Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem Penny hajója

0 bejegyzést írt és 1420 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága feleim, mielőtt még nagyon belemelegednénk, tereljük az elvárásokat a helyes mederbe, ez a VV10 első hogyvoltja, és még az sem teljesen kizárt, hogy egyben az utolsó is, mert egyelőre nem állt össze a csapat,. Ennek ellenére nekem ma reggel 3.51-kor kipattant a szemem, az agyam pedig az…..
Szép lassan mindenhol elérhetőek lesznek a Spíler-tévécsatornák, miután megállapodott egymással a Liberty Global és a TV2 Csoport. Ennek értelmében február 1-től a UPC Direct kínálatában elérhető lesz a Spíler 2 is, később pedig a még mindig röhejesen hangzó Jocky TV és a Moziverzum is. A UPC Direct…..
Nem Penny hajója 2019.02.01 19:29:16
Nem Penny hajója 2019.02.01 20:17:15
@Samott: előbb még nem szerepelt a cikkben az utolsó mondat, azért kérdeztem. Ja, ez a prémium csomag a UPC nagy új szívatása.
Palik László fogja vezetni a TV2 januárban induló új műsorát, az Exatlon Hungaryt, írja az Origo. Ez egy külföldről átvett formátum, amit sikerrel vetítettek Brazíliától az Egyesült Államokig.  Az Exatlon Hungaryban két csapat küzd egymással különböző akadálypályákon. Az egykori és jelenlegi…..
Nem Penny hajója 2018.12.06 12:54:10
Információink szerint Medgyesi Miklós riporter hivatalosan közös megegyezéssel távozik a Hír TV-től, valójában azért kell távoznia, mert olyan kérdéseket tett fel, amiket nem lett volna szabad. Először Halász János Fidesz frakciószóvivőtől a szerdai Nemzetbiztonsági Bizottsági ülés után kérdezte…..
Ezt a kibeszélőt nem én vezettem, de ha rajtam múlik, az utolsókat nem is fogom a jövőben sem, mert annak rendes reunion-adásnak kellene lennie, Bencussal, teljes gárdával, ami persze logisztikai rémálom, de úgy az igazi. Ez itt fent egy csoportterápiás beszélgetés, olyan mélyen gyökerező…..
Nem Penny hajója 2018.11.10 18:24:44
@mufuvecske: "véleményem szerint ha Gábor nincs benne a csapatban Dávidnak esélye sem lett volna nyerni..."

óóóó, dehogy nem. 5 perc alatt talált volna másik serpát. Gondolj vissza, hogy amikor fontos volt számára, akkor milyen könnyedén fűzte be Tamást és Zseremit. De korábban InstaViki is a tenyeréből evett. Egy pillanat alatt felmérte, hogy kit tud manipulálni és tudatosan is készült arra, hogy ezt fogja csinálni.
Nagy igazságok kimondásakor bátran bízzuk magunkat Survivor Verára, a nőre, aki miatt nem lett hótthalálosan unalmas az utolsó Survivor adás, az, aminek valójában akkor lett vége, amikor az előző rész végén, a Hany Istók Emlékfutam 2018 utolsó szakaszán Őszinte Tamás alulmaradt Nagybanipiacos…..
Megvan az idei túlélő, vagy Túlélő, franc se tudja, érdemes-e nagybetűvel írni vagy sem. Dávid, a profi sportoló/személyi edző nyert, de nem feltétlenül azért, mert ő volt a legerősebb vagy legügyesebb, hanem azért, mert a legjobban lavírozott a minitársadalomban, és mert volt…..
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
Biztos van annál kínosabb, mint a reggeli nézettségi táblát böngészve TV2-s programigazgatóként azt látni, hogy egy olyan műsor, amiben az egyik szereplő szerint idén nyáron úszóolimpiát rendeztek Budapesten, a fiatalabb nézők között agyonveri a műsorodat, de mi foglalkozzunk most csak ezzel a kínos…..
Robi távozása után tehát immáron már csak Fanni, AlexaSándor, és - Bruti tökéletes névválasztását elirigyelve - Bumbi szotyizgatnak a parton, Bumbi levelet hoz, gratula a top 3-nak, kapnak vacsit, amit maguknak kell megfőzniük, de kivételesen most nem AlexaSándor féle esőkabátos banán és rizs babbal…..
Nem Penny hajója 2018.11.08 22:52:17
@itteni: szerintem is jobbak az idei évad szereplői. Pláne annak fényében, ha megnézed milyen alja embereket kapartak össze az új VV szériába.
Bayani törzs 37. nap. Robi lógó orral sétál a fövenyen, én sem a vjú, sem a tenger, sem a jó idő nem vigasztalhatja szörnyen háborgó lelkit. Emberünknek komoly lelkiismeretfulladása van, ennek megfelelően szól Tominak, hogy beszélniük kell. Ez a szigeten sosem jelent jót, főleg, ha a nagy igazmondó…..
Ez még csak a harmadik adás, de nekem folyamatosan azon jár az eszem, hogy ugye nem ezeknek kell majd megkeresni a nyugdíjamat, mert, ha igen, kurva nagy bajban leszek húsz év múlva. Külön gratula a castingért, mert ilyen alpári büdösgyökereket tényleg gondosan válogatni kell. Ezért bizony keményen…..
Fanni törzsitanács-elemzésével nyitunk, és a rövid összefoglalót – mindig megbeszélünk valamit, aztán még véletlenül sem úgy lesz – követően rögtön ki is bukik belőle a számára legnyomasztóbb újdonság: Csak ez nem szokott lenni, hogy fogalmam se legyen semmiről. Most tényleg nincs, meg a…..
Onnan folytatjuk, ahol tegnap abbamaradt a történet, Értékesítési Vezető Fíreg Gábor és Spori Dávid baktatnak hazafelé a bícsen. Dávid, a nagy locsifecsi rögtön megragadja az alkalmat, és átadja a szót Értékesítési Fíregnek, hogy elmesélje mi történt velük, Gábor pedig belekezd. És gyerekek, nekem…..
Bayani Fanni indokolatlan tangás seggével nyitunk, és Tamás építkezési vállalkozóvá avanzsálásával folytatjuk - hogy egészen pontosan mit akar építeni a homokba ledöfött bambuszcölöpökből, azt innen nem tudom megállapítani, éppúgy lehet csillagvizsgáló, mint rendőrőrs. AlexaSándor majszol egy darab…..
Nem Penny hajója 2018.10.30 23:13:41
@csillagporszem: bocs, benéztem, tényleg még lesz a jövő hét is...
Nem Penny hajója 2018.10.30 23:20:21
@Chuck Νorris: "Gondolom ha átállnának heti formátumra, akkor nem 40 hanem több napot kéne kinn lenni, ami nagyobb költség, komolyabb stáb stbstb."

Szerintem nem az összköltség lenne nagyobb a heti formátumnál, hanem az egy adásra jutó. Nem mindegy, hogy az X költség 12 epizódra oszlik, vagy másfél hónapig van belőle nekik 1 óra főműsoridős tartalom.
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Az 1 héttel későbbi játékba kerülésem, és a korom miatt annyi ellenérzést kaptam, amire nem voltam felkészülve. Ez szinte leszedált a játékok alatt, amiket csak játszottam, nem versenyeztem. Ezt nagyon bánom, mert…..
Alexandra átöltözik „kényelmesbe” miközben Gábor szolidan pillog irányába (vagy egy makákóra, csak így vágták össze). Fanni azonnal felfigyel kolléganője impozáns kebl…épességeire, amelyek jól jöhetnek még taktikailag. „Tud mozgósítani pár embert, hatással van a férfiakra…mi kell még?”, kérdi,…..
AlexaSándor hozza vigyorogva a wellnesz részleteit tartalmazó löevelet, mint akit dugni visznek, mindenkit biztosít bársonyos hangján, hogy ha lenne olyan lehetőség, hogy mindenki más menjen, csak ő marad, akkor azt választaná - plafon híján ebben a pillanatban az összes fán maradt kókusz megadta…..
Tegnap végkép kiderült, hogy Székelyföld Hasizma sokkal több időt tölthetett konditermekben, mint stratégiai tárgyalásokon, mert Fanni nagy csele után úgy kiszavazódott, hogy azt kívánta, bárcsak ne szavazódott volna úgy ki. A szerencsétlen még a riportban is azt motyogta könnyek közt, hogy a…..
Nem Penny hajója 2018.10.24 22:39:55
@Chuck Νorris: na, az tényleg vicces volt, amikor ott Fanni hajladozott és méregette őt a Főnök, meg a Csicskás. Azt hittem, hogy valami "sunáznám", vagy ennek valamilyen szinonimája hagyja el a szájukat, erre basszus "nincs rajta semmi izom". Három hét nőmentesség után nekem valahogy nem ez lenne az első gondolatom Fannit látva. :)

Még a végén kiderül, hogy Robi az egyetlen heteró. :)