Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zozó78

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első fordulóban a Graztól, a negyedikben a Jesenicétől kapott hat gólt a Fehérvár. A harmadik harmad közepéig még minden rendben volt, a hazaiak kétszer előnyhöz jutottak, a vendégek kétszer egyenlítettek – előbb Vas Márton, utóbb Palkovics Krisztián volt eredményes…..
Zozó78 2009.09.20 22:00:12
@crosby: Én is inkább úgy gondolom, hogy a bekkjeinkkel van némi gond és főleg a légiósokkal. Nem tudom ki hogyan látja, de nálam Ackerstrom nem egy nagy spíler. Bizonyítsák az ellentettjét és dícsérni is fogom őket. Ja, és Flintát is próbálgatni kellene, nemde?
A hétvége az emlékezés és a tiszteletadás jegyében telik Székesfehérváron, izgalmas mérkőzésekkel. A Sapa Fehérvár AV 19 megrendezi az Ifj. Ocskay Gábor-emléktornát, amelyen három EBEL-csapat lesz a város vendége. Ezen a tornán már nem játszik Fodor Szabolcs, a válogatott…..
Az Alba Volán 19 leigazolta a magyar válogatott legjobb támadósorát – erről ezekben a percekben beszél sajtótájékoztatóján Ocskay Gábor szakosztályfőnök. Székesfehérváron folytatja pályafutását Ladányi Balázs, Peterdi Imre és Vas Márton. Fehérvárra…..
Mindenki láthatta a vb-n, hogy a magyar válogatott képes komoly csapatoknak is méltó ellenfele lenni – mondta blogunknak Guntis Galvins. A lett hátvéd gyönyörű gólt lőtt Kanadának. Csapata kiesett ugyan, de 7. lett, ennél jobban még soha nem szerepelt világbajnokságon:…..
Kangyal Balázs csapatkapitány a vb utolsó meccse után bejelentette: tétmeccsen nem kíván többé szerepelni a magyar válogatottban. Pat Cortina szövetségi kapitány mérleget vont, leosztályozta a keretet az MTI-nek, négyesnél jobbat senki sem kapott. A találkozó után Ladányi…..
Jót tett a csapatnak, hogy az elmúlt két napon nem kellett játszania, mondta blogunknak Énekes Lajos edző néhány órával a sorsdöntő magyar–osztrák előtt. A kapitány mindkét újonnan kerettaggá lett csatárunkat nevezte a meccsre, Ondrejcik maradt ki.A délután 16:15-kor…..
Csütörtökön véget ért a divízió 3-as vb, amelyet a föld másik oldalán, az új-zélandi Dunedinban rendeztek. A toronymagas esélyes hazaiak mellett a törökök is feljutottak. A jégkorongvilág negyedik vonalában az idén Görögország, Írország, Luxemburg, Mongólia, Törökország…..
Az NHL-alapszakasz zárása után elmélyedünk a statisztikai mutatókban. Az orosz Alekszandr Ovecskin idén elmaradt a gólrekordtól, de négy szezon alatt harmadszor termelt 100 pont fölött. Jevgenyij Malkin évről évre fejlődik. Vannak tehetségek, akik idén különösen nagyot…..
Az alapszakaszgyőztes lett a bajnok Ausztriában. Az EBEL döntője kemény csatákat hozott, volt egy pillanat – a harmadik meccset idegenben hozta a Salzburg –, amikor úgy nézett ki, a Pagé-csapat megvédi címét, de egy győzelemre a Klagenfurt is képes volt vendégként,…..
Rendesen elverte az alapszakaszelső a címvédőt az EBEL-döntő ötödik mérkőzésén. A Klagenfurt kettőt nyert egymás után, összesítésben visszavette a vezetést. Az első harmadban nem esett gól, a másodikban Sean Brown talált, az utolsó kettőt az utolsó öt percben ütötték a…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Zozó78 2009.03.25 07:26:18
A magyar jégkorong-válogatott harmadjára Fehéroroszországgal csap össze az A csoportos vb-n. Ellenfeleink közül eddig a szlovákokkal foglalkoztunk leginkább, de bővítjük a kört, éppen ideje. A beloruszok is összeállították vb-keretüket, és az első edzőtábor is elkezdődött a…..
Dobj egy macit te is! jelszóval jópofa tradíciót folytatna a Magyar Jégkorong Szövetség. A felhívás szerint az április 2-ai Pannon Hoki Gálán, a Finnország elleni mérkőzés első magyar góljánál a szurkolók a pályára dobják a magukkal hozott macikat, egyéb plüssállatokat,…..
Jégkorong Ted Satort menesztették 2009.03.03 09:42:00
Ted Satort, az Alba Volán vezetőedzőjét felmentették a munkavégzés alól – tájékoztatta a jégkorongblogot id. Ocskay Gábor A szakosztály-igazgató közlése szerint a tréningeket átmenetileg Énekes Lajos edző vezeti. Arról, hogy a kanadai mester utódlásáról mikor…..
"A kapura lövések jelentős különbsége ellenére azt mondom, a meccs előtt kiegyeztünk volna azzal, ha az utolsó harmadra 3-4-es állással korcsolyázhatunk ki. A ritmust nem tudtuk felvenni, a lettek gyorsabban korcsolyáztak, pontosabban passzoltak, és mindenhonnan lőttek",…..
A legjelentősebb nemzetközi hokifórumon, a HFBoardson közzétették a 2010-es NHL-draft előzetes, nem hivatalos top százas listáját. A Svédországban szereplő és a magyar juniorválogatottban is bemutatkozott Hári János a 76. helyen található. A bővített listán, de a százon…..
Közeledik a rigai olimpiai selejtező. Mind a négy csapatnál nyilvánosságra hozták az előzetes kereteket. A magyar válogatott bő névsorát már hoztuk, a szűkítésről is beszámoltunk, az ellenfeleken a sor. Olaszország után a lettek jönnek.A lett válogatott gerincét a KHL-ben…..
Közeledik a rigai olimpiai selejtező. Lassan mind a négy csapatnál nyilvánosságra hozzák az előzetes, 30-36 fős kereteket. A magyar válogatott bő névsorát múlt héten hoztuk, az ellenfeleken a sor. Olaszországgal kezdünk, a lettek és az ukránok is jönnek hamarosan. A 2008. évi A…..
Jégkorong Énekes Lajos visszatér 2009.01.25 14:14:00
Jelentős változás lesz csapatunkban a pénteki mérkőzéshez képest, mivel visszatérek a kispadra, fogta viccesre a Villach elleni mérkőzés előtti beszélgetés első mondatát Énekes Lajos Aba Volán-edző, aki betegség miatt kihagyta az Innsbruck elleni találkozót. A jó hír, hogy…..
Zozó78 2009.01.25 20:13:47
Az Olimpija Ljubljana-meccs négy hiányzója közül csak egy csatár épült fel. Énekes Lajos első számú kérése azonban így is meghallgatásra talált: nincs újabb beteg az Alba Volán keretében. A Linz elleni idei két hazai mérkőzésen összejött a pontszerzés."Kovács Csaba…..