Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gfeher66

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt vannak az üzenetek, Andi néni mindjárt begépeli! Hanna Kedves Anya, Apa, Laci és az egész család! Még mindig nagyon jól érzem magam, sokat kirándulunk. Pénteken uszodában voltunk, jókat ugráltunk és ott mostam hajat. Szombaton meccset néztünk, aztán mentünk várost nézni. Szép fotókat…..
Enikő Sziasztok! Köszönöm, hogy napi rendszerességgel írtok! Tegnap megünnepeltük Hanna és Patrik névnapját, Hatalmas buli volt! Párban táncoltun egy A/3-as lapon, amiből mindig téptek! Ma, mivel csütörtök van, elmentünk sportolni, holnap pedig fürdőbe megyünk! Rengeteg a program, minden nap egy új…..
Liechtenstein 2017 Morzejelek... 2017.03.20 20:06:41
Marika Kedves Apa, Anya és család! Nagyon szép és jó itt minden. Jól érzem magam, vannak barátaim. Ma voltunk egy olyan állatkertben, ahol madarak és kecskék voltak, meg egy jó kis játszótér, ahol egy csomót játszottunk. Szeretlek Titeket! Puszi a családnak: Marika Angelina Sziasztok Anya, Apa,…..
Liechtenstein 2017 Palackposta... 2017.03.17 21:13:14
"Íródnak" az üzenetek haza Boglárka Szia Anya, Sanci, Mama, Tata! Nagyon jól érzem magam. Szép a táj és a kaja is jó! Barbival vagyok egy szobában. Ma voltunk a fürdőben, jó volt. Vannak új barátaim is! És ti hogy vagytok? Sok-sok puszi és nagy ölelés a családnak: Bogi Angelina Szia Anya, Apa és…..
A mai nap is élménydúsan telt. Reggeli után a plankeni iskola tornatermében játszottunk és sportoltunk. A gyerekeknek a legjobban a "fekete ember" és a répahúzós játék (a videón látható) tetszett. Kellően kifáradtak, de örültek neki, hogy ma nem tanultunk. Ebéd után vendégeink jöttek, azok a…..
Liechtenstein 2017 Füstjelek... 2017.03.14 20:31:08
András Szia Anya, Apa, Lacika és Niki! Jól telt az első napom, lettek barátaim, akikkel együtt játszok. Jól érzem magam! Millió puszi: Andris Botond Szia Anya, Apa, Kitti, Levi, Nóri! Jó volt az első nap, sokat vonatoztunk. Lettek barátaim. A legjobb élmény a játszótéren a mászókázás volt! Ezer…..