Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaba_carmarthen

0 bejegyzést írt és 236 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellenkezdeményezéseket indítottak katolikus nők Németországban a "Mária 2.0" kezdeményezéssel szemben. A szombaton indult "Mária 2.0" női bojkottmozgalomról, amely a nők pappá szentelhetőségét követeli, itt írtunk részletesebben. A "Mária 2.0" kampánnyal szemben indított egyik kezdeményezés a…..
Kritikus hangú cikk jelent meg Ferenc pápa csíksomlyói látogatása kapcsán az America jezsuita lapban "Üzenet Ferenc pápának: Vigyázzon a jobboldali populistákkal, amikor Romániába látogat!" címmel. Az alábbiakban a cikkből közlünk idézeteket. Csíksomlyó a jobboldali populisták kedvence, akik…..
csaba_carmarthen 2019.04.30 22:31:26
BŰNBÁNAT...

www.youtube.com/watch?v=H6isd20OPYY&t=2m17s

ÜDVÖSSÉG ANYJA:

AZ UTOLSÓ FATIMAI TITOK NEM LETT FELTÁRVA, ANNYIRA RÉMISZTŐ VOLT

www.youtube.com/watch?v=rEAXKn44jrI&t=56s

JÚLIUS 23, 2018
Igazság Könyve:
“2013.07.22 20:17

Gyermekem, annyira nehéz lesz felismerni a csalást, amellyel a világ szembesülni fog, hogy csak azok lesznek képesek az előttetek lévő megpróbáltatásokat elviselni, akik átadják magukat Istennek és minden bizalmukat Fiamba helyezik.

1917-ben próféciákat adtam a világnak, de az utolsó Fatimai titok nem lett feltárva, oly rémisztő volt az a Katolikus Egyházon belüliek számára.

Az utolsó Fatimai titok továbbra is ismeretlen maradt Isten gyermekei számára, bár 2012. január 26-án kinyilatkoztattam egy részt belőle. Az Egyházon belül csak nagyon kevesen tudnak erről.

Most napvilágra kell kerülnie a Fatimai titok következő részének, hogy figyelmeztetni tudjam az emberiséget azon beavatkozásom figyelmen kívül hagyásának következményeire, hogy így segítsek a lelkek megmentésében.

Az Egyház, Isten ellenségeinek köszönhetően már belsejében fertőzött.

Ők – és ezek közül húszan vannak, akik belülről irányítanak – a legnagyobb csalást hozták létre. Ők megválasztottak egy nem Istentől származó embert, miközben a Szentatyát, akit Péter Koronája illet, gondosan eltávolították.

A részletek, melyeket feltártam, az az, hogy a végidőkben két ember fogja Péter Koronáját viselni.

( megj- v.ö.: Assisi Szt Ferenc halálos ágyán mondott szavaival:
archive.org/stream/worksseraphicfa00frangoog#page/n268/mode/2up Works of the Seraphic Father St Francis of Assisi; R. Washbourne 1882, Imprimatur-William Bernard Bishop of Birmingham; p248; XIII.-The Saint Prophesies Great Schism and Tribulation in the Church )

Az egyik szenvedni fog a hazugságok miatt, melyeket azért találtak ki, hogy lejárassák és szemmel láthatóan fogollyá tegyék őt.
A másik, a megválasztott, pusztítást fog hozni, nemcsak a Katolikus Egyháznak, hanem minden egyháznak, amelyek tisztelik Atyámat, és akik elfogadják Fiam, Jézus Krisztus, a Világ Megváltójának Tanításait.

Az Egyháznak csak egy, Fiam által engedélyezett feje lehet a Földön, akinek Pápának kell maradnia egészen haláláig. Bárki más, aki azt állítja, hogy Péter Székében ül, az szélhámos. Ennek a csalásnak egyetlen célja van, hogy a lelkeket Lucifer felé fordítsa ( v.ö.: www.youtube.com/watch?v=0eho3us7roA )és az ilyen lelkek számára – akik nem lesznek okosabbak -, csak nagyon kevés az idő, hogy megmentésre kerüljenek.

Gyermekek, nektek most csak egy figyelmeztetést kell figyelembe vennetek.

Ne térjetek el Fiam Tanításától! Vonjatok kétségbe minden új tant, amelyet talán bemutatnak nektek, és amely tanokról azt állítják, hogy Fiam földi Egyházától származnak.

Az Igazság egyszerű.

Az sohasem változik. Fiam Öröksége nagyon világos. Ne engedjétek, hogy bárki is elködösítse ítélőképességeteket.Hamarosan a Fatimai Próféciáknak értelmük lesz. Most minden megtörténik egy hitetlen világ előtt, de sajnos nagyon kevesen fogják azt megérteni, mielőtt már túl késő lenne.

Imádkozzátok, imádkozzátok, imádkozzátok Szent Rózsafüzéremet, minden egyes nap amilyen gyakran csak lehetséges annak érdekében, hogy gyengítse a gonosz hatását, mely körülvesz benneteket.Szeretett Édesanyátok,

remnant-army.org/wordpress/hu/2018/07/23/udvosseg-anyja-az-utolso-fatimai-titok-nem-lett-feltarva-annyira-remiszto-volt/
csaba_carmarthen 2019.05.01 23:44:47
csaba_carmarthen 2019.05.03 00:55:47
"Lehetetlen, hogy ti, akik ismeritek Fiam szeretetét, és akik őt követitek, meghaljatok. Az élet győzött, Fiam él."

Mária a Béke Királynője üzenete
2019. május 2-án Mirjana Soldo látnok által

Drága gyermekek, édesanyai szeretettel hívlak benneteket, hogy tiszta és nyitott szívvel, teljes bizalommal válaszoljatok Fiam nagy szeretetére.
Én ismerem hatalmas szeretetét. Én hordoztam őt magamban – ostyát a szívemben, a világ világosságát és szeretetét. Gyermekeim, hozzátok fordulásom is a Mennyei Atya szeretetének és gyengédségének jele, egy nagy mosoly telve Fiam szeretetével, meghívás az örök életre. Fiam vére irántatok való szeretetből ontatott ki, ez a drága vér a ti üdvösségetekért, örök életetekért. A Mennyei Atya az embert örök boldogságra teremtette. Lehetetlen, hogy ti, akik ismeritek Fiam szeretetét, és akik őt követitek, meghaljatok. Az élet győzött, Fiam él. Ezért gyermekeim, szeretetem apostolai, az imádság mutasson utat és módot Fiam szeretetének terjesztésére, az ima legmagasztosabb formájában. Gyermekeim, amikor Fiam igéje szerint próbáltok élni, akkor imádkoztok. Amikor szeretitek azokat az embereket, akikkel találkoztok, Fiam szeretetét terjesztitek. A szeretet az, ami kinyitja a Mennyország ajtaját. Gyermekeim, kezdettől fogva imádkoztam az egyházért. Ezért titeket is, szeretetem apostolait arra hívlak, hogy imádkozzatok az egyházért és szolgáiért, azokért, akiket Fiam meghívott. Köszönöm nektek.

2019. május 2 Medjugorje

marytv.tv/mirjanas-apparition/
Az alábbiakban Athanasius Schneider, a kazahsztáni Asztana segédpüspökének 2019. március 20-án közzétett írását közöljük, teljes terjedelmében, magyar nyelven. A fordítás alapjául szolgált angol nyelvű változat a Rorate Caeli oldalon jelent meg. *** Az eretnek pápa kérdéséről Az egész katolikus…..
csaba_carmarthen 2019.04.30 00:32:53
"Láttam egy élő nagyságú Jézus Szíve szobrot, ami előtt jezsuita szerzetesek térdeltek.

Az Úr szemeiből könnyek folytak, miközben oldalsebe megnyílt. Láttam, hogy egyes szerzetesek elsírták magukat, míg másoknak kemény szívük volt.

Váratlanul

Loyolai Szent Ignác

megjelent a jezsuiták előtt és hallottam, ahogyan számonkéri őket.

A szerzetesek érvekkel próbálták alátámasztani magukat és azt mondták Szent Ignác felé, hogy a világ megváltozott és nekik új módszerekkel kell az embereket Isten felé vezetni, amit a misszió során is alkalmaznak.

Szent Ignác tekintete szigorú volt és azt mondta feléjük:

„Én mindent Krisztusra és az Ő evangéliumára alapoztam,

ezért is lett a rendünk neve Jézus Társasága.

Ti már rég nem azt az utat járjátok, amelyet megmutattam nektek. A modern reform iránti nyitottságotok miatt el fog bukni a rend.

Az Úr szíve vérzik, mert az új tanításotokkal szembe mentek az Ő igazságával.

Sok jezsuita szerzetes és hívő elfog veszni,

akik a tévtanításra hallgatnak.

Nagy felelősség van a vállatokon, és nem tudjátok, hogy mit cselekedtek.

Ti az értelmet követitek és nem a szív hangjára figyeltek. Szomorú vagyok miattatok, de az Úr akarata az, hogy mindez beteljesedjen.” "

(
www.egikegyelmekzapora.blogger.hu/2019/03/21/a-jezsuita-rend-elbukik )

v.ö.:

katolikusvalasz.blog.hu/2019/04/27/a_csiksomlyoi_latogatasatol_ovja_ferenc_papat_az_amerikai_jezsuitak_lapja
Eligazítást tartott szombaton Mainz püspöke, Peter Kohlgraf az egyházmegyéje papjainak arról, hogyan valósítsák meg a gyakorlatban a katolikus hívek protestáns házastársainak áldoztatását. A püspök, aki már korábban is hevesen szorgalmazta az interkommúnió bevezetését a német katolikus egyházban,…..
csaba_carmarthen 2019.03.11 16:10:03
..es ez az amit ugy is hivhatunk, hogy (facilitalt) SZENTSEGTORES...

az Iras szavaival:
"mert előbb az elpártolásnak kell bekövetkeznie..." 2 Tessz 2,3
szentiras.hu/KNB/2Tessz2

"...az elpártolásnak..." 2 Tessz 2,3
www.youtube.com/watch?v=yHZ6e_-Mec4

de ennek meg van folytatasa.. a cel ui az Eucharisztia eltorlese
Az Iras szavaival:

"Majd felnőtt egészen a sereg Fejedelméig, elvette tőle az örökkön égő áldozatot, és megalázta szent helyét. 12Mert a bűnök miatt hatalom adatott neki a szüntelen való áldozat ellen, földre terítette az igazságot, és tetteivel sikert aratott..."Dan 8,11
szentiras.hu/KNB/D%C3%A1n8

"Ragyogó álruhájával nagy hitehagyást hoz egész Egyházamra. Pusztulást hoz, de mindezt csodákkal leplezi, nagy jelekkel és jelenségekkel az égen: Az én örök áldozatomat földre taszítja, rátapos és megszünteti. De mindezt rejtve és rosszakarattal. Szent városom Káin hatalma alá kerül, mert visszautasították figyelmeztetéseimet. Váratlanul és mezítláb jöttem hozzájuk, de ők gúnyolódtak rajtam...."

www.tlig.org/hu/humsg/hum374.html

(The TLIG prophetic revelations enjoy the Magisterium's Imprimatur and Nihil Obstat
Interview with Bishop Toppo on the TLIG writings and their Ecclesiastical Approval
www.tlig.org/en/testimonies/churchpos/nihilobstat/ )
Az alábbiakban részletet közlünk egy interjúból, amit a Catholic News Agency német nyelvű kiadása (CNA Deutsch) készített a német egyháztörténész bíborossal, az idén 90 éves Walter Brandmüllerrel. [...] Brandmüller: Az Egyház jelenlegi válságán csak úgy juthatunk túl, ha azt a püspökök…..
csaba_carmarthen 2019.01.17 22:28:06
WikiLeaks:

Clinton, Obama, Soros Overthrew Pope Benedict In Vatican Coup

gloria.tv/article/DbyFpcQKRK7i4jp3sei1peUS8

Pope Benedict XVI reigned as Pope of the Catholic Church from 2005 to 2013 before unexpectedly resigning in unusual circumstances. Becoming the first Pope to step down since Pope Gregory XII in 1415, Benedict is widely considered the first to do so on his own initiative since Pope Celestine V in 1294.

However the group of Catholic leaders cite new evidence uncovered in emails released by WikiLeaks to claim the conservative Pope Benedict did not actually resign on his own initiative, but was pushed out of the Vatican by a coup that the group of researchers are calling the “Catholic Spring.

2012. febr. 10. :
www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/vaticancityandholysee/9073811/The-Pope-will-die-within-a-year-Vatican-assassination-fears-revealed.html

Szentatya!

2012. december 17-én Herranz, Tomko és De Giorgi bíborosok átadták Őszentségednek annak a vizsgálatnak az eredményét, aminek elvégzésére megkérted őket a „Vatileaks” néven ismertté vált bizalmas dokumentumok kiszivárogtatásával kapcsolatban, illetve különösképpen azzal a személyed elleni halálos fenyegetéssel kapcsolatban, amelyet az „Il Fatto Quotidiano” c. lapnak szivárogtattak ki, és amelyről Darío Castrillón bíboros akkor tájékoztatta Őszentségedet.

Miután Őszentséged megállapította, hogy magas rangú vatikáni körökön belül az egyházi szabadkőművességhez tartozók valóban eltökélték, hogy az életedre törnek, elhatároztad a lemondásodat. Néhány napon belül közölted testvéreddel, Georg Ratzinger atyával, hogy el fogod hagyni Szent Péter székét, hisz soha nem gondoltad volna, hogy az „Egyháznak ezt az arcát” fogod egyszer megismerni. Karácsony előtt már meghoztad a döntést a lemondásodat illetően, bár nyilvánosan nem jelentetted azt be egészen 2013. február 11-éig.

Nem mintha féltél volna megválni az életedtől, hiszen tudvalevő, hogy bíborossá való kinevezésedtől fogva ígéretet tettél, hogy kész vagy az életedet adni Krisztusért. Sokkal inkább az Egyház javát keresve cselekedtél így, tekintetbe véve azt, hogy amennyiben tényleg sikerrel járt volna az ellened irányuló merénylet, úgy a halálod mintegy földrengésként hatott volna, amely a kúria belső ellentéteiből fakadóan szabadjára engedett volna egy befolyásszerzéstől és mesterkedésektől fűtött alvilági harcot az utódlás kapcsán. Nem a halálfélelemtől vezérelve, hanem az Egyháznak okozott lehetséges kár elkerülése érdekében döntöttél úgy, hogy tanácsosabb félrehúzódnod, hogy így semlegesítsd a fenyegetést és előmozdítsd a békés utódlást.

magyarno.com/alberto-villasana-nyilt-levele-oszentsege-xvi-benedek-papanak/
Az egyetlen kérdés, amit az azonos neműek „házasságával” kapcsolatban érdemes feltenni, az, hogy vajon érdekelne-e bárkit is a baloldalon ez a harc, ha nem egy újabb civilizációs intézmény ledózerolásáról lenne szó. Az azonos neműek „házassága” nem arról szól, hogy a férfiak házasodhassanak…..
csaba_carmarthen 2019.01.17 21:46:19
A család egysége és annak tönkretevése lesz a gyökere mindennek
2012.12.23 15:30....

www.catholicnewsagency.com/news/fatima-visionary-predicted-final-battle-would-be-over-marriage-family-17760

....felszentelt szolgáim közül sokaknak egy rettenetes kihívással kell szembesülniük. Ez lesz az egyik, ami arról győzi meg majd őket, hogy a két egymástól különböző út egyikén járhatnak csak. Mindenkinek saját egyéni választásán múlik majd, hogy melyik utat választja. Mert az utálat hamarosan megismerteti önmagát.

Felszentelt szolgáim közül, mindjárt az elején, sokan nem lesznek tudatában annak, hogy valójában mi is történik. Csak akkor fogják nehéznek találni, amikor elolvassák azt a levelet, melyet a magas tisztségekben lévők adnak nekik.

Azokat, akik fenntartják Szent Szavamat, mely a Szent Biblia Ajándékán keresztül adatott az embernek, felszólítják majd és sürgetni fogják, hogy fogadják el a módosításokat. Ezeket a módosításokat majd átadják nekik, és azt várják el tőlük - hogy elfogadván - nyeljék le azokat, mint Igazságot. Ők egyetlen dolgot akarnak elérni:

Arra fogják sürgetni felszentelt szolgáimat, hogy fogadják el a bűnnel szembeni toleranciát.

Azt fogják mondani nekik, hogy Isten egy mindörökké irgalmas Isten, és hogy Ő mindenkit szeret. Igen, ez a része igaz. Aztán arra utasítják majd őket, hogy elnézzék az olyan törvényeket, melyek utálatosak Szememben. A család egysége és annak tönkretevése lesz a gyökere mindennek.

Másoktól azt fogják kérni, hogy egy új típusú szertartást fogadjanak el, mely felváltja a Szentmisét és Szent Eukarisztikus Jelenlétemet.

Ezt egy mindent átfogó kezdeményezésnek fogják tartani, hogy egyként egyesítsék az összes Keresztényt és más vallásokat. Ez lesz a vég kezdete.

Az a nap, amikor véget vetnek a Szentmiseáldozat naponkénti bemutatásának, minden kibontakozásra kerülő esemény kezdete lesz, amint az János Evangélistának meg volt jövendölve. Ez lesz a fenevad felemelkedésének ideje is, és az ő befolyása nagy lesz. Ő sok pap szívét és lelkét fogja megnyerni. Az a célja, hogy minden Szentmisét eltöröljön, és hogy megszentségtelenítse a Szent Eukarisztiát.

Ő már most is ezt teszi a fekete miséken keresztül, melyeket sok Katolikus Templomban tartanak. A hűtlen szolgák csoportjának magja összeesküszik Egyházam ellen, és ők sokakat félre fognak vezetni....

www.youtube.com/watch?v=DxVVrdXaJoA

....Legyetek éberek! Nyissátok ki szemeteket, és könyörögjetek Hozzám erőért, melyre szükségetek van, hogy ezzel az aljas és gonosz tervvel szembeszálljatok.

Ez egy ádáz harc lesz földi Egyházamon belül. Pap, pap ellen. Püspök, püspök ellen. Bíboros, bíboros ellen.

Tudassátok azt, hogy felszentelt szolgáimat, akik ismernek és szeretnek Engem, vezetni fogom. Irányítani foglak benneteket. Erőt fogok adni nektek, hogy elbánjatok Isten ezen ellenségeivel. Nem vagytok egyedül.

Sosem szabad hallgatnotok a hazugságokra, melyeket az Én Nevemben adnak, vagy mutatnak be nektek. Egyedül csak ti ismeritek az Igazságot a szívetekben. Hallgassatok a szívetekre. Maradjatok hűségesek mindahhoz, amelyről már korábban azt mondták nektek, hogy Isten Törvénye.

Ha bármi olyat mutatnának be nektek, ami úgy tűnik, hogy ellentétben áll Tanításaimmal, akkor annak hátat kell fordítanotok.

fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/12/23/the-family-unit-and-the-destruction-of-it-will-be-at-the-root-of-everything/
Az argentin La Plata nyáron kinevezett új érseke, Victor Manuel Fernandez, december 17-én és 24-én két érseki rendelettel hajtott végre radikális változtatást az érsekség területén ünnepelt liturgikus rendben. A hírt az Adelantelafe.com híroldal közölte, amely részleteket is idézett az érseki…..
csaba_carmarthen 2019.01.06 19:57:37
Ő, az antikrisztus, több nyelven fog beszélni, de egyetlen latin szó sem fogja elhagyni az ajkát.

masodikeljovetel.hu/o-az-antikrisztus-tobb-nyelven-fog-beszelni-de-egyetlen-latin-szo-sem-fogja-elhagyni-az-ajkat

The End Times - Message concerning Priests ...
www.youtube.com/watch?v=archF91fjHI
(Maria Valtorta's visions are the only Private Revelations to attain a Papal Order to Publish. Her writings were presented to Pope Pius XII on April 3rd of 1947, who examined them for eleven months. His Holiness then summoned her Spiritual Director to a special meeting in February of 1948, in which He ordered the publishing before three Priests...)
Interjút készített a német püspöki konferencia hivatalos híroldala, a katholisch.de, a Würzburgi Egyetem liturgiakutatójával, Martin Stuflesser-rel. Stuflesser három éven át interjúkon keresztül kutatta azt, hogy a németországi papok hol és hogyan térnek el az Egyház által kötelezően előírt rendtől…..
csaba_carmarthen 2018.12.19 23:47:38
@kritizator: nem beszeltem melle, mert ma pontosan ugyanerrol van szo.

Ahogy Krisztus keresztrefeszitese az Eḇeḏ-YHWH-enekekben meg lett jovendolve,

ugyanugy megvan Krisztus Misztikus Testenek,

az Egyhaznak keresztrefeszitese is:

KEK 677 Az Egyház az Ország dicsőségébe csak ezen utolsó Húsvéton át léphet be, melyben követi Urát halálában és föltámadásában. [644] Az Ország tehát nem az Egyház történelmi diadala által fog beteljesedni [645] állandóan növekvő fejlődés útján....
archiv.katolikus.hu/kek/kek00624.html#N113
csaba_carmarthen 2019.01.06 00:15:12
Ne félj, te kedvelt férfiú, béke veled! Légy erős, és légy bátor!” Amikor így beszélt hozzám, újra erőre kaptam és szólni tudtam hozzá: „Beszélj, Uram, mert erőt adsz nekem!” 20 Ekkor megkérdezte: „Tudod már, miért jöttem el hozzád?

@NMihalY:

20 Nézd, most tudtodra adom, mi van megírva

az igazság könyvében.

(Dán10,20 szentiras.hu/SZIT/D%C3%A1n10)

...Te meg, Dániel, zárd el ezeket a szavakat, pecsételd le a könyvet a végső időkig. Sokan eltévelyednek, és a gonoszság növekedni fog.” Ekkor én, Dániel, azt láttam, hogy két más valaki is áll ott: az egyik a folyó innenső partján, a másik pedig a folyó túlsó partján. Akkor megszólítottam azt a gyolcsruhába öltözött férfiút, aki a folyóvíz fölött állt: „Mikor lesz vége ennek a sok csodálatos dolognak?” Erre a gyolcsruhába öltözött férfi, aki a folyóvíz fölött állt, jobbját és balját az égre emelte. S hallottam, amint megesküdött az Örökkévalóra: „Egy idő, két idő és egy fél idő múlva ez mind beteljesedik, akkor, amikor az az erő, amely a szent népet szétszórta, nem lesz többé.” 8Hallottam ugyan a szót, de nem értettem, azért újra megkérdeztem: „Uram, hogy állunk ezekkel a végső dolgokkal?” Így válaszolt: „Eredj, Dániel, mert

el vannak zárva, és le vannak pecsételve ezek a szavak a végső időkig.

10Sokat kiválasztanak, megtisztítanak és próbára tesznek, ám a gonoszok tovább folytatják gonoszságukat. A gonoszok közül senki se jut el a belátásra, de az értő szívűek meg fogják érteni.

Attól az időtől kezdve, amint megszűnik a mindennapi áldozat, és felállítják a vészt hozó undokságot, ezerkétszázkilencven nap lesz. Boldog, aki bízni tud, és megéri az ezerháromszázharmincötödik napot.
Dán12,4 sk szentiras.hu/SZIT/D%C3%A1n12

Az Igazság Könyve Dániel prófétának volt megjövendölve, hogy Isten gyermekei ne feledjék el soha az Igazságot, amikor a hazugságokban fuldokolnak, amelyek fel fogják falni földi Egyházamat.

Fogadjátok el az Egyházam által lefektetett Igazságot.

Ne fogadjátok el az új törvényeket, amelyeket az Én Szent Nevemben akarnak majd rátok kényszeríteni, s amelyek Szentségtöréssel érnek fel.

masodikeljovetel.hu/az-egyhazi-szabadkomuvesseg-most-erte-el-hatalom-legmagasabb-szintjet-foldi-legszentebb-egyhazamban

Ezek az Én értékes lelkeim veszélynek vannak kitéve, mert sokan közülük nem fogják felismerni azt a módot, ahogyan hitüket arra fogják felhasználni, hogy az új, rövidesen életbe lépő liturgiát támogassák, mely nem Engem, Jézus Krisztust, az Emberfiát fog tisztelni.

Sokan helytelenül azt fogják feltételezni, hogy az új liturgia és az új mise – noha sokat változott – nem okozhat bajt. Oly sokan fogják csendben megkérdőjelezni a tartalmak bizonyos részeit, akárcsak a formáját, és furcsának fogják találni.

Ugyanakkor csak nagyon kevesen fogják kifogásolni azokat, mivel azt fogják hinni, hogy ezekre az Egyház adta az áldását, és ezért nem lehetnek rosszak.

Amit ők nem értenek, hogy Szent Szavamat nem szabad megváltoztatni, vagy úgy alkalmazni, hogy az valami mássá váljon.

Egyházam tévedhetetlen, de ha Egyházam bármelyik úgynevezett szolgája vagy vezetője kiforgatná Isten Szavát, vagy átírná a Szent Eukarisztia jelentését, akkor ők Istent káromolnák.

Ez emberek megtagadtak és keresztrefeszítettek Engem, amikor ők, beleértve Isten Templomainak vezetőit is, elutasították az Igazságot.

Ha bárki – nem számít, hogy milyen magas beosztásban van köztetek – megtagadja az Igazságot, az eretnekség bűnével vétkezik, és nem Tőlem jön.

Mégis ők azt szeretnék elhitetni veletek, hogy az Igazság egy hazugság. Ők mindazt tagadni fogják, amit nektek tanítottam, hogy egy teljes Keresztény életet élhessetek.

Le fognak köpni Engem és egy olyan úton fognak vezetni benneteket, amelyről azt fogják mondani, hogy Hozzám vezet, de ez nem úgy lesz.

Ezek a megjövendölt dolgok hamarosan meg fognak történni. Legyetek készen. Amikor látjátok a jeleket, akkor tudjátok, hogy ezek a próféciák csak Istentől származhatnak.

masodikeljovetel.hu/szent-szavamat-nem-szabad-megvaltoztatni-vagy-ugy-alkalmazni-hogy-az-valami-massa-valjon
Az újévi szentmiséjének homíliájában az Egyház sokévszázados hagyományainak megváltoztatására hívott fel a német püspöki konferencia elnöke, Reinhard Marx bíboros, München és Freising érseke. A bíboros ezt különösen a papi cölibátus gyakorlata kapcsán hangsúlyozta, miután a német püspöki kar épp…..
csaba_carmarthen 2019.01.05 10:16:13
A marxista proletárforradalom...
pestisracok.hu/gyurcsany-ferenc-reform-vagy-halal/

...utolsó célpontja tehát az Egyház..es a globál-Föld...

(ahogy ez meg van irva)

KEK - AZ EGYHÁZ UTOLSÓ PRÓBATÉTELE

675 Krisztus eljövetele előtt az Egyháznak át kell mennie egy utolsó próbatételen, mely sokak hitét meg fogja ingatni. [639] Az üldözés, mely kíséri az Egyház földi zarándokútját, [640] fölfedi a "gonoszság misztériumát" egy vallási megtévesztés formájában, mely az embereknek problémáik látszólagos megoldását kínálja föl cserében azért, hogy elpártolnak az igazságtól. A legnagyobb vallási megtévesztés az Antikrisztusé, azaz egy ál-messianizmusé, amelyben az ember önmagát dicsőíti Isten és az Ő testben eljött Messiása helyett....
archiv.katolikus.hu/kek/kek00624.html#N113

Mint ahogy az is meg van írva, hogy ennek a "reform"nak a végső célja az Eucharisztia eltörlése

...megszüntette a mindennapi áldozatot, és elpusztította szentélye helyét és seregét.

A mindennapi áldozatot gonosztettel váltotta fel, az igazságot földre tiporta, és minden tette sikerrel járt....Dán 8,11

szentiras.hu/SZIT/D%C3%A1n8
csaba_carmarthen 2019.01.05 23:52:42
Az egyházi szabadkőművesség most érte el a hatalom legmagasabb szintjét földi Legszentebb Egyházamban, és hamarosan elő fogja írni az új liturgiáját, mely figyelmen kívül fogja hagyni Legszentebb Akaratomat. Ezt a liturgiát, amelyet az Isten ellenségei hoztak létre, és amelyet az újhoz való alkalmazkodás címén álcáznak, hogy megfeleljen azoknak a politikai erőknek, akik be akarják tiltani a Kereszténységet, olyan gyorsan fogják bemutatni, hogy sokan meg fognak döbbenni Egyházamban. Fájdalmas lesz számukra ilyen utálatot látniuk, de hűséges szolgáim hangját nem lehet majd a nyilvánosság előtt hallani, mert ők, a Szabadkőművesek irányítják, hogy ez az új liturgia hogyan lesz felfogva minden tekintetben. Minden kifogást, amelyet az egyházmegyékben világszerte felhoznak, el fognak utasítani és félre fognak dobni. Azzal fognak mentegetőzni, hogy az Egyháznak szüksége van új fiatal lelkek toborozására, akik eltávolodtak tőle. A szekuláris világra hivatkozva, azt fogják mondani, hogy ez az új liturgia még több embert fog megtéríteni.

Ó, mennyire megtévesztő lesz ez az utálat, és milyen sokan fognak áldozatul esni ezeknek a hazugságoknak, ami végül ahhoz fog vezetni, hogy sokan távol maradnak majd az Igazságtól.

Az Igazság Könyve Dániel prófétának volt megjövendölve, hogy Isten gyermekei ne feledjék el soha az Igazságot, amikor a hazugságokban fuldokolnak, amelyek fel fogják falni földi Egyházamat.

Fogadjátok el az Egyházam által lefektetett Igazságot. Ne fogadjátok el az új törvényeket, amelyeket az Én Szent Nevemben akarnak majd rátok kényszeríteni, s amelyek Szentségtöréssel érnek fel.

masodikeljovetel.hu/az-egyhazi-szabadkomuvesseg-most-erte-el-hatalom-legmagasabb-szintjet-foldi-legszentebb-egyhazamban
Az alábbi térkép a németországi katolikus egyház 27 egyházmegyéjét mutatja, azonos színnel jelölve az egy érseki központ alá tartozó egyházmegyéket (az érseki központokat kettőskeresztek jelölik). A térképen sárga kerettel jelöltük annak a 14 egyházmegyének a nevét, amelyek 2019. március 30-áig…..
csaba_carmarthen 2018.12.22 02:58:08
www.youtube.com/watch?v=iO7ySn-Swwc

Veni, veni Emmanuel!
Captivum solve Israel!
Qui gemit in exilio,
Privatus Dei Filio,
Gaude, gaude, Emmanuel
nascetur pro te, Israel.

Veni o Jesse virgula!
Ex hostis tuos ungula,
De specu tuos tartari
Educ, et antro barathri.
Gaude, gaude, Emmanuel
nascetur pro te, Israel.
www.youtube.com/watch?v=E0yxDx5CvzM

Veni, veni o oriens!
Solare nos adveniens,
Noctis depelle nebulas,
Dirasque mortis tenebras.
Gaude, gaude, Emmanuel
nascetur pro te, Israel.
www.youtube.com/watch?v=l-ncUhZbFRI

Veni clavis Davidica!
Regna reclude coelica,
Fac iter Tutum superum,
Et claude vias Inferum.
Gaude, gaude, Emmanuel
nascetur pro te, Israel.

Veni, veni Adonai!
Qui populo in Sinai
Legem dedisti vertice,
In maiestate gloriae.
Gaude, gaude, Emmanuel
nascetur pro te, Israel.

www.youtube.com/watch?v=iO7ySn-Swwc&t=47
csaba_carmarthen 2018.12.22 02:58:42
www.youtube.com/watch?v=iO7ySn-Swwc

Veni, veni Emmanuel!
Captivum solve Israel!
Qui gemit in exilio,
Privatus Dei Filio,
Gaude, gaude, Emmanuel
nascetur pro te, Israel.

Veni o Jesse virgula!
Ex hostis tuos ungula,
De specu tuos tartari
Educ, et antro barathri.
Gaude, gaude, Emmanuel
nascetur pro te, Israel.
www.youtube.com/watch?v=E0yxDx5CvzM

Veni, veni o oriens!
Solare nos adveniens,
Noctis depelle nebulas,
Dirasque mortis tenebras.
Gaude, gaude, Emmanuel
nascetur pro te, Israel.
www.youtube.com/watch?v=l-ncUhZbFRI

Veni clavis Davidica!
Regna reclude coelica,
Fac iter Tutum superum,
Et claude vias Inferum.
Gaude, gaude, Emmanuel
nascetur pro te, Israel.

Veni, veni Adonai!
Qui populo in Sinai
Legem dedisti vertice,
In maiestate gloriae.
Gaude, gaude, Emmanuel
nascetur pro te, Israel.

www.youtube.com/watch?v=iO7ySn-Swwc&t=47
A német Die Tagespost lap december 5-én közölt hosszú interjút Gerhard Müller bíborossal, a Hittani Kongregáció előző prefektusával. Az alábbiakban ezt az interjút adjuk közre teljes terjedelmében, magyar nyelven. Megkülönböztetni a valódi és hamis prófétákat Beszélgetés Gerhard Müller bíborossal…..
csaba_carmarthen 2018.12.22 02:46:25
Ahogy januárban írtuk, a kínai kommunista állampárt és a szentszék közös erővel helyezték nyomás alá a kínai földalatti egyház két Rómához hű püspökét. A szentszék 2017 októberében levélben, decemberében pedig már egy diplomáciai küldöttséggel kérte nyugdíjba vonulásra Shantou püspökét, Peter…..
csaba_carmarthen 2018.12.18 00:43:17
„Kedves Imatársak és hívők!

Azt az utasítást kaptam, hogy ezt a közleményt megosszam veletek. Az az érzésem, hogy nagyon fontos.

Elérkezett az idő, hogy az emberek felismerjék, ami az Egyházon belül történik.

A Keresztes Imahadjárat minden tagjának és minden Római Katolikus hívőnek az egész világon

Nagyon fontos, hogy az Igazság Könyvének üzeneteit ott ahol csak tudjátok, ismertessétek meg a papokkal.
Közvetlenül egy nagy szakadás előtt állunk, mely a Katolikus Egyházon belül fog bekövetkezni.

Azok az emberek fogják megszentségteleníteni Jézus nevét, akik a Tanításait meghamisították és azzal próbálkoznak, hogy a hamis tant a többi Keresztény hívőre is rákényszerítsék. Azokért, akik megpróbálják Isten Tízparancsolatát megváltoztatni, kiegészíteni, vagy új értelmezést adni neki, és azokért, akik arra vezetik a lelkeket, hogy elfogadják a bűnt, imádkozni kell.

Kérlek, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat imáit, amilyen gyakran csak tudjátok, melyek nagy Ajándékokat ígérnek az Égből.
Próbáljátok megszokni az Élő Isten Pecsétjének Skapuláréját naponta viselni.

A papoknak szükségük van az imáitokra: KI. 23; KI. 38; KI 53; KI. 70…

Idézet Jézus üzenetéből: „Egyházam gerincét Felszentelt szolgáim alkotják.

Ebben az időben ők az első sorban vannak, hogy szembenézzenek a Sátán támadásának egy borzalmas rohamával.

Segítsetek Nekem, hogy vezetni tudjam őket az ösvényen, megmentvén maradék Egyházamat, mivel az a szakadás felé halad, melyet rövidesen a Hamis Próféta fog előidézni.

Gyűljetek össze és imádkozzatok Szent Szolgáim egyesítéséért, akikre szükség van, hogy erőben tartsák Egyházamat az elkövetkezendő napokban.” (2012. jul. 30)

masodikeljovetel.hu/kozlemeny
"Lelkipásztorokként nincs jogunk engedélyezni vagy megtagadni a hozzáférést az Oltáriszentséghez. Szigorúan tilos megtagadni a szentáldozást." - írta az egyházmegyés papjainak egy novemberben kiadott instrukciójában Münster püspöke, Felix Genn. A püspök az útmutatásában a Ferenc pápa Amoris Laetitia…..
csaba_carmarthen 2018.12.18 00:41:36
„Kedves Imatársak és hívők!

Azt az utasítást kaptam, hogy ezt a közleményt megosszam veletek. Az az érzésem, hogy nagyon fontos.

Elérkezett az idő, hogy az emberek felismerjék, ami az Egyházon belül történik.

A Keresztes Imahadjárat minden tagjának és minden Római Katolikus hívőnek az egész világon

Nagyon fontos, hogy az Igazság Könyvének üzeneteit ott ahol csak tudjátok, ismertessétek meg a papokkal.
Közvetlenül egy nagy szakadás előtt állunk, mely a Katolikus Egyházon belül fog bekövetkezni.

Azok az emberek fogják megszentségteleníteni Jézus nevét, akik a Tanításait meghamisították és azzal próbálkoznak, hogy a hamis tant a többi Keresztény hívőre is rákényszerítsék. Azokért, akik megpróbálják Isten Tízparancsolatát megváltoztatni, kiegészíteni, vagy új értelmezést adni neki, és azokért, akik arra vezetik a lelkeket, hogy elfogadják a bűnt, imádkozni kell.

Kérlek, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat imáit, amilyen gyakran csak tudjátok, melyek nagy Ajándékokat ígérnek az Égből.
Próbáljátok megszokni az Élő Isten Pecsétjének Skapuláréját naponta viselni.

A papoknak szükségük van az imáitokra: KI. 23; KI. 38; KI 53; KI. 70…

Idézet Jézus üzenetéből: „Egyházam gerincét Felszentelt szolgáim alkotják.

Ebben az időben ők az első sorban vannak, hogy szembenézzenek a Sátán támadásának egy borzalmas rohamával.

Segítsetek Nekem, hogy vezetni tudjam őket az ösvényen, megmentvén maradék Egyházamat, mivel az a szakadás felé halad, melyet rövidesen a Hamis Próféta fog előidézni.

Gyűljetek össze és imádkozzatok Szent Szolgáim egyesítéséért, akikre szükség van, hogy erőben tartsák Egyházamat az elkövetkezendő napokban.” (2012. jul. 30)

masodikeljovetel.hu/kozlemeny
"A pletykagép voltaképpen terrorista, mert nyelvével eldob egy bombát, aztán továbbsétál, mintha mi sem történt volna, csakhogy amit mond, az eldobott bomba lerombolja mások jó hírét. Ne felejtsétek el: aki pletykál, az öl!" - mondta Ferenc pápa a november 14-én tartott nyilvános…..
csaba_carmarthen 2018.11.18 16:40:06
Az utolsó Fatimai titok nem lett feltárva, annyira rémisztő volt

...az utolsó Fatimai titok nem lett feltárva, oly rémisztő volt az a Katolikus Egyházon belüliek számára.

Az utolsó Fatimai titok továbbra is ismeretlen maradt Isten gyermekei számára, bár 2012. január 26-án kinyilatkoztam egy részt belőle.

Az Egyházon belül csak nagyon kevesen tudnak erről.

Most napvilágra kell kerülnie a Fatimai titok következő részének, hogy figyelmeztetni tudjam az emberiséget azon beavatkozásom figyelmen kívül hagyásának következményeire, hogy így segítsek a lelkek megmentésében.

Az Egyház, Isten ellenségeinek köszönhetően már belsejében fertőzött. Ők – és ezek közül húszan vannak, akik belülről irányítanak – a legnagyobb csalást hozták létre.

Ők megválasztottak egy nem Istentől származó embert, miközben a Szentatyát, akit Péter Koronája illet, gondosan eltávolították.

A részletek, melyeket feltártam, az az, hogy a végidőkben két ember fogja Péter Koronáját viselni....
jezsuita.blog.hu/2018/11/06/benedek_vagy_ferenc_melyikuk_idoszeru

Az egyik szenvedni fog a hazugságok miatt, melyeket azért találtak ki, hogy lejárassák és szemmel láthatóan fogollyá tegyék őt.

A másik, a megválasztott, pusztítást fog hozni,
gloria.tv/article/4THWSaATHsnP6PvFRT6xtg1dD

nemcsak a Katolikus Egyháznak, hanem minden egyháznak, amelyek tisztelik Atyámat, és akik elfogadják Fiam, Jézus Krisztus, a Világ Megváltójának Tanításait.

Az Egyháznak csak egy, Fiam által engedélyezett feje lehet a Földön, akinek Pápának kell maradnia egészen haláláig. Bárki más, aki azt állítja, hogy Péter Székében ül, egy szélhámos.

Ennek a csalásnak egyetlen célja van, hogy a lelkeket Lucifer felé fordítsa
www.youtube.com/watch?v=0eho3us7roA&t=4
gloria.tv/article/THio4FjFq3zA2divdMo34Cbnw

és az ilyen lelkek számára – akik nem lesznek okosabbak -, csak nagyon kevés az idő, hogy megmentésre kerüljenek.

Gyermekek, nektek most csak egy figyelmeztetést kell figyelembe vennetek. Ne térjetek el Fiam Tanításától! Vonjatok kétségbe minden új tant, amelyet talán bemutatnak nektek, és amely tanokról azt állítják, hogy Fiam földi Egyházától származnak. Az Igazság egyszerű. Az sohasem változik. Fiam Öröksége nagyon világos. Ne engedjétek, hogy bárki is beködösítse ítélőképességeteket.

Hamarosan a Fatimai Próféciáknak értelmük lesz.

Most minden megtörténik egy hitetlen világ előtt, de sajnos nagyon kevesen fogják azt megérteni, mielőtt már túl késő lenne. Imádkozzátok, imádkozzátok, imádkozzátok Szent Rózsafüzéremet, minden egyes nap amilyen gyakran csak lehetséges annak érdekében, hogy gyengítse a gonosz hatását, mely körülvesz benneteket.

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja
masodikeljovetel.hu/udvosseg-anyja-az-utolso-fatimai-titok-nem-lett-feltarva-annyira-remiszto-volt
Két napja kapott szentszéki jóváhagyást a rektori kinevezésére Ansgar Wucherpfennig, és máris cáfolja az ezzel kapcsolatos tudósítások egyes lényegi elemeit. A jezsuita pap ugyanis azt állítja: a korábban a rektori kinevezésével szemben akadálynak tekintett elhajló tanításaiból semmit sem vont…..
csaba_carmarthen 2018.11.18 15:35:36
www.youtube.com/watch?v=yKfsTNwFHmo

Zavala később újra visszatér ehhez:

„Bocsásson meg, hogy ragaszkodom a fatimai harmadik titokhoz: Padre Pio kapcsolódott-e ehhez, majd a hit elvesztéséhez az Egyházon belül?”

Fr. Gabriele megráncolja a homlokát, és fölszegte az állát. Úgy tűnik, hogy nagyon érintett a dologban.
- „Valóban”, állítja, Egyik napon Padre Pio nagyon szomorúan mondta nekem: „Tudod, Gabriele, a sátán az, akit bevezettek az egyház kebeléhez, és nagyon rövid időn belül egy hamis egyházat fog vezetni.”
„Istenem! Valamilyen Antikrisztus! Mikor prófétálta ezt neked?” [én, Zavala] kérdezem.
„Bizonyára 1960 körül lehetett, mivel akkor már pap voltam.”
„Vajon emiatt rémült meg XXIII. János a fatimai harmadik titok közzétételétől,nehogy az emberek azt gondolják róla, hogy ő az antipápa, vagy bármi...?”

Egy enyhe, de cinkos mosollyal jelenik meg Amorth atya ajkain.
„Padre Pio mondott-e bármit neked a jövőbeli katasztrófákról: földrengések, áradások, háborúk, járványok, éhség ...? Vajon utalt-e ugyanazokra a csapásokra, melyeket a Szentírásban megjövendöltek?” [kérdezte Zavala úr].

„Semmi sem számított neki, bármennyire is rémisztőnek bizonyultak, kivéve az Egyházon belüli nagy hitehagyást. Ez volt a kérdés, ami valóban kínozta őt, és amiért imádkozott, amiért felajánlotta szenvedésének nagy részét, szeretetből keresztre feszítve.”[mondja Amorth atya]

„Fatima harmadik titka?”
„Pontosan.”

www.karizmatikus.hu/noha/olvasnivalo/5748-amorth-atya-padre-pio-ismerte-a-harmadik-fatimai-titkot.html
Daniel DiNardo bíboros, az Egyesült Államok katolikus püspöki konferenciájának (USCCB) elnöke arról tájékoztatta az amerikai püspököket, hogy nem szavazhatnak arról a két kulcsfontosságú indítványról, amelyeket a konferencia a szexuális visszaélési válságra adott válasznak szánt. Minderre a…..
csaba_carmarthen 2018.11.14 19:40:50
Today, Rome, Your Soul Has Turned Into The Beast's Reflection
The New Heavens And The New Earth
www.tlig.org/en/messages/891/

Képmásunkat 3, amelyet mi adtunk nekik, és amely által a Magasságbeli fiai és leányai lettek, a vadállat képmására cserélték... Minél inkább hívom őket ma szócsöveimen keresztül, annál messzebb kerülnek tőlem.

Üzenet Rómának:

Róma, gyönyörűségem kertje, egykor te voltál az Én Édenem! Még angyalaimat is csodálkozásra késztette tökéletes szépséged, és te szentségben és igazságosságban kormányoztad házamat. Becsületesség és szeretet volt házam lelke. Te valóban örök Világosságom tükörképe voltál. Örökös emléket hagytál angyalaimban és szentjeimben. Gazdagságod és kincsed mennyei volt akkor. Lelked mára a vadállat tükörképévé vált.

Róma, átvetted az őr szerepét területemen, és nem engeded belépni Szentlelkemet és a prófétákat, akik Nevemben prófétálnak, és bűnbánatra szólítanak benneteket, hogy térjetek le gonosz útjaitokról. Azért jövök én magam most ajtódhoz, hogy megszólítsalak és megmentselek. Nem olvastad?

"Aki Istentől van, hallgat Isten igéire."

De mindeddig nem hatolt beléd egyetlen szó sem, amit kiejtettem. Szavaim számodra közömbösek és semmit sem jelentenek. Visszautasítottad kegyelmemet, és kétségbe vontad megmentő tervemet. Rendkívül lázadó és öntelt vagy, amikor az igazságról van szó. Azért állítod, hogy ismered és meg tudod ítélni mennyei műveimet, hogy rossz hírét keltsd szócsöveimnek, akik a világ elé állítják sötétségedet....

www.youtube.com/watch?v=yKfsTNwFHmo

www.youtube.com/watch?v=zbjrYUHDr0s

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

És te, leányom, soha ne védelmezd magad! Sok tanú van, aki támogathat téged, de közülük Szentlelkem a legnagyobb. Helyezd belém bizalmadat! Hatalmam van arra, hogy megvédjelek. Ha továbbra is igazságtalanul bántanak, légy nagyon alázatos, mert tűz lesz büntetésük, melyet számukra készítek. Számíthatsz visszautasításukra és akadályozásukra, mert a bűn tartja fogva őket... Továbbra is hirdesd Nevem nagyságát minden nemzetnek! Én küldelek, ezért "lo tedhal!" Igen, ne félj!

A Rómának adott üzenet folytatása:

Továbbra is ki fogom árasztani rátok Szentlelkemet és kinyilvánítom szeretetem nagyságát.

Nem olvastátok?

"Amikor már must található a szőlőfürtben,
azt szokták mondani:
Ne törjétek össze,
mert áldás van benne!"6
Ezt fogom tenni én is azok kedvéért, akik becsülettel szolgálnak engem és engedelmeskednek annak7, aki még visszatartja a lázadást házamban. Nem akarom az egészet összetörni. De jaj a vérfoltos kezeknek! És hozzád, aki az őr szerepét vetted át, és aki megtiltod Szentlelkemnek, hogy saját területére lépjen, a legbarbárabb nemzetet küldöm, hogy körülzárjon téged. Sivatagodba dühöngő tüzet küldök olyan felhővel, mely be fogja takarni városaidat. Így fog véget érni sötét korszakotok..."

Uram, hogyan fog ez megtörténni?

Hogyan fog megtörténni? Megvalósul

Ígéretem:

Az Új Ég és az Új Föld...

www.tlig.org/hu/humsg/hum891.html
A bejegyzésünk címében feltett kérdésre a válasz egyértelmű: nem. A nagytudású Athanasius Schneider püspök azonban ennél részletesebben kifejtette, hogyan ad erre is világos választ az Egyház hagyománya. A kazahsztáni Asztana segédpüspöke erről és sok más témáról is nyilatkozott abban az új…..
csaba_carmarthen 2018.10.21 18:46:35
Soros, Obama, és Hillary segédkeztek volna Benedek pápa lemondás(at)ásában?
Lemondatták Benedek pápát?
veritas-vincit-international.org/2017/10/20/was-pope-benedict-xvi-forced-to-resign/
Was Pope Emeritus Benedict XVI Forced to Resign? - Veritas Vincit

2013 Jan 4.:

www.dailymail.co.uk/news/article-2256954/Vatican-visitors-forced-use-cash-credit-card-ban-city-state-falls-foul-EU-legislation.html
Vatican visitors forced to use cash after credit card ban as city-state ...
mobile.nytimes.com/2013/01/05/world/europe/debit-and-credit-card-purchases-shut-down-at-vatican.html
Debit and Credit Card Purchases Shut Down at Vatican - The New ...

(A Fletók esetében hasonló választási módszerek hasonló kimenetû választási erdményt produkálnak...

v.ö.

2.János Pál pápa UDG 81 versus

m.youtube.com/watch?v=DxVVrdXaJoA
THE HOMOHERESY

Vagy

Assisi Szt Ferenc:
At this time of this tribulation a man non canonically elected will be raised to the pontificate...
novusordowatch.org/saint-francis-assisi-prophecy-destroyer/
St. Francis of Assisi Prophecy )
Válaszlevelet írt Carlo Maria Viganò érsek a Püspöki Kongregáció prefektusának, a kanadai Marc Ouellet bíborosnak. A prefektus október 7-én nyílt levélben szólította fel az Egyesült Államok korábbi pápai nunciusát, hogy hagyjon fel a rejtőzködésével, szüntesse be a "nyílt és botrányos lázadását", és…..
Október 4-én Gerhard Müller bíboros, a Hittani Kongregáció előző prefektusa volt az amerikai EWTN katolikus televízió "The World Over" műsorának vendége, ahol a műsorvezető, Raymond Arroyo, közel negyven percen át kérdezgette őt különböző aktuális témákról. A beszélgetés összefoglalóját terjedelmi…..
csaba_carmarthen 2018.10.15 16:46:21
@quintius: a homoszexualis kapcsolatban(a szabadkomuvesség legföbb eszkozében) mint sok màs olyam szexualis magatartásformában is, amely ellene megy az Isteni parancsoknak (különösen ha ez ilyen szándékkal történik), démoni befolyásoltság/ megszállottság alakul ki.
Ilyen állapotban nagyon nehéz az öszinte bocsanatkérés.

A szabadkomuves páholyokba való belépéskor az ilyen és hasonló démoni befolyásoltságot okozó magatartásformák mintegy belépöjegyül szolgálnak..A kisertés itt ugyanaz, mint amit Jézus elszenvedett a pusztában: ' ~az egész világot neked adom, ha leborulva hódolsz elöttem, mert "én kaptam és annak adom akinek akarom"'.

Jézus visszautasitotta ezt a kisertést, de azok akik belépnek ezen szervezetekbe nem utasìtják el, hogy alávessék magukat a démonnak, következésképpen az az állapot, amelybe kerülnek, szinte képtelenné teszi öket a bocsánatkérésre..
Erre mondja Jézus, hogy ez a fajta nem megy ki másképp, csak böjt és imádság által.

A böjt és az imádság sokak feladata.

A jelek szerint nem véletlen hogy a szabadkomuvesseg mindenütt a fenti magatartásformákat terjeszti- pont a démoni függöség kialakitasa vegett.

Igy erthetö hogy az Egyházba beszivargott szabadkomuves halozat miért tekintette egyik legfobb eszkozenek a kispapok homoszexualis megrontasat (Ez az a tevékenység amelyet Vigano Bìboros Ùr felfed). Érthetö az is, hogy az épitömesterek
miért terjesztették minden erejukkel az egész vilagon a "szexualis forradalmat". A sátánizmus alapitojanak, Aleister Crowley-nak is a szabad szex terjesztése az egyik fö javaslata.

Végezetül az épitömesterek magánhadseregukben az izisz-ben is (isis) ezzel vetik alá tagjaikat a démon fuggöségének, ahol a vezetoség a belepö muszlimokat ilyen magatartásformákra kenyszeriti...

Ez a fajta nem megy ki másképp csak böjt és imádság által.

Üdv
Cs
A képen: Ferenc pápa és az Egyesült Államok Katolikus Püspöki Konferenciájának küldöttsége a szexuális visszaélések botrányairól tárgyal. (Róma, 2018. szeptember 13.; forrás: Vatican Media) Hivatalos és belső forrásokból származó információk alapján közölt friss beszámolót (az amúgy Ferenc pápa…..
csaba_carmarthen 2018.09.28 23:30:49
Lightning strikes St Peter's Basilica as Pope Benedict XVI resigns - BBC News

www.bbc.co.uk/news/av/world-europe-21421810/lightning-strikes-st-peter-s-basilica-as-pope-resigns

Fire Will Fall From Heaven ...
www.youtube.com/watch?v=5uhUvexMTsU&t=128

Works of the Serafic Father St Francis of Assissi:

[London: R. Washbourne, 1882] Imprimatur by William Bernard Bishop of Birmingham- Andover Theol. Sem. Library STAMP: Jan.1.1883
Chapter XIII.page 248:

A short time before the holy Father's death, he called together his Children and warned them of the coming troubles, saying 'Act bravely, my Brethren; take courage, and trust in the Lord. The time is fast approaching in which there will be great trials and afflictions...
archive.org/stream/worksseraphicfa00frangoog#page/n268/mode/2up

www.thetablet.co.uk/news/10795/vigan-claims-vatican-official-has-evidence-of-cover-up

Akita and the Fatima 3rd secret..
www.youtube.com/watch?v=H6isd20OPYY&t=177s
Egy holland püspök a távolmaradását jelentette be az október 3-28-a között Rómában tartandó rendes püspöki szinódusról, amelynek témája a fiatalok helyzete, hite, és hivatástisztázása lesz. Robertus Mutsaerts (a kezdőképen), 's-Hertogenbosch segédpüspöke annak ellenére nem megy el a szinódusra, hogy…..
csaba_carmarthen 2018.09.23 16:44:49
" És ennek a vizsgálatnak valóban függetlennek kell lennie. Legyenek a kivizsgálói akár ateisták..."

Tenyleg???

Mondjuk a kinai kommunista part felso vezetese egyouttmukodve a vatikani esemenyek jelenlegi iranyitoival??

katolikusvalasz.blog.hu/2018/09/22/megallapodast_kotott_a_szentszek_a_kinai_nepkoztarsasaggal

veritas-vincit-international.org/2015/08/08/why-does-freemasonry-openly-support-pope-francis/

A kivizsgalast a Mi Urunk Jezus Krisztus hamarosan Szemelyesen fogja meginditani...

www.youtube.com/watch?v=k_0cWp30Oj8&t=29

Meghasad a Szívem, amikor azt látom, hogy legszentebb szolgáim miként utasítják vissza látnokaim nagy részét. Ugyanezek a szolgáim, akiket azért küldtem, hogy gyermekeimet tanítsák, feladataikban kudarcot vallanak.

Nekik most Hozzám kell fordulniuk vezetésért, és imádkozniuk kell a kegyelmekért, amire szükségük van Népem vezetéséhez.

Az Én felszentelt szolgáim nagyon különlegesek, és mindazok, akik a Szentségekben részesültek, meg kell hallgatniuk kérésemet. Ti most Engem szolgáltok. Újítsátok meg fogadalmaitokat. Higgyétek és kövessétek szent üzeneteimet. Legyetek erősek, mert ti most mind arra vagytok felszólítva, hogy tanúságot tegyetek a Jövendölés Könyvének Igazságai mellett, és fogadjátok el, hogy elérkezett az idő. Most készüljetek fel erre a nagy eseményre. Ne tagadjatok meg Engem, és ne fordítsatok hátat Nekem. Erőteljesen és meggyőződéssel prédikáljatok. Ne hígítsátok fel Tanításaimat, és ne mondjátok követőimnek, hogy minden rendben lesz. Ez nem az az üzenet, amire hivatottak voltatok. A ti kötelességetek Velem, Isteni Megváltótokkal szemben az, hogy az Igazságra felhívjátok nyájaitok figyelmét.(..)

Miért nem követitek a Szentírás tanításait? Miért magyarázkodtok? Miért vezetitek félre gyermekeimet, és miért győzitek meg őket arról, hogy Isten mindent megbocsát? Az Örök Atya csak azoknak fog megbocsátani, akik hisznek Bennem, és akik megbánják bűneiket. Nem mondott semmit nektek a kereszten elszenvedett Halálom? Azért haltam meg, hogy megmentsem az emberiséget a sátán ostobaságaitól. De ti, félrevezetett (megfontolatlan) elfogadás által, hazugságot tanítotok gyermekeimnek. Ti áldozatokká váltatok az emberek nyomására, arra, hogy álcázzátok a Szent tanokat, aminek prédikálására voltatok elhívatva.

Nem szégyellitek magatokat? Olyannyira ragadtak el benneteket a föld által kínált világi csábítások, hogy követitek a népszerű elfogadás által diktált hamis dogmát, ezt pedig a sátán terjesztette el gyermekeim között. Ezeknek a szegény, félrevezetett gyermekeimnek iránymutatásra (vezetésre) van szükségük. Nekik meg kell érteniük, hogy mi a különbség az emberi értelmezés és az isteni ígéretek között, amelyek Tőlem származnak.

Miért ne hinnének Gyermekeim az isteni beavatkozásban? Miért tüntetitek fel jelentéktelennek ezt, amikor ismertetik ezt veletek? Papjaim, hallgassátok meg kérésemet. Imádkozzatok, hogy az Igazság üzenetei meghallgatásra kerüljenek.

Üzenet a püspököknek

Püspökeimnek a következőket mondom: vegyétek le palástjaitokat, forduljatok el a gazdagságtól, amelyben hittetek. Keressétek az alázatot, amelyet elvárnak tőletek. Engedelmeskedjetek Szavamnak most, vagy nézzetek szembe a következményekkel. Nektek kötelességeitek vannak Velem és az Örök Atyával szemben. Milyen vakká váltatok! Most a látnokok által jelek adatnak az égen, és ti nem vettétek azt figyelembe. Helyette kastélyaitokban ültök és gúnyolódtok...(...)

Üzenet a bíborosoknak

Bíborosaimnak a következőket mondom: milyen magaslatra kerültetek, hogy a szentségeket és tanításaim igazságát elfelejtettétek, ami által vezetnetek kellene nyájamat. Ereszkedjetek le és kövessétek vezetésemet. A hamisság ne tereljen el benneteket, amely megfertőzte az emberiséget. Ti se tagadjatok meg Engem.

Felkérem mindannyiatokat, hogy imádkozzatok az én bátor pápámért, az utolsó igaz pápáért
Benneteket, apostolaim, a csaló félrevezet. Ő (a csaló) megismertette magát templomaim folyosóin, és gonosz módszerei most mutatkoznak meg. Mindazoknak, akik nyitott szemmel járnak, a következőket mondom: azok miatt legyetek éberek, ami előttetek és a hátatok mögött zajlik. Meg fogja kaparintani a lelketeket, ha engedtek csalásainak.

Kérlek benneteket, imádkozzatok közületek mindenkiért. Kérjétek a vezetésemet. Könyörögjetek a megbocsátásért, és hagyjátok, hogy újra vezethesselek benneteket.

Mindazoknak, akik ezt az utasítást megkérdőjelezik, azt mondom, hogy figyeljenek: miért ne kommunikálhatnék veletek ezen az úton? Mindannyiatokat az apostolok által tanítottalak, akik a Szentlélek vezetése által adták át üzeneteimet a világnak, ami azóta is él. Az idő most már közel van. Egész életetekben a vezetésért imádkoztatok. Most arra sürgetlek benneteket, hogy hallgassátok meg kérésemet....

2010. november 16. csütörtök; 9:55

Figyelmeztetés a klérus (egyházi rend) számára

docplayer.hu/46967660-A-nagyfigyelmeztetes-december-admin-nagyfigyelmeztetes-hu-creative-commons-by.html
csaba_carmarthen 2018.09.25 01:11:10
Szeptember 19-én közleményt adott ki az Egyesült Államok Katolikus Püspöki Konferenciájának Adminisztratív Bizottsága, amely a konferencia legfőbb döntéshozó testülete közvetlenül a konferencia össztestületi ülései után. A közlemény részletezi a konferencia által kezdeményezett lépéseket az amerikai…..
csaba_carmarthen 2018.09.23 00:15:07
A mai napon kihallgatáson fogadta Ferenc pápa az Egyesült Államok katolikus püspöki konferenciájának elnökét, Daniel Dinardo bíborost. A találkozón a bíboros mellett Seán O'Malley bostoni érsek, Ferenc pápa papi molesztálások ügyéért felelős tanácsadó bíborosa, valamint José Gómez, az amerikai…..
csaba_carmarthen 2018.09.17 09:10:28
2018. szeptember 13.
Az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! A Szívem megszakad a szeretettől, annyira vágyom rá, hogy minden ember üdvözüljön. Mindenkit szárnyaim alá akarok gyűjteni, mint kotlós a kiscsibéit. Mindenkit meg akarok óvni a kárhozattól, mert ez a legnagyobb rossz, amit ti el se tudtok képzelni. Ha valamikor szenvedés ér benneteket, alig várjátok, hogy elmúljon.

Ha tartós betegségetek van, csak nyögtök alatta. Nem tudjátok elképzelni, mit jelent a pokol.

Ez a végleges elszakítottság Tőlem, és az ebből fakadó rettenetes lelki kínszenvedés, gyötrelem, és az ördögök bosszúja, kínzása, amely örökké tart. Az örök tűz és a férgek, mely ki nem alszik, és soha ki nem pusztul.

Gyermekeim! A Szívem tele van vággyal, kiáltom felétek: Térjetek meg Hozzám addig, amíg még itt éltek ezen a Földön! Jöjjetek Hozzám mindnyájan, hogy meg tudjalak menteni benneteket! Ha ti nem akarjátok, Én tehetetlen vagyok. Adom ugyan a kegyelmeket, de nektek kell befogadnotok.

Ha nem teszitek, ha nem működtök együtt Velem, tiszteletben kell tartanom Istentől kapott szabad akaratotokat, és ezért arra a helyre kell mennetek, amelyet ti választotok magatoknak ezen a Földön.

Gyermekeim! Feltártam nektek a jót és a rosszat. Mindent tudtul adtam nektek. Helyettetek senki sem dönthet.

Vérkönnyeket sírok minden egyes elkárhozott lélek miatt. Könyörögve kérlek, szakítsatok a bűnnel, ami elválaszt titeket Tőlem! Szeressétek Istent, úgy hogy, megtartjátok törvényeit! Szeressétek felebarátaitokat, ahogy magatokat!

Gyermekeim! A szétválasztás elkezdődött. Hamarosan véglegesen különválik a búza a pelyvától, a hasznos a haszontalantól.

Szent angyalaim csűrömbe gyűjtik a búzát, és elégetik a pelyvát. Igyekezzetek úgy élni, hogy találjak bennetek jó gyümölcsöt, az irgalmasság lelki-testi cselekedeteit, hogy emiatt üdvözíthesselek benneteket. De ha csak rossz gyümölcsöt teremtek, az örök gyűlölet lesz osztályrészetek.

Drága gyermekeim! Szeretlek titeket. Magamra vettem bűneiteket, meghaltam értetek a keresztfán.

Megváltottalak benneteket, de ha ti nem akarjátok, nem tudlak üdvözíteni titeket.

Újra mondom: térjetek meg Hozzám addig, amíg még nem késő!

Fogadjátok áldásomat Szívem túláradó szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések:
Mt 24, 2: „(Jézus) szólt hozzájuk: »Ugye, látjátok ezeket mind? Bizony, mondom nektek: Nem marad itt kő kövön, ami el ne pusztulna.«”

És ehhez mondja az Úr:
Ez nem csak Jeruzsálemre vonatkozott akkor, hanem most az egész világra. Hatalmas háború jön. Mentsétek el az írásokat, nyomtassatok ki mindent, ne várjatok vele! A napot és az órát nem tudhatjátok, de nagyon közel van.” 21-22: „Mert olyan nagy szorongattatás lesz akkor, amilyen még nem volt a világ kezdetétől mostanáig, és nem is lesz többé. Ha meg nem rövidítenék azokat a napokat, nem menekülne meg egyetlen élőlény sem; de a választottakért megrövidítik azokat a napokat.” 33: „közel van”

Amikor az Úr az elkárhozott lelkekről és a pokolról szólt, mérhetetlenül fájdalmas, gyászos volt a beszéde. Hatalmas elvesztést éreztem benne.
Minden erejével meg akarja menteni az embereket, de azok süketek és vakok kegyelmének felismerésére és befogadására.
Az édes Úr tehetetlen velük, mert visszautasítják, és ez fáj Neki a legjobban.

Az Úr Jézus még ezt mondta: Először magunkért és a családunkért adjunk hálát, hogy ott vagyunk, ahova Isten állított minket, és csak utána kérjük
a bűnösökre a megtérés kegyelmét. Ezt azért kérte, mert nem tudjuk felfogni, hogy mekkora kegyelem a kiválasztottság.

Az, hogy katolikusok lehetünk. Hiszünk, szeretjük az édes Urat, imádkozhatunk és áldozhatunk.

Ez mind az jó Isten hatalmas kegyelme.

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott legfrissebb üzenetei
csaba_carmarthen 2018.09.17 11:46:08
@kritizator:
Nem az a kerdes hogy <<ki az az Izaias profeta>>?

Hanem, hogy mit akar Isten mondani Neked az Uzenetevel...

Hogy 'a Szuzanya nem lenne katolikus'?

Mondod Te (...szabadkomuves peldakepedre hivatkozva...)?

De ez az erveles mar ismeros....

Hisz azt is hallottuk, hogy Isten "nem katolikus"

(szo szerint igy:

<<Istenben hiszek.

Nem egy Katolikus Istenben,

ilyen nincs.>>
gloria.tv/article/R7AkY6uX9K6k1kvxxsCyBBp1B

"I believe in God,

not in a Catholic God,

there is no Catholic God..."

en-denzingerbergoglio.com/there-is-no-catholic-god/ )

Ez pedig a Credo, a Hitvallas burkolt (vagy inkabb kevesbe burkolt) tagadasa.

A Hiszekegyben ugyanis ezt mondjuk:

Hiszek az Egy, Szent, Katolikus és Apostoli Anyaszentegyházban
archiv.katolikus.hu/kek/kek00184.html

Az Egy, Szent, Katolikus és Apostoli Anyaszentegyház pedig Krisztus Misztikus Teste.

Igy tehat azt allitani, hogy "Isten nem katolikus" - az a Hiszekegy tagadasa.
A következőkben az Egyesült Államok 2011-2016 között szolgáló pápai nunciusa, Carlo Maria Viganò érsek augusztus 22-ei keltezésű vallomását közöljük magyar nyelven, két részletben. Az érsek által is két részre tagolt, 11 oldal terjedelmű vallomást augusztus 25-én hozta nyilvánosságra több katolikus…..
csaba_carmarthen 2018.09.17 09:09:54
2018. szeptember 12. Az Úr Jézus:
„Drága gyermekeim! Ti, akik most a végső időkben éltek, készüljetek föl minden rosszra, véretek kiontására! Minden napotokat úgy töltsétek, mintha ez lenne az utolsó. Éljetek szüntelen készenlétben! Adjátok át az életeteket Nekem! Éljetek minden pillanatban úgy, ahogy halálotok pillanatában szeretnétek, hogy éltetek volna. Így készüljetek: adjatok hálát Nekem jóért és rosszért egyaránt. Legyetek hűségesek Hozzám mindhalálig! Fogadjátok el a keresztet, amint Én is elfogadtam Atyámtól! Kérjétek Tőlem a sziklaszilárd hit kegyelmét és az életszentséget! Éljetek radikális keresztényként, mert a megalkuvók, a képmutatók, a kétfelé sántikálók nem örökölhetik az Isten Országát.

Nem lehet két úrnak szolgálni: vagy az egyiket szeretitek, és a másikat gyűlölitek.

Szeressetek Engem úgy, hogy megtartjátok törvényeimet! Gyűlöljétek a gonoszt és határolódjatok el minden bűntől! A kísértéseknek azonnal mondjatok ellene!

Csak az jöhet be Országomba, aki követ Engem az üdvösségre vezető szűk ösvényen: a keresztúton, az önmegtagadásban és a kereszthordozásban.

Drága gyermekeim! Vegyétek nagyon komolyan figyelmeztetéseimet, melyet túláradó, végtelen szeretetemmel adom nektek. Életetek minden napját úgy éljétek, mintha az lenne az utolsó, mert a sátán jobban leselkedik rátok, mint ordító oroszlán, hogy megsemmisítsen benneteket.

Körül vagytok véve fegyverekkel, amely a kiirtásotokra van előkészítve. Soha nem látott szellemi harc folyik a lelketekért, hogy a kárhozatba taszítsanak.

A démonoktól, feketéllik az ég. Fölcserélik az értékeket. A jót rossznak nevezik és a rosszat jónak. Különösen nagy támadásnak van alávetve az Egyház. Itt is hatalmas szellemi harc dúl, mert az igaz tanítást fölcserélik az eretnekséggel és a tévtanításokkal.

Drága gyermekeim! Csak úgy tudtok eligazodni a tévtanítások és eretnekségek útvesztőjében, ha naponta olvassátok az Evangéliumot és az Újszövetséget, és mindennap hívjátok a Szentlelket, hogy Ő világosítson meg és vezessen el az örök életre.

Ne féljetek! Veletek maradok minden nap a világ végezetéig, és különösen most, amikor a legnagyobb szükségetek van rá, minden kegyelmet megadok, hogy üdvözüljetek. Nektek csak akarnotok és kérnetek kell. Ha látom, hogy Mellettem döntöttetek, nem hagylak elveszni benneteket. Bízzatok Bennem!

Mindenható vagyok. Úgy szeretlek titeket, ahogy senki más Rajtam kívül. Irántatok való végtelen isteni szeretetemet úgy bizonyítottam, hogy kínhalált haltam értetek. A Véremmel kifizettem váltságdíjatokat. Ezért joggal számot tarthattok arra, hogy minden segítséget megkaptok Tőlem. Mindazok, akik Hozzám jönnek, irgalmas, szeretettől lángoló, Isteni Szívemben találnak végső, örök menedéket.

Ma, Szent Édesanyám ünnepén, az Ő Neve napján, kérjétek Tőle az Ő közbenjárását, mert sok kegyelmet kap Tőlem, de csak azoknak tudja kiosztani, akik kérik Tőle. Megáldalak titeket, drága gyermekeim, Szívem túláradó, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: 1Tim 1, 13: „üldözés” Mt 24, 21-24: „Mert olyan nagy szorongattatás lesz akkor, amilyen még nem volt a világ kezdetétől mostanáig, és nem is lesz többé. Ha meg nem rövidítenék azokat a napokat, nem menekülne meg egyetlen élőlény sem; de a választottakért megrövidítik azokat a napokat.”

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott legfrissebb üzenetei