Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mabel

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt nem mondhatjuk, hogy AA kimondottan jóindulatú hozzáállással dolgozta ki hipotézisét az Achanos nagybevásárlás kapcsán papíron hazavitt 73 kígyóuborkáról, de bámi is áll a háttérben, a tanulság megint a vásárlói hiszekegy: csekkolni, nem…..
Naiv ügyfél 140 ft/chf árfolyamon vett fel lakáshitelt az Erstétől, és nem érti, miért számolnak fel még ilyenkor is 10 ezer forint kezelési költséget. Sokkal misztikusabb, hogy a törlesztőrészletek általában sokkal durvábban emelkednek, mint ahogy azt az árfolyamkülönbség…..
Szabó Rozáliával tudjuk, mi történt, de ő egy műalkotás szereplője. Tímea viszont nem az, így nem elég, hogy a házát félig lerombolta az istennyila, még a biztosító is bokáztatta utána. Kőkemény meteorológia alant: Az emberek többnyire azért kötnek biztosítást, hogy ha…..
Followup több budapesti Tescóban is talált két és fél hónapja lejárt Milupa komfort gyerektápszert Először a Fogarasi úton botlott bele, ahol nem is tagadták a tényeket, hanem gyorsan leszedték mindet a polcról. Bár olvasónk kérte, hogy szóljanak körbe a hálózatban, ez…..
A korkülönbségből adódik az ősi urban legend, hogy idősebb nővel mindig jobb a szex. Az állandó huzavonából, hogy ki van kivel, mindkét fél jól járt, mert a szex az jó volt. Egyébként régi szabály: az utolsó szexbe mégiscsak belead apait, anyait az ember, tehát mindig jó. Az…..
30 millióra büntette a Versenyhivatal az Auchant azért az arcátlan hazugságért, amit minden hipermarketlánc minden egyes akciós újságjában folytatólagosan elkövet, miszerint olyan cuccokat hirdetnek fantasztikusan jó áron, amiket eleve egy pillanatig nem lehet kapni sehol. Részletek…..