Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zdanee

0 bejegyzést írt és 484 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bűnösök szenvedésének nyilvános bemutatása ősidők óta végigkísérte az emberi közösségek életét. A büntetés nyilvános végrehajtásának több évszázados hagyománya szerint, az állami vérhatalom a mindenki számára elérhető közösségi térben történt kivégzésekkel demonstrálta erejét. Ez az időszak…..
zdanee 2020.07.09 22:47:19
@gigabursch: És mondd csak, egyedül lennél ilyen kemény fickó, vagy azért igénybe vennéd a karhatalmat is hozzá? Nyugodj le szépen, és játssz még egy kör CoD-ot vagy akármit!
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
Ha egy jól működő, stabil, megbízható laptopra vágysz, akkor elég csalódott leszel, amikor a laptopod nem működik jól, nem stabil és a legkevésbé sem megbízható. Olvasónk lassan két hónapja szenved az újra és újra megjelenő, váratlan kékhaláltól, a szerviz pedig elég döcögősen kezeli a…..
via GIPHY Olvasónk alaposan dokumentálta a szervizelési (várakozási, szarakodási, időhúzási) folyamatot, úgyhogy nagyon szép kerek történet született arról, hogyan nem csinál senki semmit a mosógépével heteken át. A pontosan ismert fogyasztói jogokat, azaz hogy a szerviznek törekedni kell ugye a 15…..
zdanee 2020.04.09 18:41:23
@Fakanál69: Miután nekem csak egy darab mosógépem van és nem az összes, ezért a mintavételem a személyes statisztikámhoz is ennyiből került ki. Az általam használt példány 20 éve heti három-négyszer járatva probléma nélkül kimossa a ruháinkat, a festék valóban feljött a burkolaton egy ponton, egyik hétvégén megcsináltam, ha újra feljön, újra megcsinálom, ettől még mos. Vaterán 5 és 20e között árulják, ha csak egy két hónapos periódus áthidalására kell, már megérte.
Kerekerdő Lakói Változás 2020.03.31 12:00:00
Most bizonytalan időre pihenőre térnek az erdő lakói, de néha szükséges a változás, fogadjátok hát szeretettel az utolsó képsort: Hatalmas köszönet a támogatóknak, akik hatására az utóbbi időben mindig megmaradt annyira a lendület, hogy elkészüljenek a havi képsorok: "XL" támogatók: KH, Neo…..
zdanee 2020.03.31 12:34:52
via GIPHY Hogy lehet egy szerződés élő, amit lemondtak és ezt még vissza is igazolták? Krisztián több szolgáltatónál is sikerrel lemondta kórházban ápolt nagyapja előfizetéseit, aztán rendezte a végszámlákat és kész is volt. Kivéve a Telekomnál, ahol a novemberi befizetés után azt hitte, szintén…..
András előrelátó, márkahű és van hite, így a Huawei telefonjához gyári Huawei búvártokot vásárolt, mielőtt búvárkodni indult. Első körben működött is minden, mint a karikacsapás, a telefon nem lett vizes, a halak le lettek fényképezve, mindenki boldog volt. Ám a következő nyaraláson beütött az,…..
Gábor könnyen röhög sírva, illetve sír röhögve január közepén az elromlott kazánja mellett, de ha nem lenne infra panel, boiler, kandalló és fűtő klíma a házban, az ő mosolya sem lenne őszinte. Mit tehetünk, ha pont időben, a tél elejére beszerelt, jó sok pénz és időt felemésztő vadiúj kazán az év…..
via GIPHY Károly kacifántos kamuba botlott: a brit webáruház nem tűnt gyanúsnak, még szerencse, hogy a bank résen volt. Euróban fizetett, de a shop az ingyenes szállításra kínai jüant, a termékre pedig indonéz rúpiát próbált beterhelni a számlájára. Tegnap este rendeltem egy Nagy-Britanniában…..
  Legutóbb júniusban szörnyülködtünk egy gyanús Adidas webshopból érkezett cipőn (azóta az az oldal szerencsére az enyészeté is lett), de az a Kínában postázott példány - bár nem volt szép, és pláne nem volt Adidas - semmi  az alábbi képeken szereplő darabhoz képest. Igen, a nyitóképen balra a…..
Olvasónk a terrafon.hu-ról rendelt és fizetett, ám a kiszállításról szóló visszaigazolás kamunak bizonyult, a visszautalás pedig még mindig nem történt meg. A webáruházról közben összegyűlt jó pár hasonló sztori, a vélemények alapján már a rendőrségi feljelentés is megvolt. Mi is írtunk nekik, de…..
zdanee 2019.09.23 10:33:49
@zdanee: na, erre bejött a honlapjuk, 5 perce ez volt: imgur.com/gallery/ltVy1uy
zdanee 2019.09.23 10:36:37
@Ákos81: ott van személyes átvétel, meggyőződhetsz róla, hogy létezik az üzlet és a termék is mielőtt fizetsz.
zdanee 2019.09.23 12:37:17
@semk700: Bejegyzett tevékenységek:
- út, autópályák építése
- híd, alagút építése
- lakó és nem lakóépület építése
- számítógép kereskedelme
- ...
- előadóművészet

Nincs is több kérdésem. Bejegyzett tőke 3 millió. 10 iPad. De mindenből _is_ van készleten. Ez a cég átverésre és helyi pályázatok kamumunkáinak lepapírozására lett bejegyezve. Csak lusták voltak két külön céget csinálni a két külön lopásra.
Aki már egyszer az életben járkált idegesen körbe-körbe valahol égnek bökött mobillal azért, hogy végre megfelelő térerőhöz vagy adatforgalomhoz jusson, az biztosan mélyen együtt fog érezni Györggyel. Szegény, egy megbízható szolgáltatás szeretett volna kapni, de helyette egy összetett, hálózatok…..
Ha a semmi közepén veszünk házat, akkor biztosak lehetünk benne, hogy túl sok szolgáltató között nem válogathatunk majd. Így volt ez olvasónk esetében is, aki nyugodtak volt, hiszen a környéken mindenhol van UPC, pont náluk ne lehetne? Pont. Update: kivizsgálta az ügyet a UPC, a levél után a…..
Szakszervizes, ügyfélszolgálatos, eladó: mindenkinek megvan a saját véleménye Lilláék hűtőajtó-szigeteléséről. A cserélhető, ám mégsem cserélhető szigetelés eközben nem tudja, mit is csináljon. Az élet tele van bizonytalanságokkal. A mi kis történetünk egy költözéssel és a hozzá ajándékba kapott…..
O1G - amit persze sokan, régóta sejtettek, csak talán azt em, hogy hamarosan jelszó válik belőle. Azt, hogy valóban e jelben fog-e győzni az ellenzék, természetesen még nem tudjuk. De hogy a szlogen és a logo terjed a világ körül, azt tapasztaljuk. Miközben Orbán a királyi várba költözik pár…..
Megváltozhat-e a közhangulat Magyarországon egy törvény miatt? Bár a kérdés költői, a magyar társadalom hangulata olyan hektikusan változik, hogy a határozott igent, vagy a határozott nemet senki sem kockáztatja meg. Az ellenzék igyekszik összeszedni minden tudását és erejét, ám az utcai tüntetések…..
zdanee 2018.12.21 10:47:57
"Az érintett címen 2G/GSM hálózatunk jó beltéri, 3G/GSM hálózatunk gyenge beltéri, 4G/LTE hálózatunk gyenge beltéri jelerősséggel érhető el." - hát, hogy egy jó 2G-s lefedettség nem teszi túl boldoggá olvasónkat, az azt hiszem teljesen érthető. Sérelmeit és az ügyben eddig történteket egy jól…..
zdanee 2018.11.22 22:13:45
@Dezsike: Üdv! Én vagyok a problémás ügyfél. Teljesen jogos lenne, ha egy vasbeton-háló közepén lévő ablak nélküli irodáról lenne szó, ez azonban egy olyan 75%-ban fa szerkezetes ház, aminek két oldala tulajdonképpen csak üveg, a maradék meg a tető és az egész a völgyre néz. Ha a szomszéd telken valaki megosztja az iPhonejáról a wifit, az itt a második emeleten megjelenik a laptopon. Teljesen elfogadnám, hogy ha ez ilyen környék, de egészen idén kb márciusig teljesen jól működött minden (nem tökéletes, de szinte soha nem okozott gondod a telefonálás). De amitől igazán ökölbe szorult a kezem, hogy szívesen fizettem volna, hogy telepítsenek ide egy mikro vagy femtocellát, fizetném az hozzá az áramot, netet, stb, de hallani sem akarnak róla. Semmilyen megoldást nem tudnak adni, én mondok egy megoldást, ami nekem költség, nekik semmibe nem kerül, és nem, még ennyit sem hajlandóak foglalkozni velem. Úgy tűnik, most már kivárjuk a maradék kb fél évet a hűségből, és aztán iszkiri. Pedig 14 éves korom óta vagyok náluk, de a cég is vagy jó 10 éve. Most vettem egy benzinkúton egy 500Ft-os Vodás feltöltőkártyát, és arra át van irányítva a telenoros. Fizetem a havidíjat, az átirányítást meg a másik kártyát. Ha tényleg perre kell vinni, ezt is csatolom majd költségként, vicces lesz, hogy a Telenor fizeti a Voda számláját!
Olyan dilemma kezdett el foglalkoztatni, mellyel úgy érzem megintcsak érthetetlenül keveset foglalkozunk. Itt ez a pici ország Európa közepén, körülvéve számtalan országgal, mégis elszigetelve, igaz barátok nélkül működve 1000 éve, saját nyelvvel, identitással, kultúrával. Mert kikkel lennénk mi…..
Egy 911-es, amit Bertone tervezett? Igen, van ilyen. Az autók világának egyik legikonikusabb darabja a békaszemű Porsche, amely nagyjából 55 éve tartja főbb formaelemeit...
  Ruby Rose 12 éves korában jött rá, hogy a csajokat szereti. Az ausztrál modellből lett színésznő, akit az Orange Is The New Black című Netflix-sorozatban vagy éppen a mozikban most futó Meg című filmben is láthatunk, soha nem csinált titkot szexuális orientációjából, mert hát minek is kellene…..
Ha Magyarország és az Európai Unió területéről kívánod berendelni legújabb szerzeményeidet, akkor vám vagy adó kiszabásától nem kell tartanod. De amint Amerikában vagy Kínában (vagy bármely nem uniós országban) találod meg választottadat akkor a vám és adókötelesség terhével, szó szerint számolnod…..
Mindig van lejjebb: penetráns cikket közölt a Magyar Idők. ..
zdanee 2018.06.03 11:07:38
@apro_marosan_petergabor: Szerinetem ha valaki azon aggódik, hogy egy másik férfi esténként hová dugja a pöcsét, no az buzi.
zdanee 2018.06.03 11:14:39
@apro_marosan_petergabor: már ne haragudj, de ha téged idegen férfiak nemi élete izgat, az per definition buzi. Kivéve ha nő vagy. De ügye nem vagy.
A sztori mellé nem árt elindítani a fenti videót, hogy a halk zene, a víz kellemes csobogása és a lapátok forgásának finom surrogása hatékonyan csendesíthesse az elmét közben. Olvasónk csalódott, és minden oka meg is van rá. Szia Homár, Szeretném, ha segítenél abban, hogy…..
Tékozló Homár Wow not fix it! 2018.03.29 09:12:48
Erre a szegény telefonra még úgy is nagyon rossz ránézni, hogy egy ismeretlen olvasó megviselt tulajdona. Ahogy terjedtek az okostelefonok és emelkedett az áruk, egyre fontosabbá vált a készülékek védelme. Jöttek is sorra a továbbfejlesztett tokok és képernyővédők, a nép egyszerű gyermeke meg…..
zdanee 2018.04.17 16:02:54
@juhaszvik1: FreeCad-ben megrajzolod (vagy egy kockás papírra pontos mérésekkel), akkor kinyomtatom neked 3D-be egy doboz sörért. Esetleg nézd meg a Thingiverse-n, hátha valaki már megcsinálta.