Regisztráció Blogot indítok
Adatok
occam borotvája

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közvetlen állami támogatás nélkül, több tucat színész és a szinkronszakmában dolgozó neves szakember megszólalásával készül a Magyar hangja… című egészestés dokumentumfilm. Miből fakad a magyarok szinkronimádata, miért preferálják még ma is sokan a hazai változatokat az eredeti, feliratos formátum…..
Biztosan észrevettétek, hogy mostanában nem voltak aktuális budapesti villamosos témájú bejegyzések. Ez azért van, mert új hobbit találtam magamnak: elkezdtem gyerekkorom audio kazettáit gyűjteni, nehezítésképpen bontatlan csomagolásban (már hogy a kazetták ne legyenek bontottak, bár voltaképp…..
occam borotvája 2021.07.12 19:41:48
@nyelv-ész: Mondjuk egy Teac V-900 vagy még inkább az AIWA AD-F990 hangminősége vakteszten monitorozva TDK metállal akár be is csaphatott. Na hát ennyire volt szar. Az Aiwa ma is meg van. A BASF LH-super sajnos porlott. A TDK,Agfa-nál ilyet nem tapasztaltam. Mondjuk a kazettáim 90%-a TDK volt.
"Úgy látszik, az UEFA továbbra is alkalmazza a már korábban megismert munkásőr-hajlamú nézőtéri besúgókat, akiknek nincs más dolguk, csak jelentéseket írni arról, hogy ki, mit mondott (vagy nem mondott) a nézőtéren. Mint a kommunizmusban: bizonyíték nem kell, elég a besúgó feljelentése." - írta a…..
occam borotvája 2021.07.12 13:11:52
@occam borotvája: Természetesen az kötőjel és nem mínusz mi+0,6% a tótok+10,7%.
occam borotvája 2021.07.12 13:51:39
@horrorpornó bábszínház: NA KISZÓLT A LYUK A GÖDÖRBŐL.És ne cigányozz ne is zsidózz. Érted köcsög? :-))
occam borotvája 2021.07.12 15:33:58
@horrorpornó bábszínház: Ne idegeskedj pöce szájú tahó. Rád is sort kerítünk Orgoványban.
Ki gondolná, hogy egyetem után akár hetek alatt sikerülhet gyógyszerészként elhelyezkedni Svájcban? Márpedig Anettnek sikerült, nem csoda, hogy (mint Csillának mesélte) megtalálta a számítását és nem is nagyon tervezi máshol az életét...
occam borotvája 2021.07.09 12:02:52
@Visceroid: Ne haragudj kinek utalja? Valami kormányszervnek, vagy az egyetemnek esetleg egy banknak akinek az ebből képződött nyeresége után fizetett nyereségadó fedezi a taníttatása költségeit? Kíváncsivá tettél. :-))
Európa jelentős részén extrém meleg volt és van a napokban, és valószínűleg még lesz pár hasonló hőhullámos időszak az idei nyáron. Azt, hogy mennyire meleg egy nap a kánikula idején, a különböző nyelvek különböző szóképekkel vagy mondásokkal írják le. Ezekből mutatjuk most kedvenceinket...
occam borotvája 2021.06.24 19:18:53
Ha jól megy egy fociválogatottnak, az a kormánynak vagy az ellenzéknek kedvez? Ezt a kérdést vizsgálta meg Rajnai Gergely blogbejegyzésében...
occam borotvája 2021.06.22 20:10:15
@lobaszopiatej: Most egy buzinak magyarázzam hogy az illatos punci a létező legjobb dolog a világon.
Minek?
occam borotvája 2021.06.22 20:11:30
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Meg minden Fartóró Artúró oldalán. Meg mögötte. Szorosan. Szarosan. :-)
A náci vezetés az élet minden területét igyekezett leuralni a Harmadik Birodalomban - nem volt kivétel ezalól a szexualitás sem. A népesség drasztikus csökkenése miatt komoly demográfiai problémával nézett szembe az ország. Ahogy sejthetitek, Hitler az árja "fajjal" akarta benépesíteni birodalmát,…..
occam borotvája 2021.06.18 11:35:22
@toncsi64: Reinhard Heydrich
Imádom a Libegőt. Amikor először ültem rajta nagyon féltem. A kerítés felett hirtelen nagyot emelkedik, és hát sok év távlatából bevallható, hogy leizzadtam a rémülettől. Csak a levegőben nincs hova elbújni, nem lehetett mást tenni, mint erőt véve magamon legyőzni félelmemet. Nem ugrottam ki, és…..
Noha a sokat emlegetett (a Határátkelő kezdeti időszakában voltaképpen szimbólummá emelkedett) édesség nem létszükséglet, azért egy idő után mégis csak tud hiányozni, csakúgy, mint az otthoni illatok és persze sok minden(ki) más – derül ki Boglárka írásából...
occam borotvája 2020.10.07 11:30:25
@desw: Mivel a Lidl nem a Pickel gyártatja.
A Pennys szalámit is a Pick gyártja.Keresd a un. gyártói számot.
Ez egy ovális keretben levő szám.
A gyártó HU-száma: HU 7 EK
A gyártó neve: PICK SZEGED Szalámigyár és Húsüzem zRt.
A gyártó címe: 6725 Szeged, Szabadkai út 18.
Dézi története mindent elmond arról, milyen küzdelmeket folytatnak az állatvédők, milyen ma a magyarországi állattartási kultúra, és mennyi ember kell ahhoz, hogy egy kutyán segítsünk. Dézi küzdelmes története alig egy éve, szilveszter után kezdődik, és elmondja, hogyan lesz egy elhanyagolt,…..
Egy éve startolt a Vizes VB. Sokat költöttünk a rendezésre, hálás lehetett Budapestnek a Nemzetközi Úszószövetség, hogy beugróként egy mexikói város helyett helyszínt biztosított a rendezvénynek. A záróeseményen politikusaink meghatottan mosolyoghattak a dicsérő szavakra: nem kérdés, Budapest szuper…..
occam borotvája 2018.07.23 10:35:03
@Stenonis: Bizony a fityisz még a hiánytot' is ellopja. De lesz ez még másképp ha jön egy előreugró állú degenerált Habsburg aki kiszórja a neki nem tetszőket a millenneumi emlékműből s a haza gyorsan fényre derül. :-))
occam borotvája 2018.07.23 10:37:19
@notC: S vajon hova tűnik ez a csendes többség választáskor? :-)))))
Elég jó anyák Kinek az álma? 2018.07.22 21:55:44
Egyik nap megnéztem az Én, Tonya című filmet és teljesen megdöbbentem, hogy mire képes egy anya, hogy kihajtsa a legjobb teljesítményt a gyermekéből. Röviden a filmről: Tonya Harding 4 évesen kezd el korcsolyázni és kivételes tehetségnek bizonyul. Édesanyja hitvallása, hogy a legjobb teljesítményt…..
occam borotvája 2018.07.23 10:19:59
@Girhes: Ejnye már csak összezavarod szegény hölgy izé bocsánat menstruátort.
Ö eztetet' sokkal jobban tudja. Mert ő életvezetési tanácsadó bármit is jelentsen is. :-)
A Republikon is közölte a májusi számat, amelyek nagyjából azonosak a többi intézetével. Vezet a Fidesz, jön fel az az MSZP és az ellenzék egésze országosan megverné a Fideszt...
occam borotvája 2017.05.31 22:44:44
@morpho: A költségvetés max 4-5%-a.
Számolatalanul mi, okoska.
Nem lehet hogy személyesen a nagy Drazsé vagy?:-))
Botka László, Szeged polgármestere felkészült arra, hogy Orbán Viktor szokásához híven megnyitó beszédében kissé átírja a történelmet, amikor felavatja a helyi lézerközpont (ELI) épületét. A keddi megnyitó előtt egy nappal ugyanis sajtótájékoztatón elevenítette fel az uniós projekt 10 éves…..
occam borotvája 2017.05.25 03:21:19
@ember100: Akkor te még nem éltél amikor a szadesz regnált.Ők alkalmazták előszeretettel ezt az
eufémizmust.
Ezt ő maga terjeszti "közéleti szereplőkkel" folytatott beszélgetéseiben. Legalábbis ezt állítja a Hetek egy hosszabb cikk egy eldugott mondatában. Meg azt is, hogy a Fideszben tartanak a dologtól...
occam borotvája 2017.03.20 22:28:46
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: S hát te is itt vagy te kurvaanyázó fasszopó köcsög.