Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Misi....

227 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hobbiórás Viktor órája 2023.03.25 00:36:15
Tavaly az "Őszintén Órákról" első közönségtalálkozóján bemutatásra került a POLJOT Nautilus. Viktor ráérzett az építés motivációjára, a poénfaktor lényegére. Dávid mindenáron az eredetihez hasonlítgatta :o) Azóta gondolkodtam, hogy készítek Viktornak valamit hasonló stílusban. Szereti a mintás…..
Csőváz blog FAT unicycle 2022.02.23 13:12:11
A srácAlex Pagliai. Április végén indul Washingtonból Kaliforniába. Aztán Mexikó, Közép Amerika,végül Argentína a cél. Ha ezzel végzett át ruccan még Portugáliába és Kelet Európába. Az utat dokumentálja majd Fecabookon, Intán, Youtubeon.  Itt tudod őt követni ha…..
Csőváz blog No-hub agy 2020.10.26 21:42:40
A való élet bizonyítja, hogy ez az agy menyire életképes. Kb annyira, mint amennyit eddig láttál belőle az utcán. De mint érdekesség berakom. Had lássatok ilyet is. ..
Aki szereti az autós videókat és teszteket annak bizonyára ismerős James May neve. Hogy hogyan került kerékpár közelébe, és miért is néztem végig ezt a videót azt nem tudom, mert féket állítani azért nem nagy kunszt. De no. Mégis csak James May ad tanácsot :)    ..
Csőváz blog Autó a bringa úton 2020.08.17 21:21:11
Mi meg csodálkozunk, hogy szar a kerékpár út. Meg hogy rommá van törve.  Hát ezért. Mert az idióta rámegy. Se olyan alapozás nincs mint a közút alatt se olyan aszfalt réteg. De ennél láttam szebbet is, mikor a frissen átadott Vámospércsi kerékpárút aszfaltját rá 1 hétre törte össze a téglát…..
Csőváz blog Kínai karbon vázak 2020.08.12 02:24:43
Millió videót láttam már, és ezernyi véleményt, hogy jó-e vagy sem.  Íme egy objektív vélemény.  Persze mindenre van példa, meg az ellenkezőjére is. Meg az is lehet hogy a csávó volt béna. Én inkább megmaradok a jó öreg kis alu vázaimnál, a vágyaimnak meg határt szabok. Safety first.  Jó…..
   Többi videó ITT..
A világ megérett a pusztulásra.  Saját gyerekeinknek a normál futóbringát is meg kellett tanítani, hogy a "Nagy kapu előtt tedd le a lábad különben lefejeled a vaskaput!" A gyerek persze nem teszi le mert gyerek és tetszik neki hogy mekkorát dübben mikor neki ütközik. Erre jön a Moondraker és…..
Csőváz blog Bikeaholic 2020.03.20 11:52:35
Magyar fejlesztésű kerékpáros app Apple eszközökre.  A többi apphoz képest olyanokat is tud, mint:  * garázs (ahova elmenthetőek a kerékpárok, részletes geometria adatokkal) * szervíz történetet (javítások, új alkatrészek stb)  Sajnos Androidra nem elérhető. Reménykedve írom, hogy még... :) A…..
Csak mert mindenki meg van itt őrülve a Tesla Pickup-tól, és már a könyökömön jön ki.....  ..
Csőváz blog Giant Crest 2019.10.20 22:06:10
Mindig örülök mikor új piaci játékos jelenik meg, vagy nő és ezzel lép egy új piaci szegmensbe. Mint például a BOX, vagy most éppen a Giant. A verseny minidg csak jót tesz a márkák között, aminek csak mi a felhasználók vagyunk a nyertesei. Szóval erről lenne szó: Boost QR15 110x15mm1 darabból…..
Többi videó ITT..
Csőváz blog Cofidis reklám 2019.06.01 18:45:05
Nem szeretem a reklámokat, de ez...     Többi videó ITT Facebook oldal ITT..
Csőváz blog Sram AXS 2019.02.07 21:42:19
Megjelent az új Sram AXS Ami tuti, hogy nem én vagyok a célközönség. Bőven elég nekem az 1x8, meg a 2x9. Kiismertem már a szokásaimat, a terepet, nem hajt a tuning láz, sem a grammánia. Még huszon éves koromban persze más volt a helyzet. Viszont mindig is imádtam a technikai fejlesztéseket.…..
Na az ilyen sofőröktől kellene fél évig elvenni a jogosítványt. Legyen egy kis ideje gondolkozni, hogy veszélyezteti-e következőleg más emberek életét. Inkább ő pihenjen, mintsem valaki kórházban vagy hullaházban végezze. Egyébként még mielőtt valaki jönne azzal, hogy esetleg igaza van a…..
  Többi videó ITT Facebook oldal ITT..
 Csak mert a napi 10-12 óra melót túl kell élni valahogy. Agyban oda kint túrázok a természetben.    Többi FAT ITT Facebook oldal ITT..
Csőváz blog SunRace 1x12 2018.06.26 21:46:10
Bővül az 1x12-es váltórendszerek tábora. Bár én magamnak sosem fogok venni, de van akit attól még érdekel.  Olcsóbb mint az XTR, és a Sram GX alá is bekúszik árban. Ami jó, hogy a sor hagyományos Shimano kazikra megy fel. Annak pedig kifejezetten örülök, hogy a két nagy gyártó mellé bejön egy…..
Ma be kellett mennem a vízművek helyi irodájába, mert a kedves posta nem volt képes kihozni a számlát. De ez kb most mindegy is. Mikor kötöm le a szamarat helybe lepetéztem, mert a mellettem lévő tárolóban ez a brutál szörny feszített. Elnézést a fotók minőségéért, de ez most így sikerült…..
Bár a képen motoros van, de szerintem mindenki érti a párhuzamot.  Mindenki vigyázzon magára. ..
Csőváz blog Rugós nyeregcsövek 2018.06.07 11:57:46
Ez a post inkább csak magamnak lesz, hogy később ne kelljen megint összeszednem mi közül lehet/érdemes válogatni. Ha meg már összeszedem magamnak, akkor lássátok Ti is, illetve ha van valakinek tapasztalata, akkor nyugodtan ossza meg lent a kommentek közt. Már régóta érlelődik a gondolat hogy…..
Csőváz blog Shimano XTR M9100 2018.05.25 22:48:41
2 videó (minek üssem a billentyűt, ha úgyis elmondanak mindent), aztán valami tájékoztató gyári honlapocska majd a legvégén 1-2 gondolat Gyári honlap ITT  Kattintgatsd végig ha érdekelnek a részletek meg grammok stb.  1-2 gondolat: Éljen, hogy új szabvány van. Pont egy új kazetta szabvány…..
Míg ki nem jön a hivatalos sajtótájékoztató addig is legyen mire csöpögni a grammániásoknak, versenyzőknek, és mindenkinek akinek XTR kell.  1x12, direct mount chainring, meg majd a többit úgyis megtudjuk Na lehet számolgatni a fogsorokat   Többi alkatrész ITT Ha tetszett like a…..
Csőváz blog Andrisnak speciál 2018.05.18 20:28:52
Többi gyönyörű hölgy ITT Facebook oldal ITT Terjesszétek, más is had lássa ;)..