Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-jul-

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát mindenki megveregetheti a saját vállát: Orbán Viktor és stábja annyira megijedt az utcára lépő hallgatók, oktatók, szülők és középiskolások tömegétől, hogy totális hátraarcot csinált. Jól figyeljünk, most épül a nyugdíjrendszerhez hasonló újabb szent tehén, és…..
Az EVA megszüntetésének politikai története önmagában is izgalmas volt az egymással vitatkozó kormánypárti szereplők nyilatkozataitól. Igazi nagy üggyé, már most számtalan publicisztikát és blogbejegyzést ihlető történetté azonban nem ettől vált. Egy olyan adózási mód…..
Appleblog Na de milyen a Lion? 2011.07.24 09:37:00
Nem lesz hosszú poszt. Elég röviden el lehet mondani.Az új funkciók: feleslegesek. A többségüket, például a Launchpadet szerintem sosem fogjuk használni, a fordított scrollt eddig minden ismerősöm kikapcsolta, a Mission Control kevésbé átlátható, mint az Exposé és társai, a…..
A poszt nem szól tanulásról, kitartásról, egyedi ötletekről, egyszerűen azt írjuk le, milyen gyakorlati teendői vannak ma egy magyar programozónak - attól a pillanattól, hogy elhatározza, iPhone-ra fejleszt addig, amíg megjelenik egy alkalmazása az AppStore-ban. Sokan kérdeztetek…..
"A Sun brand megmarad", ez jól látszik a www.sun.com-on, amelyen csak Oracle logóval lehet találkozni. És itt vannak az új UltraSPARK rendszerek! SPARKz yourz life up!..
Utazónk ismét megelégelte az önfeledt és céltalan szórakozást, hiszen mióta tudatra ébredt, foglalkoztatja a kérdés: honnan jött? Hová tart? Telefon ő vagy nem telefon?Korábban a gyökereit kutatva járt Steve Jobs házánál, egy zalakarosi termálfürdőben, de megnyugtató…..
Indexék cikket írnak "Kis ország, kis Google" címmel. A szerző a beavatottság és a top secret klasszifikáció légkörét idéző gondolatmenettel túráztatja a billenytűzetét, és csigázza az olvasó kíváncsiságát, amely körmeit rágva vár arra, hogy most végre megtudja…..
-jul- 2009.10.17 05:14:42
@blackshepherd: Az ország hátrahagyás érdekes dolog. Én csak két hónapra jöttem az USA-ba, nekem az egy darabig elég is, de tudod mit, vicces pl. a léggömbös sztorit nézve le se szarni, hogy mi történik otthon. Van egy indiánsrác, aki otthon max. a szekeret húzhatja, de itt vett egy Nissant, és hip-hop-ot hallgat, és steak-et eszik. Itt él már 3 éve. Ő aztán végképp nem sajnálja, hogy itt kell élnie. Én azt mondom, menjetek világot látni, amíg lehet. Aztán megöregedtek, és akkor már nem lesz annyira jó móka.
Appleblog Nem tudom, 2009.05.15 20:21:39
ti hogy vagytok vele, de a 10.5.7 felpakolása után a Safarim mintha elbizonytalanodott volna az élet lényegi kérdéseit illetően, és rendszeresen egy strandlabdába menekül a realitások elől. ..
A pletykák szerint a várhatóan heteken belül frissülő Apple-laptop szakít az elmúlt évek hagyományaival, és végre nem valamelyik béna inteles grafikus gyorsítóval próbál majd piacot szerezni. Az Appleinsider szerint Nvidia gpu-k kerülnek a laptopba, ami észrevehető…..
Már június végén beígérte az O2 az előfizetés nélküli iPhone 3G Pay&Go tarifát, a weboldalon is megjelentek a feltételek, majd nem tisztázott okokból szinte azonnal le is vakarták onnan. Ezúttal úgy tűnik, komolyan gondolják, de azért érdemes volt kivárni pár napot, hátha…..
Nerf! Addon ajánló: QuestHelper 2008.04.27 19:12:00
Bátran mondhatjuk, hogy a QuestHelper a WoW addonok közül az egyik legkorszakalkotóbb kiegészítő. Az addon fejlesztése 2007. novemberben vette kezdetét. Azóta a negyvennegyedik frissítésnél tart a fejlesztő. Ez alatt a fél év alatt csak a curse.com-ról, több mint 2 és fél millió…..