Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyszarvu

47 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 "I love looking like Bruce Willis :^)" Ezt írta twitterére Joe kommentálva az első posztert a Looperből :) ..
 Nem tudom, de minél többször hallgatom, annál fülbemászóbb :) ..
 Ülhettem én is a Vastrónon a HBO premier előtti vetítésén :) A fejem azért nem gonosz, mert egy királynő ne ijessze el a népet :P Az eddigi 2 részről: Hááááát. Az első rész nekem nagyon kesze-kusza volt. Voltunk itt is egy kicsit, meg ott is. Mutattak újat is meg régit…..
 Sherlock a sorozat, amit meg kell nézned! De tényleg. Nem vagyok oda se a krimikért, se magáért a Sherlock Holmes sztoriért (bár a mozifilmek azok azért ott vannak ^^), de ez... Ez valami más. Friss, eredeti, vicces és nem elhanyagolandó, hogy a modern kori Londonba van…..
Egyszarvu szerint.. Hey, Mr Levitt! 2012.04.01 22:29:00
Végre, 2 év után VÉGRE megírom a bejegyzésemet Joseph Gordon-Levittről. Mert ez a fiú a korosztályának egyik legtehetségesebb színésze, emellett saját filmes-zenészes-művészes vállalkozása van, rendez, énekel, ír, és még roppantul jó képű is ^^  Tovább >>..
Be kell valljam, nem tudtam, hogy John Lennon rock&rollt is játszott, hogy Elvis volt az egyik nagy példaképe. A Nowhere Boy című angol film Lennon fiatalkorát mutatja be, annak is egy rövid szakaszát, tehát nem igazán mondanám életrajzi filmnek. Viszont megmutat pár érdekes…..
Alig 2 hónap és végre itt van Tarsem Sight legújabb látványorgiája (A sejt és A zuhanás után) az Immortals. Magyar cím még nincs, a ProVideo fogja behozni, remélhetőleg nálunk is novemberben. 3D-s lesz, az biztos, néhány film előtt megy is a 3D előzetes, szép is lesz az is…..
Hát nem pimaszság ennyire jóképűnek lenni a szimpla premieren? (2011. Szeptember 10., Toronto).Holnaptól startol a Drive - Gázt! a magyar mozikban, kb fél éve tűkön ülök miatta. Vicces visszaolvasni, hogy 2009. áprilisban azt írtam, Ryan neve sok ember számára semmit nem mond, most…..
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
Nincs mese, be kell vallani ez a sorozat kivétel nélkül, bárkiben függőséget okoz. Részemről sem a sorozatot hirdető vastrónos-seanbeanes plakát, sem a barátoktól és ismerősöktől érkező "NÉZZED!" nem keltette fel eléggé az érdeklődésemet, hogy nekiálljak. Aztán…..
A nyár legvárósabb filmje mindenképpen a Harry Potter 7/II. Már csak azért is mert ennyi lesz. Nincs tovább. Már se könyv, se film. De most nem a gyászolás a cél, hanem egy videó, amit ma találtam. Gyerkőcökkel nézetik az új trailert, és veszik közben a reakciójukat, utána…..
Egyszarvu szerint.. Visszatértem 2011.05.23 23:25:00
2011. május 20-án eszembe jutott az elfeledett blogom. Gondolom nem véletlenül, mert ahogy visszaolvasgattam, pontosan 2 éve írtam az utolsó posztot. Valószínüleg akkor kaphatott el a facebook, mert egyszerűen átszoktam az üzenőfalra irogatásra, és megelégedtem a néhány sor,…..
Viki a Cinema City Aréna büféjében dolgozik és olvasta, hogy milyen sokan panaszkodnak a mozira és a kollégáira, tegnap este viszont olyan élményük volt, amilyennel még sosem találkoztak: tahó, verekedős vendégek őrjöngtek és fenyegetőztek egy zacskó pattogatott kukorica miatt.…..
Egyszarvu 2009.10.20 23:13:24
@hardrock: Az Aréna mozi nem véletlenül van úgy kialakítva, hogy a nézők ne tudjanak visszafelé jönni. Így is vannak próbálkozások átszökögetésekre néha, de azért nem olyan egyszerű, mint a Palace-okban...
Egyébként ahogy kisétálsz a teremből és végig mész a folyosón, akkor megtalálod azt a helyet, WC-t, ahova a kóládat ürítheted...
Sokat jártam/járok moziba, és mindig ott voltunk időben a filmen is, előtte a bufében is kivártuk a sort, mert az ember tudja, hogy ha hétvégén este megy moziba, ott bizony sor lesz. Ha már végképp nem marad idő a büfére, akkor kössz inkább nem, végülis moziba filmet nézni megyek nem enni (de ez lehet, hogy csak én vagyok).

Az, hogy valaki min bosszankodik, az hozzáállás kérdése. Az is, hogy a hosszú büfésor miatt mentek másik moziba.
A Homárnak eddig az Aréna volt a kedvenc magyar mozija (a Batman legalábbis ott volt a legjobb, máshol vagy nem volt légkondi, vagy nem volt hang), Tamás azonban már arról jelent, hogy ha a technika még nem is amortizálódott le, az alkalmazottak már mindent megtesznek, hogy vad…..
Egyszarvu szerint.. Bluegrass van 2009.05.20 23:40:00
Állítja az Acousticure zenekar a napokban megjelent lemezük címével. Úgy érzem szerencsés vagyok, hogy ismerhetem a zenekart, és azért is, mert én tervezhettem a CD borítójukat. Annak, aki szereti a bluegrasst vagy a countryt bátram merem ajánlani a korongot, de azoknak is érdemes…..
Ryan Gosling Eljött az ideje, hogy bemutassan a kedvenc színészeimet.Ryan Gosling neve még ma sem mond sok embernek semmit, bár a 2007-es Oscar jelölése óta azért többen felfigyeltek a 28 éves fiatalemberre.Ryan 1980. november 12-én született Ontarioban (Kanada) egy kisvárosban.…..
Egyszarvu szerint.. Reklám 2009.04.28 10:06:00
DVD-n az 1. évad, TV-ben a 2. évadA sorozat-táltos, hihetetlen tehetséggel megáldott Bryan Fuller mesterműve a Pushing Daisies (Halottnak a csók), holnaptól újra beköltözik a Viasat3-ra,  az első évad 3 lemezes dvd kiadása pedig már díszeleghet otthon a polcon.DVD: Mit ne…..
Ülünk a kanapén, tesóm kapcsolgatja  a tv-t, egyszercsak a tv6-nál alul megjelenik a felirat: Roswell. Mind a kettőnknek kikerekedtek a szemei, hogy az lehet?? (mert éppen reklám volt a műsoron) És igen, az első rész volt! Most gyorsan utánanéztem, és tádámm: A TV6 MIND A 3…..
Egyszarvu szerint.. So Nine 2009.04.25 16:17:00
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de  számomra a 2009-es év egyik legjobban várt filmje a Tim Burton nevét jegyző 9. Amióta rábbukantam véletlenül az előzetesére, alig várom 2009.09.09 -et. A sztori nem igazán világos még nekem, minthogy az sem, mik akakrnak lennz a számozott…..
Ha hirtelen nem ugrana be egyből valakinek, hogy mi is az a linedance, akkor egy kis segítség: Amerikai filmekben ha betérnek a szereplők egy kocsmába, akkor ott biztosan country zene szól és a statiszták szépen ugyan azt a koreográfiát táncolják :) Mint számomra a február végén…..
Május 8-án indul a Fairy Tales szervezésében egy teljesen kezdő, ám mégis intenzív sztepptánc tanfolyam. Ha eddig gondolkodtál rajta, hogy jó lenne kipróbálni, íme a lehetőség, ne habozz! :)A tanfolyamról érdeklődni, és jelentkezni az info@fairytales.hu e-mail címen tudtok!A…..
Igen, A. Ugyan már rég túl vagyok a megnézésén, mégis úgy érzem kell neki egy emlék, ami tiszteleg előtte és Bryan Fuller előtt. Mint Mr Talentum Fuller eddigi összes teremtménye, ez a sorozat is rövid életet élt, egészen 13 epizódot. Ehhez a mesterműhöz meg Lee Pace-n…..