Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Tary Katalin

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg mindegyikünknek van egy barátja, aki nagy rajongója Beyoncé-nak - beleértve e sorok íróját is - és nagy esély van arra is, hogy legalább egy barátunk/barátnőnk jegyben jár, vagyis menyasszony vagy vőlegény, ami angolul: fiancee vagy fiancé. És ki gondolná, hogy e kettő összevonásából…..
Divatjog Blog Guccit egy estére? 2018.10.10 15:50:24
Forrás: kimdevall.com Ahogy azt a III. Copy21 Blogshop-on tartott előadásunkban is kiemeltük, a túlfogyasztás és a feleslegessé vált ruhák, kiegészítők kidobása súlyos problémájává vált Földünknek. Sajnos a vásárlók nagy része teljesen értelmetlenül félredobja nem használt ruháit és az előremutató…..
Forrás: @lilmiquela instagram 2016-ban jelent meg Instagramon a 19 éves modell, Lil Miquela, aki sok más kortársához hasonlóan elindította influenceri karrierjét a szociális médiában. Mindezt akkora sikerrel, hogy ma már fotóin olyan divatházak ruháit viseli, mint a Prada, a Proenza Shouler, vagy a…..
Forrás: www.express.co.uk Harry herceggel kötött házasságát követően Rachel Meghan Markle - a mai naptól Sussex hercegnéje - az angol királyi család új tagja. A királyi családba történő belépését sokan mérföldkőnek tekintik a konzervatív felfogású angol monarchia életében és a félig afroamerikai,…..
Forrás: www.dezeen.com Ahogy arról korábbi cikkünkben írtunk a New York-i Metropolitan Múzeum (Met) Divat Intézete érdekes témát választott a 2018 májusától októberig tartó kiállításának: a katolikus egyházat. A Met az a különleges hely, ahol az ilyen típusú kreativitás helyet kap és nem félnek…..
Forrás: Pinterest A New York-i Metropolitan Múzeum (Met) Divat Intézete érdekes témát választott a 2018 májusától októberig tartó kiállításának: a katolikus egyházat. A 2018. május 10-én nyíló kiállítás címe: “Mennyei testek: a Divat és a Katolikus képzelőerő”. A világ egyik leglátogatottabb…..
Forrás: www.goldderby.com Tegnap este volt a tévézés Oscarjának számító 69-edik Emmy-díjátadó. A jelölési listát az HBO saját gyártású Westworld c. sorozata és az 1975 óta műsoron lévő Saturday Night Live c. műsor vezette, mindketten 22 jelöléssel. Mindenki legnagyobb meglepetésére nem a…..
  Forrás: www.elle.com Peter Cepeda, a New York-i paparazzi fotós előző héten keresetet nyújtott be a Kelet-virginiai Kerületi Bíróságnál Gigi Hadid szupermodellel szemben, szerzői jogainak megsértése miatt. A fotós szerint a modell egy általa, 2016. július 11-én készített képet tett közzé az…..
Előző hét szerdán Elon Musk, a SpaceX vállalat alapítója és vezetője, saját Instagram oldalán tette közzé a cég első űrruhájáról készült képet, amelyen a ruhát maga Musk viseli. A NASA, a SpaceX és Boeing között 2015-ben kötött megállapodás alapján a két cégnek az idei év végéig kell a NASA…..
    Forrás: Pinterest   Taylor Swift hétfőn megnyerte David Mueller, rádiós DJ ellen indított szexuális zaklatásos perét.  A per előzménye, hogy Swift állítása szerint David 2013-ban, a denveri koncertje előtti fotózáson felhúzta a szoknyáját és megmarkolta a fenekét. Swift ezután az alábbi…..
Forrás: www.hollywoodreporter.com A hidzsáb – mint az arab kultúra egyik legmeghatározóbb ruhadarabja – elindította divatkarrierjét. Olyan élvonalban lévő márkák kollekciójába sikerült beférkőznie, mint a Nike, az American Eagel vagy a Dolce & Gabbana. A hidzsáb sportruházati karrierjét a Nike…..
Forrás: www.ellentv.com Sofia Vergara, a Modern család c. sorozat sztárja és a jelenleg legjobban fizetett TV-s színésznő, a személyiségi jogainak megsértése miatt indított perében egyezséget kötött a Venus Concept szépségipari céggel. A per 2014-ben kezdődött, amikor a színésznő az Emmy-díjátadó…..
A Calvin Klein marketing csapata tökéletes időzítéssel, az Oscar-díjátadót követő napon, illetve a megfelelő név közzétételével jelentette be a 2017-es férfi fehérnemű kampányuk sztárjait: a Holdfény c. film szereplőit. Forrás: Calvin Klein Facebook Az elmúlt évek legnagyobb Oscar-bakijából…..
Forrás: www.venturebeat.com Hacsak nem alkotói szabadságon voltál a 2014. márciusi időszak alatt, akkor nemigen tudom elképzelni, hogy nem ütköztél bele a fentebb látható képbe. Ez az a 2014. márciusi Oscar-gálán készült szelfi, amely pár óra leforgása alatt felrobbantotta az internetet. A képen…..
Dolce&Gabbana divatbemutató 2015, fotó: elle.com A havi 600 millió aktív felhasználóval rendelkező Instagram az elmúlt hat év alatt jelentősen átalakította a divatipart. A közösségi média élvonalbeli triumvirátusában (a Facebook és Twitter mellett) az Instagramnak sikerült elsőként belépnie a…..
Identitásunkat a külvilág felé elsősorban a külsőnkkel, öltözködésünkkel tudjuk megmutatni, ennek kialakításában pedig a divat lehet segítségünkre. Fontos szerepet kapott az elmúlt években a divatban, valamint más művészeti ágakban is a genderidentitás, vagyis a lelki-érzelmi alapon meghatározott…..