Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4ngelika

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ennél egyszerűbben nem lehet őrült izgalmas ceruzatartót készíteni. Vagy bármi tartót. Egyszerűen el kell tenni néhány konzervdobozt, fogóval szépen lelapítani az éles peremet, aztán lemérni a doboz magasságát, kivágni papírból, bármilyen papírból egy ekkora csíkot, hátul egy kis celluxszal…..
Szaranyának lenni jó. Azt hiszem a legjobb dolog a világon. Ha már tiszta szívből úgy érzed, hogy szaranya vagy és már nem is akarsz másmilyen lenni, akkor vagy a helyeden. Mert miért is akarnánk másmilyenek lenni, mint amilyenek vagyunk és miért is akarnánk másmilyenné változtatni a gyermekünket,…..
Hálás vagyok azért, hogy képes vagyok futni. Hogy én dönthetem el, hogy akarok e futni egy busz után, vagy sem. Hálás vagyok azért, hogy ha azt mondja a kislányom, hogy "Anya, fussunk!", akkor nem kell azt mondanom, hogy "Kicsikém, Anya nem tud." Hálás vagyok azért, mert mindig valami új érzést…..
Láttam, hogy volt a Tchibonak egy pályázata, ahol arról kellett írni, hogy milyen anyának lenni. Korábban nem láttam, ezért nem írtam. Aztán este el is gondolkodtam ezen. Mittomén milyen... csinálni kell és ha jól csinálja, akkor sok puszit kap az ember.  Aztán most szombaton nagyon kora délután…..
Tavaly, egy semmittevős húsvét előtti délelőttön láttam meg a baloldali nyuszkót a Pinteresten. Nem szoktam túlzásba vinni a tojásfestést, egyre inkább merült fel bennem az igény arra, hogy a kevesebb több. Inkább legyen két mutatósabb húsvéti dekorációm, mintsem sok kicsi. Szóval ennek jegyében…..
Ilyen volt Ilyen lett  Igen, ez egy tornazsák. Pontosabban tornazsák II., mert az elsőt az első hónapban hagyta el kompletten, az iskolában, minden vadiúj tartalmával együtt. Naszóval, ez a tornazsák rendelkezett rendes, összehúzásra és szállításra alkalmas zsinórral. Aztán egy  pénteken így…..
Egy tavalyi eset tőlem: Ülök a kanapén, kezemben egy újság, lapozgatom, nézegetem. Találok egy számomra érdekes, de elég kicsi képet, majd a tabletezők rutinjával teszem máris a mutató és hüvelykujjamat a képre és próbálom kinagyítani ... egy újságban!!!  És esküszöm, egy pillanat tört részéig még…..
  Amikor ez a polcocska készült, nem az alkotni akarás tombolt bennem leginkább, hanem a bosszankodás, a düh. Ül az ember ebben az aprócska helyiségben, és nem tudja sehova letenni a mobilját, amikor végre elbújva a család elől elolvas végre egy cikket vagy dob egy pár lájkot. Nem, nem gondolom,…..
Valamikor régen láttam ezt a poháralátét ötletet, mármint hogy puzzle formájú legyen.Valamikor télen vettem ezt a vastag szürke filcet potom áron. Aztán itt a tavasz, fészekrakás meg minden. Mivel már vagy 2 hónapja kivágtam a puzzle formát, nem sok dolgom volt vele.  Végül rászántam magam és…..
Kedves szülőtárs, ha a te gyermeked megeszik mindent, vagy majdnem mindent, akkor te baromi szerencsés vagy, hidd el. Mert nincs annál kegyetlenebb dolog, mint a napi háromszori étkezést megoldani úgy, hogy ez ezt eszi, az azt nem eszi, azt hiszem nincs. Mert ugye ösztönösen bennünk van, hogy…..
Nekünk nem volt dohányzóasztalunk. Igen, így nőttek fel a gyerekek. Vagyis volt, ha az IKEA Lack asztal annak minősül, de azt mi kisasztalnak hívtuk és ennyi, semmi hivatalos bútorelnevezés, csak kisasztal. Volt hozzá két kis műanyag szék és amíg kicsik voltak ott rajzoltak, ettek, gyurmáztak,…..
A tél végi depresszió elűzését szolgálta az az ötletem, hogy most kell festeni a lakást, szépen lassan kis részletekben, csak hogy ne ragadjon magával a téli bú, mert akkor ugye lőttek a család jó hangulatának. És bizony szívesebben kerülgetik a festékeimet meg az ecseteimet, mintsem hallgassák az…..
Egy ideje elérkezett a családunkba az a jól kiérdemelt pillanat, amikor már nem csinálunk ügyet abból, ha el kell intézni ezt-azt, be kell vásárolni, de a gyerekek nem akarnak velünk tartani. Mi sem akarjuk, hogy menjen a nyafogás, a hiszti, hogy mikor megyünk már haaaaazaaaaaa. Szóval ilyenkor…..
Hétfő reggel. Ez a hír nálunk nem éri ám váratlanul a gyermeket, előző este tájékoztatjuk a naptár és hold pontos állásáról, most tetézve azzal, hogy hétfőn palacsinta nap is van a suliban éééééés, mi gondos és jó szülők módjára pénzt is adunk neki dögivel ahhoz, hogy teleehesse magát palacsintával.…..