Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jeneiPALI

0 bejegyzést írt és 1062 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegri nyilatkozott a Fiorentina elleni 1-1 után a DAZN stábjának, s a mester nem titkolta, győzelmet várt csapatától, miután a vendégeknek a vezetés megszerzése után adott volt a lehetőség az előny növelésére. A mester azonban az értékelést az inkább a védekezésről szóló második…..
Az Atalanta bal szélen futballozó védője, Robin Gosens megtisztelőnek nevezte a Juventus és az Inter érdeklődését, ám nem szívesen gondol a távozásra. „Nagyon megtisztelő, hogy olyan csapatok érdeklődnek irántam, mint a Juventus vagy az Inter. Ez büszkeséggel tölt el, és visszajelzés arra…..
Fabio Paratici a Lazio elleni mérkőzés előtt tett néhány kijelentést, amivel próbálta hűteni a kedélyeket, mivel Maurizio Sarri állása sokak szerint veszélyben forog, egyes lapok pedig már Mauricio Pochettino érkezéséről írnak. „A célunk a Lazio legyőzése, a scudetto megszerzése, csak ezzel…..
A Juventus ma este az igencsak foghíjas Lazio csapatával ütközik meg, igazi rangadóra számíthatunk, hiszen a scudetto két várományosa mérkőzik meg egymással. A bajnokság őszi szakaszában Rómában a Lazio nyert 3-1-re, illetve az Olasz Szuperkupán is sikerült felülkerekedni Maurizio Sarri csapatán,…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A hosszú kényszerszünetből visszatérő Juventus egyelőre nem kápráztatta el a szurkolóit, s miután előbb a döntőbe jutott, majd a római finálét elveszítette, a zebramezes csapat most a bajnokságban folytatja, ahol a Bologna lesz az ellenfele. "Mindig fájdalmas elveszíteni egy trófeát, azonban így…..
Az olasz futball ismét visszatér a képernyőkre a koronavírus-járvány miatti leállás után, a Juventus pedig Olasz Kupa-elődöntőt játszik holnap az AC Milan csapata ellen, miután az első meccs 1-1-es eredménnyel zárult Milánóban. „A Milan ellen az összes meccsünk nehéz volt idén. Ők olyan csapat,…..
A pletykák szerint a Barcelona kész irányt váltani, s ha nem sikerül Miralem Pjanić leszerződtetése a Juventustól Arthur Melóért cserébe, a Mundo Deportivo szerint Fabián Ruiz lehet a következő célpont. A Juventus és a Barcelona próbálja meggyőzni Arthur Melót, hogy költözzön Torinóba, ám ezek a…..
Olasz pletykák szerint a Juventus szakemberei Sandro Tonalit azonosították megfelelő opcióként Sami Khedira helyettesítésére, miután az olasz futballista rendelkezik a megfelelő taktikai intelligenciával. A Tuttosport beszámolója szerint az év végén Sami Khedira ötéves torinói tartózkodása is véget…..
Az egykori holland válogatott Jaap Stam, aki játékosként ugyancsak megfordult Olaszországban, úgy véli, hogy Matthijs de Ligtnek hosszabb távon is a Juventus kötelékében kell maradnia, ha posztja legnagyobbjai közé kíván emelkedni. "Az első néhány hónapjáról a Serie A-ban pozitív a véleményem." -…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint Gonzalo Higuaín megpróbálja majd késleltetni az olaszországi visszatérést, sőt, az sem zárható ki, hogy Argentínában marad a beteg édesanyjával. A csatár az elsők között hagyta el Olaszországot, mielőtt lejárt volna a kéthetes karantén időtartama, miután…..
A Juventus elnöke számos témakörben elmondta véleményét a legutóbbi bővebb interjújában, így megerősítette, hogy a vezetőség nyáron Maurizio Sarrit akarta megszerezni, és érdekesnek véli az elnök a csatát az Intert feltámasztani kívánó Antonio Contével. Egy másik fontos téma volt a bajnoki meccsek…..
Maurizio Sarri a pénteki sajtótájékoztatón nem kívánt beszélni a közelgő BL-meccsről, hiszen szombaton még a SPAL ellen kell bizonyítaniuk a srácoknak, s a mester elmondta, van esély arra, hogy Giorgio Chiellini a kezdőcsapatban szerepeljen akár. „Jelenleg nem tudom, hogy kezdeni fog-e.” - mondta…..
A Juventus minél hamarabb le kívánja zárni az ügyletet a PSG vezetőségével Layvin Kurzawa és Mattia de Sciglio vonatkozásában, mivel nem kíván a téli átigazolási időszak utolsó hetében kapkodni. A calciomercato értesülései szerint Fabio Paratici ismét felvette a kapcsolatot a párizsi vezetőséggel…..
Az utóbbi három összecsapáson a bajnokságban kínkeservesen gyűjtötte be a pontokat a Juventus. Úgy tűnik, hogy jelenleg gödörben van Sarri együttese, de az eredmények többé-kevésbé jönnek. Jelenleg a Juve az egyetlen csapat a TOP 5 ligában, amely veretlen, nem mellesleg a Bajnokok Ligájában sem…..
A Juventus vezetőedzője, Maurizio Sarri azon gondolkodik, hogy számos változtatást eszközöl a kezdőcsapatot illetően a hétvégi, Lecce elleni bajnoki mérkőzésen - állítja a Tuttosport, valamint a Calciomercato. A két orgánum úgy tudja, a 60 éves olasz mester szeretné pihentetni az együttes portugál…..
jeneiPALI 2019.10.24 13:01:59
A Juventus nyögvenyelős győzelmet aratott a Torinóba látogató Lokomotiv Moszkva elleni mérkőzésen, amelyen az ellenfél szerezte meg a vezetést, s Paulo Dybala duplája mentette meg a szégyentől az olasz rekordbajnokot. "Szükségem volt ezekre a gólokra. Jó mérkőzés volt számomra és a csapat számára…..
Az Atlético Madrid otthonában játszott 2:2-es döntetlennel a Juventus fontos lépést tett a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza felé, s most a Lokomotiv Moszkva csapatát fogadva kerülhet még közelebb európai álmainak megvalósításához.  Maurizio Sarri mester keretéből sérülés miatt továbbra is…..
jeneiPALI 2019.10.22 20:09:05
A Juventus védelmének oszlopa, Giorgio Chiellini még augusztusban szenvedett elülső keresztszalag-szakadást. A 35 éves bekknek legalább hat hónapos kihagyást jósoltak akkor, ügynöke pedig most megerősítette, megfelelő ütemben zajlik a játékos rehabilitációja. "A felépülése remekül halad, ennek az…..
jeneiPALI 2019.10.18 13:29:23
A Juventus csapatával zsinórban öt bajnoki címet nyerő Massimiliano Allegri nyáron köszönt el Torinótól, s a legfrissebb sajtóhírek szerint a feltöltődéssel töltött esztendőt követően a szebb napokat is megélt Manchester United csapatát veheti majd át, míg az edzői csapatában helyet kaphat Patrice…..
jeneiPALI 2019.10.15 18:51:14
Matthijs de Ligt továbbra sem tagadja, hogy a Juventushoz igazolása új és ismeretlen helyzetbe hozta, azonban véleménye szerint egyre jobban tud teljesíteni. „Továbbra sem nyújtom a legjobbamat, tisztában vagyok ezzel.” - mondta a védő a holland válogatott Fehéroroszországgal szembeni 2-1-es…..
A Juventus a nyár folyamán némi tőke bevonzása mellett sikeresen játékoscserét hajtott végre, amelynek nyomán João Cancelo a Manchester Cityhez került, míg az ott partvonalra szorult Danilo a Juventusnál kapott több játéklehetőséget. A cserét a támadáskedvelő Juve-szurkolók kisebb-nagyobb…..
Az orosz Zenit Szentpétervár kész ismét bejelentkezni a Juventus továbbra is háttérbe szoruló védőjátékosáért, Daniele Ruganiért a téli átigazolási időszakban. Daniele Rugani 2015-ben érkezett az Öreg Hölgyhöz az Empolinál töltött kölcsönt követően, de mindeddig nem sikerült kezdőcsapatba…..
Miralem Pjanić szerint a Juventus visszakerült oda, ahova való, a tabella tetejére, a csapat azonban idén sem kíván megelégedni a honi sikerekkel, európai dicsőségre vágyik. A bianconero csapat 2-1-re győzte le a meccsükig 100%-os sorozattal büszkélkedő Intert, és ezzel az egyetlen csapat az öt top…..