Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andris Farkas

0 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas fordulat történt Torinóban, Romeo Agresti és Fabrizio Romano egyaránt arról számolt be, hogy a Juventus igazgatósságának minden tagja, köztük Andrea Agnelli és Pavel Nedvěd is lemondott a rendkívüli közgyűlés előtt. A zebramezesek negatív rekordot jelentő 254.3 millió eurós veszteséggel…..
Andris Farkas 2022.11.28 21:56:21
Az Öreg Hölgy szombaton a San Siróba látogat, hogy a Bologna és a Maccabi Haifa elleni győzelem után az olasz bajnok vendégeként bizonyítson a borzasztó szezonrajt után. „Az olasz bajnok ellen fogunk pályára lépni, és a szokásosnál nehezebb meccsre számítok. Egy fájdalmas londoni vereség után…..
Andris Farkas 2022.10.08 12:14:05
@alexGicamo: xddddd nekem is ez jutott eszembe
A csoportkör első két fordulóját egyaránt vereséggel záró Juventus számára nem maradt több hibalehetőség, amennyiben életben kívánja tartani reményeit a továbbjutásra, kötelező begyűjtenie mind a hat pontot a Maccabi Haifa ellen. A párharc első felvonásaként az izraeli együttes látogat az Allianz…..
Andris Farkas 2022.10.05 21:21:47
Andris Farkas 2022.10.05 21:25:03
A Juventus a Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett vereséggel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, így rendkívül fontos, hogy mind a három pontot begyűjtse szerda este, amikor a nagyszerű formában szereplő Benfica együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimilianio Allegrinek számos…..
A Juventus, amely nyáron komoly átalakuláson ment keresztül, még nem találja formáját, azonban kedd este a szezon eddigi legnehezebb mérkőzése vár a zebramezesekre, akik a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitónapján az egyik nagy favoritnak tekintett Paris Saint-Germain otthonába…..
A Juventus nem tudta megismételni a nyitó fordulóban a Sassuolo ellen nyújtott remek teljesítményt, s kilátástalan játékkal ért el gól nélküli döntetlent a Sampdoria otthonában, így bőven van min javítani a bajnokság harmadik fordulójában, amikor az AS Roma csapata látogat az Allianz…..
Andris Farkas 2022.08.27 18:59:43
A Juventus egykori védője, a Bayern Munich egyik legkomolyabb nyári igazolása, Matthijs de Ligt a minap helyesbíteni kívánta szavait, mivel sokan a Juventus elleni támadást véltek felfedezni egy nyári nyilatkozatában. „A NOS számára júniusban adott interjúban azt mondtam, hogy amúgy a klub…..
A Juventus keretére komoly átalakítás vár, s az új igazolások mellett a klub vezetősége szeretne megválni azoktól a játékosoktól, akik az elmúlt időszakban nem igazolták, hogy helyük lehet a jövő szezon csapatában. Ennek szellemében a klub nem kínált új szerződést Paulo Dybalának, azonban a…..
A Juventus már bebiztosította negyedik helyét a bajnoki tabellán, így ott lehet a Bajnokok Ligája következő kiírásában is, szerda este pedig egy igazi rangadó, a jelenlegi szezon utolsó komoly tétmérkőzése vár a zebramezesekre, akik az Inter csapatával mérkőznek meg az Olasz Kupa…..
Három fordulóval a vége előtt eldőlt, hogy a Juventus a bajnokság első négy csapata között zárja a szezont, így ismét szerencsét próbálhat a Bajnokok Ligájában. A zebramezesek péntek este a pillanatnyilag biztos kiesőnek tűnő Genoa otthonába látogatnak, s az összecsapás így a házigazda számára bír…..
Andris Farkas 2022.05.06 22:34:22
Andris Farkas 2022.05.06 23:26:54
@Jozeph Pelikahn: 1 juventus szintű? Vlahovic, Chiesa, De ligt, Cuadrado. Még Dybala is képes néha néha úgy játszani, ahogy azt elvárnánk tőle, és mckennie sem rossz szerintem. Ez azért nem olyan borzasztó. De még ott vannak azok a játékosok is akikben van kakakó még sincs kihasználva, lásd: locatelli, zakaria. Danilo pedig lehet hogy nem egy labdazsonglör de kihajtja a belét minden meccsen.
A legnagyobb baj szerintem a taktika és motiváció hiánya. Szóval egy edző csere lehet nem ártana, de úgysem megy el szóval ne számítsunk jövőre se semmi újra.
Az olasz bajnokság 35. fordulójában a Juventus a jelenleg biztos kiesőnek tűnő Venezia csapatát fogadja az Allianz Stadiumban, s mivel a zebramezesek nyolc pont előnnyel állnak az üldöző AS Roma előtt, egy esetleges győzelemmel gyakorlatilag bebiztosíthatnák a Bajnokok Ligája-indulást jelentő…..
Andris Farkas 2022.05.01 14:09:27
Leonardo Bonucci felesége, Martina Maccari elárulta, hogy a Juventus és az olasz válogatott veterán védője  aktív pályafutása után is a futball világában tervezi jövőjét, s később majd edzőként térne vissza. A 34 esztendős védőjátékos jelenlegi szerződése 2024 nyarán jár le Torinóban, de a jelek…..
Andris Farkas 2022.04.30 17:31:57
Olasz értesülések szerint a Juventus úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg Federico Bernardeschi nyáron lejáró szerződését. A 28 éves szélső az idei évben, amikor csak egészséges volt, a Juventus egyik alapembere volt, különösen Federico Chiesa sérülését követően, azonban az olasz lapok szerint a…..
Andris Farkas 2022.04.22 07:17:17
A korábban Olaszországban is megforduló Pablo Longoria az Atalanta és a Sassuolo játékosmegfigyelőjeként kezdte pályafutását, majd 2015-ben csatlakozott a Juventushoz, végül 2020-ban a spanyol szakembert az Olympique Marseille sportigazgatónak nevezte ki, 2021-ben pedig 34 évesen a francia klub…..
Andris Farkas 2022.04.21 15:29:06
A Juventus a Cagliari elleni győzelem után egy héttel a Bologna együttesét fogadta, s a tabella középtartományát elfoglaló vendégek végül egy ponttal távoztak Torinóból. A mérkőzésen Marko Arnautović szép megmozdulással szerezte meg a vendégek számára a vezetést, majd a Juventus rohamozott, de gólt…..
A Juventus a szerdai Olasz Kupa-elődöntő visszavágója előtt szombaton a Bologna együttesét fogadja otthonában, s ugyan a Juventus természetesen toronymagas esélyese a találkozónak, a tabella középső tartományában elhelyezkedő Bolognát hiba lenne jelenleg félvállról venni. Egyrészt a Juventust…..
Andris Farkas 2022.04.16 20:12:09
Romeo Agresti a mai napon beszámolt Álvaro Morata helyzetéről, akit a bianconero klub szeretne megtartani, azonban ez csak komoly kedvezmény alkalmazása esetén történhet meg, de az Atlético Madrid és a Juventus képviselői még nem egyeztettek. Miután a Juventusnál pont került Paulo Dybala ügyének a…..
Andris Farkas 2022.04.07 08:57:13
@JeetTrader: Nem feltétlen, lásd: mostani PSG ellen példának pedig: 2019 Ajax.
A Juventus hazai pályán kikapott 1-0-ra az Intertől egy bizonyos szempontokból eseménydús meccsen, melyen a bíró is fontos szerepet játszott, a mérkőzést követően viszont Massimiliano Allegri a bírói döntésekről és a vitás helyzetekről nem kívánt beszélni. „Inkább ne mondjunk ki most olyan…..
Andris Farkas 2022.04.04 14:03:35
@Dzsákkeríni: de Pirlonál a szezon végén sem volt semmi előre lépés, egész szezonban taktikátlan színtelen szagtalan szar játékunk volt. Allegri egy ilyen csapatot kapott kézhez. A legtöbb ponthullajtásunk is a szezon elején volt azért vagyunk most a 4. helyen, és persze voltak most is becsúszva 1-2 elvesztett meccsünk, de már lehetett mögötte látni az elképzelést. Csak most sikerül rendet tenni a fejekben azután a sok katyvasz után Sarri és Pirlo taktikájai után. Aztán lehet hogy egy világi f@szságot írtam és a következő meccsekben jól beszopunk.
Az olasz válogatott számára csúfos kudarcot hozó válogatott szünet után a Juventus egy rangadóval tér vissza a bajnoki küzdelembe, mivel a címét megvédeni igyekvő Inter látogat az Allianz Stadiumba. A zebramezesek célja idén a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikének megszerzése maradt,…..
Andris Farkas 2022.04.03 21:05:56
@Juvebest: neki már késő
Andris Farkas 2022.04.03 21:43:28
Paul Pogba szerződése nyáron lejár, s egyelőre korántsem tűnik úgy, mintha maradni szeretne a Manchester Unitednél, s a Le Figaro hasábjain megjelent legutóbbi interjúja is ezt támasztja alá. „Őszintének kell lennem. Egyáltalán nem tetszett az elmúlt öt év. S ez az év is úgy zárul, hogy semmit sem…..
Andris Farkas 2022.03.23 09:43:49
@venember83: Hát valahol olvastam, hogy szívesen játszana a válogatott társaival, de ha van esze akkor a Realba megy, úgyis 99%, hogy oda megy Mbappe és a Real már így sem gyenge.
A Juventus tegnap bejelentette, hogy vége a szerződéshosszabbítási tárgyalásoknak, Paulo Dybala pedig távozik nyáron, a vezérigazgató tegnap este ezt megerősítette, s elmondta, hogy a klub nem kívánt visszafogott bérajánlatot tenni a játékosnak mivel az rangon aluli lett volna. Gianluca Di Marzio…..
A mai napon új szakasz kezdődik Paulo Dybala elhúzódó szerződéshosszabbítása kapcsán, mivel ma ül le tárgyalni Jorge Antun és a Juventus vezetősége. Paulo Dybala szerződése nyáron lejár, és bár a játékos képes meccsek eldöntésére, a Juventusnak mindeddig nem sikerült a maradását biztosítania, s…..
Andris Farkas 2022.03.21 15:05:34
@JeetTrader: A jelenlegi csapatból csakis Chiesa-t tudom elképzelni új 10esnek, de nem "kell" odaadni senkinek, ez nem jár mindenkinek, de ha következetes marad és letol még 2-3 ilyan szezont, mint amilyen az első volt, akkor szerintem megérdemelné.
A Juventus 1:1-es döntetlennel tért haza a Villarreal otthonából a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzése után, s mivel a jelenlegi kiírásban az idegenben szerzett találatok már nem bírnak kiemelt szereppel, hazai pályán győznie kell a torinói visszavágón. Massimiliano Allegri keretében…..
Danilo a minap a DAZN munkatársának nyilatkozott, s a több bajnokságban is megfordult védő számos érdekességről számolt be. A Portónál, Real Madridnál, majd Manchester Citynél futballozó védő a portugáliai kaland előtt az America Futebol Clube akadémiáján nevelkedett, majd a Santos játékosa is…..
A Juventus az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén, a Fiorentina otthonában lépett pályára szerda este. A zebramezesek igen mérsékelt teljesítményt nyújtva állták a firenzei rohamokat, majd a mérkőzés utolsó perceiben a győzelmet is megszerezték Venuti öngólja révén, így kedvező helyzetből…..