Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ISIS CIA projekt

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek szerint az ésszerű = az emberi jogokat két lábbal tipró. ..
ISIS CIA projekt 2017.03.29 09:49:49
Sőt, még gázkamrák is épülnek meg kőfejtők és gladiátor- arénák.

Mondjuk, addig jó, amig az illegális betolakodóknak ilyen hazugságokat terjeszt rólunk a CIA- csicskasajtó :D
Időközben:

index.hu/kulfold/2017/03/28/ausztria_menekult_befogadas_eu/

Magyarul, fű alatt már mindenki szabadulna a regisztrálatlan agysebészektől, kvantumfizikusoktól és csillogószemű Ahmed terroristáktól.
Csak Magyarország az egyetlen, aki ki is merte és meri mondani ezt már a kezdettől fogva.
Hovatovább szórakoztató látni, hogyan vergődik a Fidesz-kormány, hogy összehozzon egy icicike-picike kis találkozócskát az amerikai elnökkel...
BEKIÁLTÁS Kémek a médiában 2017.03.22 09:43:34
A titkosszolgálatok egykori (?) tagjai szinte elfoglalták a médiateret, hogy olyan dolgokról beszéljenek, amilyenekről – eddig úgy tudtuk – csak akkor beszélhetnek, ha erre megbízóik utasítják őket. Volt idő – Vagy csak a vágyakban élt az is? –, amikor a moralizáló értelmiség jelesebb tagjai…..
New York Times/Washington Post/ABC News/AP Egy évvel a Törökországgal kötött megállapodás után a migránsok még mindig megtalálják a módját, hogy bejussanak Magyarországra, de a populista Orbán-kormány megerősíti a határvédelmét, részben a 2. kerítéssel, részben az ellentmondásos…..
Magyarország teljesen Oroszország befolyása alá került - ezt olvashatjuk ki Katrein Ferenc, egy volt kémelhárító tiszt interjújából az Indexen. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint az egész csak pletyka.    ..
Városi Kurir Nácimport? 2017.03.19 17:16:20
Ne ijedjen meg a nyájas olvasó, nem az van, hogy e kies hazában, ami mindig jól el volt látva minden földi jóval, így nácoid érzelmű magyarokkal is, mindannyian belátták, hogy eddig vallott nézetük ez-ügyben felülvizsgálatra szorul, és átváltoztak “emberré”. Nem. Annyi történt csupán, hogy - hála a…..
Nyugi, ráérek, azért élünk, hogy meghaljunk – mondom az asszisztensnőnek, aki együttérzőleg nyugtat, hogy még várni kell. Hát várok...
Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. március 19. A hangos sajtószemlét itt hallgathatja meg.   ..
Kucsák László parlamenti képviselő arra reagált, hogy az emberek kétharmada inkább fizetne vizitdíjat is, csak javulnának az áldatlan állapotok...
ISIS CIA projekt 2017.03.20 11:10:03
A torz magyar politikai struktúra miatt érezzük úgy, hogy skatulyába vannak zárva azok a honfitársaink, akik jobboldali alternatívát keresnek maguknak. Vannak ugyanis olyan Fideszre szavazók, akik nem szeretik a diktatórikus kormányzást, nem szimpatizálnak sem az oroszokkal, sem az azeriekkel, de…..
E hét azzal kezdődött, hogy az országgyűlésben Vona Gábor ellenzéki politikus, a Jobbik nevű párt elnöke tetemre hívta a miniszterelnököt. Régi vádat melegített föl: Orbán Viktor állítólag kapcsolatban volt a Kádár-rendszer titkosszolgálatával. Feltételezését a miniszterelnök visszautasította, ám a…..
Kétharmad újra fizetne vizitdíjat, csak lenne jobb az egészségügy. Még a Fidesz-szavazók többsége is...
ISIS CIA projekt 2017.03.20 09:22:58
@CsakSzolokHogy:

Jaja. De most a Publucus nevű valami kierőlködte magának ezt a "felmérést" is a WC- n vörös fejjel Szorosz bácsira gondolva.
Egyik lehetőséget sem zárnák ki – meghallgatva a március 15-i beszédét, ám az elmebetegség mindenképpen a jóindulatúbb megközelítés. Orbán megint olyan háborúkat vizionál, amelyek nem léteznek. Kérdés: valóban hiszi-e, amit mond, vagy csak hatalmat (és pénzt) akar, bármi áron...
ISIS CIA projekt 2017.03.17 22:02:54
@Janossz:
Kommancskám, választást kell nyerni, nem handbandázni.
De az nem megy, csak választási csalással, közérdekű adatok eltitkolásával, szlovák terroristákkal fenyegetéssel meg kamu- titkosszolgálati ügyekkel (Szilvássy, Laborcz, Galambos elvtársak).
Közben meg szemkilövetés, kardlapozós lovasroham- mint Fehéroroszországban vagy Észak- Koreában.

Az ilyen agresszív kommancs országrablókat a dédelgetett iszlámista terrorista migráncsaitok közé kéne hajítani
ISIS CIA projekt 2017.03.18 20:35:32
@Csuvakka a migráns vuki:
Lopcsótány főnöködnek kellett volna lemondania, miután lekurvázta az országot.
Bár neki mindegy, izraeli útlevele is van, ahogy neked is.
Hónapok óta izmozik a magyar kormány egyik kiemelt stratégiai partnerével, a holland Heinekennel. A téma a román Csíki sör és annak megsegítése, de a kérdés az, hogy meddig lehet elmenni ebben a kérdésben. A Magyar Kormány miért szállt el ennyire? Mint tudjuk, az Igazi Csíki Sör a Lixid Project…..
Orbán Viktor folyamatosan harcban áll és folyamatosan idegen vagy idegenszívű zsarnokoktól, ügynököktől és hadoszlopoktól menti meg hazánkat, nemzetünket. Néha az USA akarja megdönteni a kormányt, persze sikertelenül, hiszen Matolcsy vicekapitány résen van, néha Soros György által mozgatott –…..
Megint nagyot ment Lázár János. Előszőr is: szerinte nem az ügynökök kiléte a kérdés, hanem a megrendelőké. De ami érdekesebb: szerinte „aki a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) tagja volt, az 1989-ig arra esküdött, hogy megakadályozza a magyarok szabadságát, önrendelkezését.”..