Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SenkiAkiAlfonz

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisztián rendelt egy Gillette pengecsomagot, és levele szerint kapott egy wannabe Gillette-et.  Nem örült. Nem győzzük elégszer mondani, hogy a neten mindenfélét árulnak mindenféle helyeken. Ami a webshopok szerencséje, az a mienk is: könnyedén szerezhetünk információkat boltokról, termékekről,…..
Írtó nehéz minden szempontból megfelelő lakást találni, így, ha végre megvan a megfelelő otthon, az ember semmit nem akar, mint baromi gyorsan aláírni a szerződést, és letudni a fizetést. Utóbbinál általában az ingatlanbizniszbe keveredőket - legalább is az átlagot - várja egy embert-, házasságot-…..
SenkiAkiAlfonz 2017.12.05 00:05:59
@nyúúlacska: atveres.... Jaja... Az az atveres amikor anyukad azt mondogatta, hogy okos vagy kisfiam mikozben egy igazi idiota vagy....
A futárcégek virágkorukat élik a webshopoknak és a Magyar Posta rossz hírének köszönhetően, még úgy is, hogy sok a rossz tapasztalat velük. Annyiban védeném őket, hogy ez simán hibaszázalékban is összefügghet a megnövekedett forgalommal. Ahogy nekem az is belefér, ha a futár  a GPS korában nem…..
SenkiAkiAlfonz 2017.11.23 15:15:39
@kontár lajos: Hajlandó lennék, de ilyen opció vásárlóként szinte soha nincs.
Ha ott lenne tételesen, hogy milyen szolgáltatást kérek, akkor azt jelölném be amire éppen szükségem van.
SenkiAkiAlfonz 2017.11.23 15:20:06
@Nick-son: ott kéne lennie az opcióknak, aztán majd a vevő eldönti, hogy akarja-e vagy nem. Nyilván aki 20Ft miatt másik kereskedőt néz az nem élne vele. De lehet, hogy én is meg sokan mások is akik ezt igényelnék azok pont azért térnének vissza az adott kereskedőhöz, mert ott lehet úgy kérni a kiszállítást ahogy szeretné. Sokan azért nem vásárolnak webshopban, mert nem tudja átvenni a csomagot, ha lenne olyan opció, hogy 5 óra utáni kiszállítás, előzetes értesítés, hétvégi kiszállítás, akkor lehet, hogy sokan élnének vele.
Én meg tudom oldani az átvételt napközben, de ha kötött munkaidőm lenne, akkor biztos, hogy nem vásárolnék online, mert úgysem tudom átvenni.
Végre, itt a levél amiből megtudod, hogyan lehet egy rétestésztaként húzódó ügyet elintézni a Telekomnál, bár valószínűleg minden más cégnél is működik. A hatékonyság titka: a világos fogalmazás és az egyedi hangvétel. Telekom-mesék, 7. évad, 4965. rész. Ezúttal happy enddel! Kedves…..
SenkiAkiAlfonz 2017.11.09 01:53:21
@Meridian74: na megint egy onjelolt kis hulye jogasz aki latott valamit a tv-ben es mar lazan megfingatt rendes vegzett jogaszt meg milliokra perel barkit.... Gondolom valami bufe szakot vegzett kis bolcsesz lehetsz akit max ilyen call centeres szarba vesznek csak fel...
Hát mi lenne? - horkan fel az egyszeri vásárló - Vigyék szépen vissza oda, ahonnan hozták, de izibe, és cseréljék ki egy tökéletes állapotúra gyorsan. Ez az egyszerű megoldás. Meg van az, ami a valóságban történik, hogy mivel nem vette át olvasónk a horpadt mosógépet, ezért törölték az egész…..
Az RTL Goldra átbandingelt Film+2 jövő héttől zúdítja ránk az RTL-archívum talkshow- és vetélkedőkínálatának jó részét, a nagy klasszikusok közül lesz Legyen Ön is milliomos! (főműsorban), A Széf, A kód, Kalandra fal, Dr. Tóth, Gyertek át!, 1 perc és nyersz!, valamint a Mónika show és a Balázs show…..
A józsefvárosi jegyző a szervezett bűnözés elleni fellépésről szóló törvény alapján rendelte el az Auróra bezáratását. A döntés törvényellenes. A június 10-én nagy erőkkel kivonuló rendőrség semmi bizonyítékot nem talált szervezett bűnözésre, például kábítószer-kereskedelemre, mindössze egy maroknyi…..
Emag, külföldi székhelyű webshop, bekrepált háztartási gép, ezúttal hűtő. A vásárlással nyert egy kicsit levélírónk. A többit elég szemléletesen meséli el. Tisztelt Hilda! Sajnos, én is beleestem abba a hibába, melybe oly sokan. Csillog, - villog, és még olcsóbb is. (…..
SenkiAkiAlfonz 2017.06.20 09:10:58
@8cadik crazy one a vannabí pank: gondolom a rutin beszel belole.... Vannak olyan tipushibak amire altalaban azt mondja a tulaj, hogy akkor inkabb vesz egy masikat, a szerelo meg elautozott x kilometert es elment 2-3 oraja es ezt senki nem fizeti ki neki.
Néha elgondolkodom azon, hogy miközben a Határátkelőn mondjuk kultúrsokkról vagy a kétnyelvű gyerekekkel kapcsolatos dilemmákról beszélgetünk, ritkábban esik szó a határátkelésnek egyik legfontosabb részéről, amikor valaki azért megy külföldre dolgozni, mert egyszerűen már…..
Erre magunktól nem tudjuk a választ, úgyhogy meg is kérdezzük a Postától. Szia Hilda! Az alábbi mail-t küldtem most a Postának. Ha gondolod, és érdemesnek találod rá, tedd ki az oldalra. Ha esetleg válaszolnak, update-elek. BB..
SenkiAkiAlfonz 2017.04.01 08:40:27
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nagyon idiota lehettel akkor is vagy kontener meretu volt a csomag, vagy csak a szokasos idiotasag csak hogy hozzaszolj.... Meg most sem kerulne 10.000Ftba egy ilyen csomag nemhogy 15 eve 40.000-be....
Sokan vannak, akiknek első külföldi tapasztalata az au pairséghez köthető, ami nem csoda, hiszen szakképzettség nélkül megoldható, ráadásul a szállás és az étkezés is biztosított. Persze lehet rémtörténeteket olvasni, de azért gyakoribb a pozitív tapasztalat – ez derül ki…..
Aki már megfelelően körbeszigetelte a házát, azaz lecserélte a nyílászárókat, szigetelte a külső homlokzatot és a tetőt is ellátta szigeteléssel, annak a fejében könnyen megfordulhat, hogy idén fűtését korszerűsítse. Ami nem is rossz ötlet tekintve, hogy kondenzációs kazánnal megközelítőleg 20%-os…..
Nem fizető lakásbérlők adatait tette közzé egy internetes oldal, hogy a lakást kiadóknak segítsenek elkerülni a csalókat. A támadások miatt az oldal egy nap után megszűnt. A kérdés viszont nyitva maradt: mit tehet a tulajdonos a nem fizető albérlővel? Aki adózik, azt megvédik a jogszabályok Az…..
SenkiAkiAlfonz 2017.03.15 19:32:00
@Hujber Tünde: es ezt megis hogyan gondolod? Legyen minden lakastulajdonos magylelku emberbarat es adja ki annyiert a lakasat, hogy 50-60 ev alatt se teruljon meg, csak, hogy jo legyen a berloknek? Ez szimpla uzlet... No meg persze idonkent a tulaj festessen ki, cserelje ki a kazant, mosogepet, tegye rendbe a konyhat, fizesse a tarsashaz felujitasat puszta baratsagbol? Egy 20 millios lakasnal, plane butorozottnal teljesen realis a 130.000 koruli berleti dij.... Ebbol 30.000 csak az ado, 83.000 egy realis megterules, marad 17.000 "haszon" amibol fizetni kell a felujitast is...