Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gina Photography

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nagyon akarod, akkor sikerülhet! A sok munka és energia amit ráfordítottam álmaim megvalósítására, végre megelevenedett. Ott álltam a közepén, és úgy éreztem, hogy én vagyok a legboldogabb ember a világon. Akik közel állnak hozzám mind eljöttek a meghívásomra, és megünnepeltük közösen a…..
Profi fotózás oktatás Legyél Te is profi fotós! Gyors és hatékony fotózás oktatás. Kis létszámú csoportok. Folyamatosan változó helyszínek. Fotózás minden mennyiségben. Sajátítsd el a tökéletes fotókészítés trükkjeit!  www.ginaphotography.hu..
Kreatív Fotózás Fotógaléria 2017.03.15 14:11:18
GINA PHOTOGRAPHY fotóstúdió. Kreatív fotózás. Portréfotózás. Esküvői és jegyes fotózás. Kismama és babafotózás. Glamour fotózás. Átalakító Show. Rendezvényfotózás. Különleges környezet. Kedvező árak. Profi stáb. Rengeteg kellék. Fotózás oktatás. Ajándék fotózás…..
Az első lépések Meghozni a döntést Komolyan vettem ezt a mondást amikor felidéztem magamban. Számtalan területen kipróbáltam magam. Tanulmányaim után dolgoztam különféle cégeknél, változatos munkakörökben. Aztán egyszer csak úgy határoztam, hogy valóban azt kell csinálnom amit szeretek. És akkor…..