Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Főszerkesztő

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár le is nyűgözhetne a Westend emberbaráti hozzáállása a bankautomata 1 méteres közelségébe applikált kézi defibrillátora láttán. Mégis! Milyen szar lenne, ha egy egyik vásárló shoppingolás után – vagy, ami szörnyűbb előtte! – kap mondjuk szívinfarktust,…..
Szertár Szakítás dilemmával 2009.01.07 00:01:00
Kicsit szakítós lett ma a Szertár blog is. És kicsit bizonytalan a magyarázatban. De hát ilyen is kell néha, nemde?A múltkor azt írtam, hogy alapjaiban rendült meg a tudomány. Aminek a bemutatásától akkor visszahőköltem, most pótolom: madzagszakítás puszta kézzel. Vektor?…..
Zughekker Az NBH webMESTEREI 2008.09.02 23:56:00
Igen, ismét a rendkívül kompetens és bizalomébresztő Nemzetbiztonsági Hivatal! Aki nem gondolta volna, hogy az olyan vicces, felettébb dizájnos és update kormányzati portálok mellett, mint amilyen az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumé, a felettébb jól tájékozott,…..
Kedveskéim! Kezdeném azzal, hogy írásom tekinthető a matematika és a pedagógiai pszichológia egyfajta coitus interruptusának is, a trehány formázásért pedig előre is bocs. Szóval egyenlet-hack. Amíg ZH valahol kurválkodik, - jobb esetben pedig toborozza a beígért jogász és…..