeszkábált snowboard, amelyiket ez eBayen is árultak 99 euróért,…..
KKBK Hait(t)i(s) metódus(lesz) 2010.01.19 03:19:00
Hait(t)i(s) metódus(lesz) Hogyan dolgoznak Bilderbergerék Haitiban. Elképzelhetö-e hasonló Magyarországon? Egy aktuális esemény kapcsán ragadtam klaviatúrát mert valami nem ment egyszerüen a fejembe. Hogyan lehetséges az, hogy egy és ugyanazon szigeten egyszerre létezhet egy…..
Gyakran felbukkanó, és számomra idegesítő szóhasználat, amikor azt írja valaki, hogy "Winfos". Kérem szépen, mi ez? Én már hallottam Windowsról, ami a Microsoft nevű amerikai vállalat terméke, de "Winfos"-ról még soha. Windowst használtam is hosszú éveken…..
szvid 2009.06.13 12:18:47
Fiatalkorom egyik élménye, mikor japán tudósok megjósolták, állítólag akkora földrengés lesz, hogy a Gellért hegy belecsúszik a Dunába. Volt ismerősöm, aki erre a napra direkt szabadságot vett ki, amit aztán az Alföldön töltött el :-) Azóta megtanultam, csak a "brit…..
szvid 2009.03.31 17:24:27
@Grundaktiv Gergő: Ameddig a telepítés tartott, ugyanis egyből működött és működik máig is minden! Nem ATI kártyám van, de az se lenne gond, mert épp a napokban adta ki új driverét az ATI. Akik használják azok dícsérik!
szvid 2009.03.31 18:01:58
@Ronald: Soraidból kitűnik, hogy soha nem láttál "élő" linuxot! Még a nevét sem ismered. UBUNTU a hivatalos neve a linux disztribúciónak amit használok. Jól jegyezd meg, mert egyre többen használják és még neked is hasznodra lehet.
Mivel nem ismered a linuxot így nincs miről vitatkoznunk.Minden állításod megcáfolható csípőből. Csak azért nem teszem, mert nem lenne korrekt részemről!
Egy országot kiválóan jellemez, hogy miként bánik a fogyatékosaival. Most ebben is sikerült rossz képet felmutatnunk Balatonszemesen, pontosabban az ott strandolók közül több embernek. Levelet írtak az önkormányzatnak, hogy a helyi strandon fürdőző fogyatékosokat különítsék el…..