Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spiritus

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elindult a Goldenblog 2011. Kérlek szavazz a Kreatív művészet blogra, amit fotóblogok között találsz. Abban az esetben, ha mi nyerünk, a szakmai zsűri díját felajánlom a Kreatív művészet facebook rajongói között. A nyeremény egy Berlebach 8023 barnára pácolt kőrisfa állvány…..
Ákosság, machete, kalács, totál, kispárna Ruhapróba után és borítófotózás előtt fogadta a Reakció firkászát Ákos, aki a dalban hisz, ahogy egy ember énekel. A negyedik ikszhez ért ideális popsztár idén nem terpeszt bőrnadrágban, viszont underground hiphopot hallgat, és…..
Spiritus 2008.04.28 13:28:09
"Minden szerző, előadó „eredeti” szeretne lenni. Erre törekszem én is, de nem abban az értelemben, hogy olyat csinálnék, amit más még nem. Ez lehetetlen: minden dalt megírtak már, ráadásul sokkal jobban. Eredetinek lenni annyit tesz, hogy az ember közel van az eredethez. Számomra ez a legnagyobb cél. Formailag meg kell újulni, de tartalmilag nem, mert nem is lehet. A jó sodorja, hívja az embert, de csak ritkán sikerül megérteni. Ha visszanézek, mert bármennyire borzasztó is, negyvenévesen már van mire visszanézni, azt látom, hogy van íve a velem megtörtént eseményeknek. Nem érzem magam se öregnek, se tapasztaltnak, van tervem a jövőre bőven, de látom, hogy sok minden csak egy hajszálon múlt. Van miért és van kinek hálásnak lennem."

Nos, itt van az eb elhantolva!! Ákos 20 év alatt sokat változott, de minden korszakát vállalja. Ennek a 20 évnek van egy íve... mint ahogy minden ember életének van (jó esetben fejlődési íve.) Ez az ő esetében a nyilvánosság előtt zajlik, tehát minden momentuma dokumentálva van és természetesen, mint előadóművész, erre törekszik is. DE A LÉNYEG: a Teremtő jelenléte az ő életében, legalábbis az eredethez való közelség vágya, a gondviseléséért mondott hála szerintem erre utal. Az, hogy mikor kötött szentségi házasságot, teljesen mellékes; bár szvsz inkább most, 3 gyerek után tudatosan, mint a lényegét nem értve fehér ruhában bohóckodva a rokonság előtt... Persze hiába beszél ő már régóta ezekről a dolgokról, ha sokaknak még nincs fülük arra, hogy meghallják.