Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gmen

0 bejegyzést írt és 157 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
Gmen 2011.08.11 15:44:18
@freddyD: Rengeteg mindenen változtatott volna az, ha februárban adjátok ki. Nagyon látszik a videón, hogy ilyen hosszú távú szünet után már kijöttél az egészből, nem vagy az igazi. Tudom, hogy utolsó szösszenet volt, de úgy hiszem, ha még előbb megcsináljátok sokkal jobb lett volna.
Gmen 2011.08.12 21:47:50
@MrRogerRamone: Valahogy sikerült neki.
Igen, még mindig tolom a 06-ot és egy Amica Wronki-Orlando Pirates meccsen már örültem, hogy gól, erre döbbenetemre a fantomkapus hárított...Igaz, csak elsőre Mielőtt kérdezné valaki, hogy mi a zene: H-Blockx - Move  ..
Gmen 2010.11.06 16:02:23
@Richie1986:
Ki az istent érdekel, hogy te mit töltesz le?

Cikkhez: Furcsa. Nem szoktam focis játékokkal játszani, nem jönnek be. Bár állítólag a PES jobb.
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.09.27 15:39:29
Éééés még mindig várok az internetre, hogy bekössék. Mindezt úgy, hogy az ígért határidőn kívül vagyunk már jócskán. Gondolom majd 30.-án megjelennek és fizethetem az egész szeptembert...A következő alany tesztelése egyébként már zajlik. Mondhatni offline státuszbanKis…..
Gmen 2010.09.28 15:39:32
@5T4LK3R: Okos vagy, ülj le, egyes... FiberPower 15-ért(1,7 mb letöltés, 256kb feltöltés), és 5000 Ft, szal át kell nézni, ha 1 mb-os netért 5k-t kérnek...
Fel a szemüvegeket, térhatás powa! Bence küldte: Egy nap haverommal voltunk az Interspar-ban és egy durva Painkiller borítót vettünk észre amit muszáj volt elküldenünk neked. UI: Nem hittem volna, hogy a szatíra ennyire nem érthető, de természetesen ez csak egy nyomdai hiba...
Utóbbi időben csönd honolt az EVM körül. Én nem nagyon mutattam már be tőlük játékokat, ami mondjuk nem nagyon meglepő, hiszen jószerivel már csak mindenféle blőd szimulátort forgalmaznak, illetve a boltokból is egyre inkább eltűnnek a portékáik. Ma betértem egy 576 kB boltba…..
Gmen 2010.07.24 11:15:53
@Mesterlovesz: Amihez nem értesz, abból ne kérdezz...
Amúgy így odlották meg: 512 MB+256 MB, de remélem összeadni azért össze tudod :D
Gmen 2010.07.25 01:19:28
@Mesterlovesz: Igen, tudok olvasni, remélem meglepődtél. :)

Mellesleg nem furcsa a gépigény, akkor se :D amúgy nem ez az első gépigény, ahol ezt látom. Nem csak 512mb vagy 1 giga szokott lenni, pl. GTA 4-nél másfél giga ram kell neki Vistán, és 1gb ram XP-n minimumon(az más kérdés, hogy 2gb ram alatt meg se moccanna... :D)
Gagyi és kidolgozatlan, de nem nagyon lehet haragudni rá. A néha hallható recsegő háttérhangért elnézést, de a játék ragaszkodott hozzájuk. ELNÉZÉST azért is, hogy a videó elején a borítónál elmegy a kép, de ezt az indavideó csinálta. Harmadszorra már nem töltöm fel…..
Megint egy kis retrós játék. Mielőtt valaki megint azzal jönne, hogy "régi játékot mit szekálok", az tartsa meg magának, mert fogalma sincs a régi játékokról.     Az Abandonia honlapján található egy írásos beszámoló a játékról. Letöltési linkkel…..
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..
Január 15.-e környékén új epizód  ..
A legutóbbi Bus Driver videómban már megemlítettem ezt a másik játékot, nevezetesen a Bus Simulatort. Ebből is van már többféle, de hogy fair legyen az összehasonlítás, a 2008-as verzióból mutatok be videókat. Azt említettem, hogy a Bus Drivernek vannak jó tulajdonságai.…..
Gmen 2009.11.23 19:46:30
@GOGKERESO: Köszönjük MSE, hogy megmutattad azt a kevés IQ-dat is... És külön gratulálok a helyesírásodhoz! Egyszerűen mesteri!

Visszatérve a témához: Nem szoktam szimulátorokkal játszani. Nem nekem való :)
Elakadtam, de sikerült továbbjutnom. Azt megint elakadtam, de annyira most már nem is törtem magam. Ez a játék ocsmány, felesleges vele pocsékolni az időt. A szöveget snittek nélkül vettem fel, úgyhogy ne legyenek nagy elvárásaitok ;)  ..
-Tipe- küldte el ezt a videót, ahol a készítők valamit összekutyultak A Crysis az egyik kedvenc játékom, már párszor végig is vittem, de ezzel még nem találkoztam. Lehet hogy a játék fizikáját írták el valahol, mert ha erő módban neki megyünk valaminek akkor az eldől,…..
Gmen 2009.09.11 17:57:41
@dice: Max Payne 1 anno sokkal többet kapott... És ott nem csak a grafika volt a lényeg... A Crytek meg megmutatta, hogy lehet olyan játékot csinálni, ami grafikailag nagyon szép, és teljesen fullon egy gép se viszi el, mer szaggat(van egy olyan sejtésem, hogy az már lehetséges, hogy a motor hibája...) Van ilyen más játékoknál? Hát nem nagyon...

Na jó, nem kötekedem... Valakinek ez tetszik, valakinek meg az... Nekem a Wolfenstein tetszik, mer jó játék...(Na mindjárt jönnek a grafikabuzik, hogy az idtech4 dübörög a game alatt, és hogy sz*r a grafikája...xD)
Gmen 2009.09.11 19:02:17
Gmen 2009.09.12 10:50:38
@Vesszen a BKV: végre valaki, aki velem ért egyet:D
Az elég stresszes Skype-os verzió helyett most egy kicsit profibban lesz megoldva ez az egész. A chat.hu megkért már jó ideje, hogy hozzunk össze egy közös akciót, amit most végre sikerült is realizálni.Szóval pénteken 17 órától, a chat.hu vendégszobájában lehet tőlem…..
Gmen 2009.08.19 18:57:34
@banu from budapest : the incredible:Sziránó FAN: itt nem ez a kérdés, hanem az, hogy a TE anyád tudja-e, hogy buzi vagy?
Gmen 2009.08.20 15:50:37
@banu from budapest : the incredible:Sziránó FAN: ja, hogy már tudja? és mikor tudta meg? amikor apádat basztad? :)


@kdepi01: ez tényleg nagyon beteg xD
Na végre sikerült ezt is összehoznom, már jó ideje terveztem egy ilyet. Nagy freeware rajongó vagyok, azok között rengeteg olyan van, amely megérdemelné, hogy milliók játsszák, de többnyire nem lettek híresek. Ezen szeretnék változtatni és bemutatni pár személyes kedvencemet,…..
Csak érdekességből rakom ki ezt, hogy a múltkor bemutatott Trucker játéknak milyen a borítója rendes kiadásban (tehát ha nem EVM vagy ingyenes melléklet). Megint el kell mondjam, a gyengébb játékok általában szebben néznek ki kívülről, mint a jók/drágák. Persze ez nyilván…..
azon gondolkodtam hogy mivel mostanság nem nagyon írok a blogra hogy most mi legyen de arra jutottam hogy nem tudom vagyis inkább még nem tudom de mindegy is mert van egy ötletem ami még csak ötlet de hogyha elkezdem megvalósítani tudatlak beneteket hogy mi is az és akkora már lesz egy…..
A City Interactive (jobban mondva annak magyar forgalmazója) továbbra is ellenállhatatlan triós combókkal csábítja el az embereket. Mindezt 2 illetve 3000 forintért. Megszakad a szívem, de egyikkel sem játszottam még :( Főleg az Action-ösnél: Játszott velük…..
Gmen 2009.06.20 12:45:30
@X€N: tudom, hogy ott a Dark Sector, a videót megnézted már? feltűnik ott a City logója? nem... szal bukta.

csak forgalmazza a játékot!!!
amúgy is, a Dark Sector túl jó játék a City-hez képest. már videók alapján is. ilyet ők csinálni nem tudnak... hát nézz már videót a játékról... az, ami a City honlapján fennvan, bőven elég... tisztára Gears of War... City erre nem képes... szal nem City-s játék, max. forgalmazza, jó példa erre a World of Goo... az se City-s, csak az forgalmazza...
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.15 20:14:00
Már tesztelgetem az új alanyt. Elvileg egy olyan játék következett volna, amely a Lulát überelte volna "Azt a rohadt élet, ilyen játék pedig nincs!" szempontból, de technika okokból azt csak később mutatom be.A következő videó két különálló részből fog állni, majd…..
Úgy néz ki, lengyel barátaink (EVM-hez hasonlóan) valamelyest összerázták magukat. Utóbbi időben (ha hinni lehet a kritikáknak) korrekt, vagy akár jó játékokat is kiadott ez a cég. Például a World of Goo, amelyet mindenhonnan istenítenek. Úgyhogy kaptok innen egy baráti…..