Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drazsika

0 bejegyzést írt és 216 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 - SPOILERMENTES -* Matt Damon a magukat minden megpróbáltatáson átverekedő figurák gyakorlott megformálója: Tom Ripley, Will Hunting, Jason Bourne és az Elysium Maxe után Mark Watney már a sokadik ebben a sorban. A vörös bolygó kényszerűségből első telepesévé váló…..
drazsika 2015.10.02 00:11:30
@fade:

SPOILER

Az egesz jelenet egy Gyuruk Uras poen :D
Az Imgurra töltötte fel és a Redditen osztotta meg a fenti fotót egy felhasználó, és kb. annyit írt hozzá, hogy van egy iPhone-videója a teaser trailerről, amit sosem fog közzétenni, csak ezt a kivágott képet belőle. Az infó egyrészt ellent mond minden eddigi hivatalos…..
drazsika 2015.01.10 08:27:36
@misafeco: Hat a karacsonyt a SW miat mindenki elfelejtheti:) szerintem nem olyan rossz terv ez, legalabbis idopont szempontjabol...
aeon flux trailer: blackhat (2014) 2014.09.25 19:05:00
Hat évvel a Közellenségek után Michael Mann jövő januárban végre visszatér a mozikba, méghozzá egy cyberthrillerrel, melyben egy börtönviselt hacker (Chris Hemsworth) globális uralomra törő cyberbűnözők nyomába ered, és közben megjárja a fél világot. Az első trailer…..
Úristen, mekkora metapillanat ez az alábbi két perc! Huey Lewis az Amerikai Pszichót analizálja Weird Al Yankovicnak, méghozzá azt a jelenetet eljátszva, melyben Patrick Bateman (Christian Bale) Paul Allennek (Jared Leto) analizálja Huey Lewis and the Newst, mielőtt nekiesne egy…..
drazsika 2014.09.24 18:23:04
@Deepblue Noir: egyetértek, a feldolgozá geldolgozás legyen, ne pedig csak idézetgyűjtemény. Ha önálló filmként nem működik, akkor lehet akármilyen hű az eredtihez, lásd Watchmen(theatrical cut, a dc sokkal jobb).
Épp ma lenne 47 éves. Korunk, nemzedékünk talán legnagyszerűbb karakterszínésze túl korán távozott. Még annyi nagyszerű karakter megélése és neki köszönhető kiteljesedése, és annyi de annyi felejthetetlen szerep várt rá. Termékeny színész volt: hiányát talán csak jövőre fogjuk igazán megérezni,…..
Nem, nem kezdek el újabb szinkronvitát. Nem követelek feliratos kópiákat. Nem kívánom a 3D halálát. Mást kérdezek. Azt vettem észre, hogy ha egy film 3D-s – és mostanság az a ritkább, ha egy nagy költségvetésű darab nem az –, akkor az szinte biztos, hogy szinkronizált (a…..
A holnaptól látható szuperprodukció nem csak két külön színészgárda házasítása, hanem két szinkroné is: egy jóé és egy nem túl jóé. Az X-Men - A kívüállók még olyan időkben futott a hazai mozikban, amikor nem volt különösebb gond ezzel az oly sokat taglalt "műfajjal",…..
drazsika 2014.05.21 20:46:57
drazsika 2014.05.22 19:12:40
@reugen: nyílván felesleges vitatkozni, neked nagyon bejön a munkája, nekem nagyon nem. De azt nem bírom nem megjegyezni hogy a linkelt interjúkból nekem úgy tűnik hogy igazam van:) Akárhogyis, te élvezni fogod a szinkront es ezért irigyellek. Nekem mindenfele szervezés kell hogy láthassam a filmet, csak 3dben, egy amúgyis sötét és gagyi vásznon...
Épp a héten készülök új számítógépet venni; elég az hozzá, hogy 2006 után kiadott PC-játékokat már meg sem próbáltam telepíteni a mostanira. És ha még azt is elárulom, hogy okostelefon hiányában az internetet használni csak otthon vagy a munkahelyemen szoktam (és a köztes…..
Átfogalmazom: készen áll a világ egy új Indiana Jones-filmre? Mi több, készen áll a világ egy olyan Indiana Jones-franchise-ra, melyben a régészprofesszor gúnyáját időről időre új színész töltené meg, a'la James Bond? A jókora pletykákkal labdázó, ám félelmetesen gyakran…..
Louisiana, 1995. január 3. Egy leégett tarló határában a helyi farmer és fia egy fa törzséhez kötözött meztelen női holttestre lelnek, fején agancsok, hátán különös szimbólum. A kiérkező nyomozók értékes időt nem vesztegetve azonnal munkához látnak, hogy kiderítsék a halott személyazonosságát, és…..
Épp az imént fejeztem be a The Last of Us nem rég megjelent egyjátékos kiegészítőjét, a Left Behindot (tudom, laza péntek), és épp tegnap futott be a hír, hogy az Underworld- és Resident Evil-filmekről elhíresült(?) Screen Gems adaptálja vászonra Sam Raimi produkciós…..
drazsika 2014.03.08 12:25:34
@Zalaba_Ferenc:
Kicsit hülyén fogalmaztam. Az volt a problémám, hogy a gameplay láthatóan kicsit a történetmesélés és a filmszerűség mögé szorult a fontossági sorrendben. Annak ellenére hogy nagyon tetszett a TLoU, emiatt nálam nem került a kedvencek közé. Nem volt annyira kiforott mint mondjuk az Uncharted, ami egyeseknek lehet butított és túl könnyű, de annyira annyira folyékony és élvezetes a játékmenet hogy nem lehet megunni. Én pedig a ezt fontosabbnak tartom játékoknál mint a történetet. Hogy a konkrét témához is hozzászóljak: szerintem lehet akármilyen a története egy játéknak, szimplán átültetve nem működik filmen. A járható út valószínűleg, ha egy saját történetet prezentálnak a már ismert világban, Pl: Portal No Escape.
Kilenc film verseng ma éjszaka a legjobb filmnek járó Oscarért: ezek közül hetet már kiveséztem (keressétek őket bátran az archívumban), így aztán a teljesség igénye azt követeli, hogy a maradék kettőt se hagyjam szó nélkül. Hát íme. Nebraska. Alexander Payne-t régóta…..
Walt Disney húsz éven át hadakozott P.L. Traversszel, a zsémbes brit írónővel a Mary Poppins megfilmesítései jogaiért. Végül sikerült átcsalogatnia Los Angelesbe, hogy személyesen felügyelje a forgatókönyv véglegesítését. Ez a film eme látogatás krónikája. Meg annál sokkal…..
Hiába is vártad azt, hogy a 2016 májusában érkező Batman Vs. Superman kapcsán megszellőztetett Lex Luthor bőrébe egy olyan meglett férfi bújjon, mint teszem azt Bryan Cranston, ezek a filmek ugyanis annak a kornak szólnak, melyben a szuperbűnözők és/vagy - gazdagok már tejfeles…..
Irving Rosenfeld (Christian Bale), a magabiztos, de kisstílű, és ha nőkről van szó, kifejezetten zűrös figura jókora nagy balhéba keveredik, mikor tettestársával és szeretőjével, Sydney Prosserrel (Amy Adams) együtt lefüleli őt egy feltörekvő, temperamentumos FBI-ügynök…..
Az év végi hajrában megtörtént a bevételi rekorddöntés az amerikai mozikban: 10.92 milliárd dollár folyt be a jegyeladásokból, noha az eladott jegyek száma nem ért fel a 2012-eshez; ami azt illeti, az elmúlt évtizedből csak a hetedik helyre elegendő az 1.356,6 milliárd mozizó. Ami Magyarországot…..
drazsika 2014.01.11 21:44:46
@Zalaba_Ferenc:
Dicaprio a főszereplő, csúnyán beszélnek, van benne szex. A legfőbb pedig hogy olyan életvitelt mutat be, amire vágynak az emberek. Hogy ez mennyire szomorú/ilyesztő az más tészta. Kétszer láttam a filmet ès mindkétszer megdöbbentem hogy az emberek melyik jeleneteknél nevettek és melyikeknél nem.
"Figyeljék a kezem, mert csalok!" Elismerem: utoljára A tökéletes trükkben láttam bűvészt, amikor is az elképzelt közönséggel együtt próbáltam kifigyelni, vajon mi lehet a titok nyitja. De hiszen kiterítette az összes lapját, nem? No persze, nemcsak a fiktív, hanem az igazi…..
Az előző évekkel szemben (lásd kapcsolódó anyagok!) 2013. legjobbjainak lajstromba vételét nem kívántam túlbonyolítani, azaz hagytam a fenébe az udvartartás felmérését, és kizárólag a legjobb tízre összpontosítottam. Nem mondom, hogy nem volt kemény dió tízfősre…..
Pi élete helyett Ben Stiller életével kell beérnünk idén karácsonykor, de az ő élete legalább titkos. Az az információ viszont, hogy ki a magyar hangja Walter Mittyként, a legkevésbé sem az... Ben Stiller – Kálloy Molnár Péter. ...már csak azért sem, mert úgyis mindenki…..
Tom Cruise nem katona, hanem egy fegyver, amely talán megnyerheti a földönkívüliekkel folytatott, hosszú ideje trtó háborút. Tom Cruise ugyanis ha meghal, akkor nem sokkal korábban újjáéled, mintha kapna egy újabb életet. A trailer tanúsága szerint ebben nincs egyedül (Emily Blunt,…..
drazsika 2013.12.11 22:33:30
@Kovács Erzsébet:
Na jó, megérteni végülis én is megértem, bár a "félrevezetett" emberek nem áldozatok hanem palimadarak a szememben. Sőt Cruise nálam kevésbé rossz, ő nem üzleti vállalkozásként vagy karrierépítésként kezdte az egészet, hanem tényleg magával ragadta ez a valami.
drazsika 2013.12.11 23:22:58
@Kovács Erzsébet:
Azt hiszem a vallás definíciójában nem értünk egyet, ameddig ők egyházként definiálják magukat addig én is annak számítom őket. Az pedig hogy az alapításnak illetve a vallásként meghatározásnak mi volt a nyílvánvaló célja az nem jelenti azt hogy sokan nem veszik teljesen komolyan ezt az életvitelt és a szci közösséghez való tartozásukat. A burkolt, de közben nagyon agresszív térítő munkájuk és a kvázi titkosszolgálati módszereik engem is zavarnak, ettől függetlenül a jogukat hogy vallásként tekintsenek magukra nem vitatom.