Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keszthely

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajátos új szerepbe bújik Ungár Anikó a híres bűvész, aki   szeptember 19-én a keszthelyi színházban lép fel. Itt egy úgynevezett STOMP darabot adnak majd elő. Hogy pontosan mi is lesz a szerepe az ismert bűvésznek, azt egyenlőre nagyon titkosan kezelik szervezők. A…..
Tradicionális és modern ír világzeneA Gallowglass zenekar egy fiatal, lelkes zenészekből álló csapat. Július 24.-én csütörtökön láthatjuk Őket bepillantást nyerve a modern és klasszikus ír zene világába. Helyszín a Kossuth Lajos utcában felállított színpad este 7…..
Keszthely Őslüktetés 2008.07.10 21:49:00
A produkció a Rajkó Művészeti Együttes és Ronan Morgan ír sztepptánc-együttesének közös előadása, a M.É.Z. és a Rajkó Zenekar zenéjével. A másfél órás műsor tizenkilenc számból áll. A programban szerepel cigánytánc, magyar leánytánc, palóctánc, ahogy a Celtik Crown,…..
Ki ne ismerné az LGT zenéjét?! De kinek jut eszébe, hogy színházi darabot készítsen ezekre a számokra? Nos, a Tánc éve keretén belül megtudhatjuk erre is a választ, hiszen Június 30-án kerül bemutatásra a keszthelyi Balaton Színházban. Ez az első eset, hogy a darabot nem a…..
Keszthely Ünneplő táncosok! 2008.06.15 13:15:00
Egyre inkább háttérbe szorul a tánc a kulturális élet palettáján, ezért idén Keszthely nem egy napig, hanem az egész szezonban ünnepli a táncosokat! A Balaton Színház sokat látott-halott falai között 2008. június 10-én, kedden este egy órára. sok, keszthelyi diáknak volt…..
Keszthelyen a „tánc éve” programsorozat keretében a fiataloknak lehetőségük nyílt rá, hogy ne csak, mint passzív befogadók, hanem mint aktív szereplők vegyenek részt a rendezvényeken. Ennek érdekében Kovács Gergely Csanád, a TV2 Megatánc című műsorának győztese, a…..
Keszthely Hastánc Gála 2008.05.25 21:54:00
A hastánc napjainkban egyre népszerűbb. Művészien ötvöződik benne a gyengébbik nem erotikus energiája, és a keleti kultúra gazdagságával. Jellegzetességei az erőteljes, dinamikus zene, a gazdagon díszített ruhák, ékszerek és kiegészítők, turbánok, virágos fejdíszek, és…..
Keszthely 2008.05.07 16:40:00
TÁNCOSOKAT KERESÜNK! Ha tudsz táncolni, feltétlen gyere el a próbára, ha nem akkor is felléphetsz, hiszen Kovács Gergely Csanád, a Megatánc győztese téged is megtanít néhány lépésre. Mindezt teljesen ingyen élvezheted!Hol léphetsz fel és mikor? Június 10-én, 19:00 - órakor…..
Keszthely Salsa Keszthelyen 2008.05.03 16:57:00
A salsa egy általános szó különböző táncritmusokra, amely a spanyol nyelvű Karib-térségből származik. Történetének alapjaival a latin-amerikai és a karib társadalom különböző szegény rétegeinek kultúrájában találkozhatunk.A salsa az európai és a latinamerikai kultúra…..
Az idei jubileumi helikoni ünnepségek záró akkordjaként, hagyományteremtő jelleggel a nagyközönségnek is lehetősége nyílt rá, hogy bepillantást nyerjen az Ország legjelentősebb középiskolai vetélkedőjének produkcióiba. A tavalyi évben a klasszikus zene kedvelőit láthattuk…..
Keszthely 2008.04.28 22:37:00
Keszthelyt többen a Balaton fővárosának tartják. Kétség kívül a nyári élmények egyik fővonzereje a tó, a nap, a fürdőzés. Azonban a város mint a térség kulturális központja, sokkal többet kínál ennél. Hagyományai, visszatérő rendezvényei mellett látványos…..