Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hári Viktória

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hangvilla Top 3 zeneparódia 2017.09.10 17:47:37
Néha nincs is jobb a kedvenc zenénknél, csak a kedvenc zenénk paródiája. Íme 3 példa arra, amikor a fülbemászó dallamok még jobb kezekbe kerülnek.   3. GörbeTükör-Szálfa Jó jó, tudom, ez nem is paródia, csupán a legnépszerűbb külföldi számok tükörfordítása. De valljuk be, Ke$ha Szálfájánál vagy…..
A Mozart in the Jungle egy 2014-ben indult sorozat, ami nem meglepő módon a zenéről szól. A klasszikus zenéről. IS. Egy őrülten bohókás karmester és egy oboista lány története keresztezi egymást az eddigi 3 évadon keresztül. Hogy mikre számíthatsz a sorozatban? Szerethető karakterekre, akik…..
Hangvilla Fesztivál kalauzoló 2017.06.01 15:51:24
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de januártól nagyjából úgy érzem magam, mint Alíz, aki Csodaországban barangol. Nekem mondjuk nem jutott annyira fenszi hely, így maradok a naptáram útvesztőiben, mert hogy fogalmam sincs melyik fesztivál mikor van. Akkor most mi ütközik a Sónpóllal? Meg, hogy érek…..
A magyar származású Gilbert Varga vezénylésével adott lehengerlő koncertet április 6-án a Pannon Filharmonikusok. Varga szerint „egy zenekar temérdek árnyalattal bír, olyan, akárcsak egy festő palettája”. Csütörtök este pedig a paletta egy univerzumnyi élettel töltötte be a Kodály Központ…..
Tudtátok, hogy március 22-én van a víz világnapja? Amellett, hogy lételemünk és nekem az egyik kedvenc italom (mert igen is finom íze van) rengeteg művészt megihletett már különböző formákban. Fogadjátok hát sok szeretettel késő esti random zenei válogatásunkat a víz világnapja alkalmából. Bővebb…..
Hangvilla Lilytánia 2.0 2016.10.13 19:44:00
Nemrég jelent meg interjúnk Hegyi Júlia Lily fotográfussal, amiben nemcsak munkásságát, hanem a személyiségét is kicsit jobban megismerhettétek. Ha esetleg érdekel még egy falat Lilytániából, elhoztam Nektek egy top19-es listát a kedvenc zenéiből, valamint egy extra válogatást a képeiből. Jó…..
Hangvilla Fotográfusként a világ 2016.08.27 22:24:00
Hegyi Júlia Lily: a különleges névhez különleges személyiség is társul. Kiskorában apukájával megálmodtak egy plüssmackókkal teli világot, ahol békesség van, mindenki boldog, nincs politika. A plüssökön kívül néhány ember is a városban élhet: Lili, a családja, pár barát. Tudjátok, csak a VIP. Amikor…..
A Pécsi Egyetemi Napok második napján lépett színpadra a Zenélő Egyetem jóvoltából a The Beans a #1367 színpadon.  A jó idő ellenére sajnos keveseket vonzott a program, pedig a srácok nagyon jól szóltak. A banda 2015 májusában alakult meg, ezúton is kívánunk Nekik boldog szülinapot! Egy éves koruk…..
Hangvilla !Harsh-og a PEN 2016.05.06 12:08:00
Ezt a remek szóviccet félre is rakva inkább bemutatom Nektek azt a bandát, akik szerint vicces !Harsh-nak elnevezni magukat. Amúgy tényleg az. Szóval, a  zenekar tavaly alakult, és szereti, amit a hetvenes évek rock zenéi üzentek a gitárokon, csöves erősítőkön, és amit üzennek ma is. Emellett…..
Hangvilla Ma még itt a Pen 2016.04.30 22:01:00
Ki az ágyból, fel a gatyát, irány a Zsolnay Negyed! Idén, utoljára ma van lehetőségetek részt venni a Pécsi Egyetemi Napokon,hát indulás! Ne feledjétek, a buli már 17 órakor kezdődik a #1367 színpadon a ZEN&Roll jóvoltából. A mai fellépők: Tomatoes Attack Pécsről származnak, van egy kopasz…..
Tegnap végre hivatalosan is elstartolt a Pécsi Egyetemi Napok. Ha rendesen kibuliztátok magatokat, és most rendesen másnaposok vagytok, pörögjetek velünk tovább. Reggeli, déli, avagy délutáni kávé, cigi és sör mellé elhoztuk nektek a #PTE1367 színpad mai fellépőit.   The…..
Lassan, de biztosan beindul a Pécsi Egyetemi Napok. Tegnap a Pí Therapy és a Projekt Akusztik játszottak, ma a Dübörgő Vattacukrok és Lenthár Balázs szolgáltatja a Színház téri ZEN&Roll színpadnál a talpalávalót. Íme a mai kedvcsináló összefoglaló. Dübörgő Vattacukrok   Egészen 2010-ig nyúlik…..
Hangvilla Zenélő PEN már kedden 2016.04.26 21:14:00
A Pécsi Egyetemi Napok keretében idén is lehetőség nyílik a feltörekvő zenekaroknak megmutatni tehetségüket. A Zenélő Egyetem szervezésében már kedden és szerdán is a Színház téri kihelyezett színpadnál hangolódhattok a bulira. Kedden, avagy ma a Pí Therapy és a Projekt Akusztik csap a húrok közé.…..