Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoldmandula33

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán emlékeztek még rá, nem is olyan régen volt egy poszt az indiai házasságkötés rejtelmeiről, éppen ezért örültem meg, amikor érkezett egy általam eddig nem ismert blog szerzőjétől egy ajánló, melyben arról írt, miért házasodott meg India helyett inkább Szingapúrban.…..
Kekszes vaníliás krémesHozzávalók: - 1/4 kg szögletes háztartási keksz- 1 cs vanilíiás pudingpor- 2 tojás- 8 ek cukor- 1 ek liszt- 12,5 dkg vaj- 7,5 dl tej- fél csomag zselatin- 2 csomag vaníliás cukorElkészítés:30x22-es tepsi alját kirakjuk keksszel, majd a tojásokat…..
zoldmandula33 2013.08.05 20:13:44
Nem kell britnek lenni ahhoz, hogy az ember imádja a teát (bár segít...), mi például nem vagyunk azok, ellenben imádjuk, legyen az indiai, kínai, fekete vagy zöld – és még sorolhatnánk. Szóval imádjuk a teát, de azért a világ legdrágább teájának ára még minket is megrázott,…..
zoldmandula33 2013.08.04 12:42:19
Egy hosszabb utazás soha nem könnyű, különösen kisgyerekkel, akinek a figyelmét és az energiáit le kell kötni, mindezt úgy, hogy lehetőleg az utastársak agyára se menjen az egész móka. Most hogy itt a nyár (bár ez nem mindig látszik), aki megteheti elutazik, akár kerekeken, akár…..
Nesze!szer Bazi nagy lagzi para 2013.05.29 09:36:05
Azt gondoltad, a boldogító igenhez nem kell más, mint egy gyönyörű ruha, egy hozzávaló szép cipő, és persze egy vőlegény? Mi magunk sem gondoltuk volna, mennyi minden lehet cinkes a nagy napon, ha nem vagy elé körültekintő, de most bátrak leszünk, és lerántjuk a leplet…..
Negyedmilliárdos zongora, betegeket szállító elektromos autók, teljes automatizmus, Starbucks kávézó – mindez pedig egy, a napokban átadott kínai kórházban. Hihetetlen? Pedig igaz. A hatalmas, világos előtérben egy közel 250 millió forint értékű zongorán játszik egy…..
Kifőzde Tonlé Sap 2010.05.16 05:00:00
  Élt valaha egy khmer herceg, aki nagy vadász hírében állott, és többféle harcművészetben is jeleskedett. Egyik vadászaton csapdába esett fehér elefántra bukkant, amely - láss csodát – megszólalt. Esdekelve kérte a herceget, hogy szabadítsa ki, cserébe elviszi…..
  A világgazdasági válságot úgy próbálja túlélni szerkesztőségünk, hogy lehetőleg minél több sajtómeghívást elfogad az ingyen ebéd reményében. A múlt héten például Dunakeszi-Budapest határára mentünk az Aquaworld szomszédságába, mert ott mutatták be az új…..