Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rákocska

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
my life Ideje lenne továbblépnem 2008.07.19 17:46:00
Nos, igen. Ahogy a fenti cím is ezt diktálja, ideje lennem végre továbblépnem. Most már tényleg úgy érzem semmi sincs itt, ami ide ehhez a helyhez kötne. Valami megváltozott az utóbbi 2 hétben, de nem tudom pontosan mi, még több mint egy hete boldog voltam, szabadnak éreztem magam,…..
Ma egy kicsit felnéztem az iwiw-re. Hát úgy látom  a 10 évvel ezelőtti diákok akik voltunk mára igencsak felnőttek. Van aki már házas, van aki kapcsolatban él és van akinek már 3-4 éves gyerkőce van. Kérdem én : mi a fenét csinálok rosszul, hogy nekem nem jött be az élet?…..
my life Egy új kezdet? 2008.06.29 13:58:00
Régen nem írtam már ide, itthon nem nagyon ülök a gép előtt, de most itt a lehetőség hogy kissé pótoljam a hiányosságokat. Volt egy srác még év elején, együtt szilvesztereztünk és azt hittem lesz valami köztünk. Talán lett is volna, ha én nem vagyok foglalt, ő pedig máshogy…..
my life A kezdet 2008.05.03 21:10:00
Üdv Mindenkinek! Ma eldöntöttem hogy másokat is belevonok az én kis életembe, ami néha igencsak nem unalmas. Sokszor csak mint kis patakocska folydogál a maga kis medrében, most meg hirtelen megduzzadt és lassan már őrjöngő folyó lesz.  Néha jó ha az ember leírhatja a…..