Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Murczin Vivien

26 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  November 8-10 között újra megrendezésre került a Karitatív futamunk, immáron nyolcadik alkalommal segít az Ázsia Túra csapata, beleértve a résztvevőket is, a kárpátaljai magyaroknak, időseknek és gyerekeknek egyaránt, hiszen mind általános iskolai felszerelés, mind gyermekcipők és a hosszú fagyos…..
Kazah rész Első nap: Ébredés után neki is vágtunk a kazah határnak. Ettől nem féltem egyáltalán, tudtam, hogy könnyű lesz. Kilépni Oroszországból könnyebb, főleg így, hogy vámunió van a két ország közt. Kazahsztánba a belépés sem nehéz. Én nem kifejezetten szeretem ezt a szakaszt, mert nagyon…..
Hetedik nap: A mai nap folyamán a Silk way rally egyik szakaszán homokoztunk egész nap. Kb. 300 km-t terepeztünk, de jó haladós szakasz volt. Az ilyen fajta terepet nagyon szeretem, jó kis tereprallis etap.  80-100 km/h-val kellemesen lehet autózni a homokos, hullámos sztyeppén, persze nagyon…..
Ötödik nap:   A reggeli indulás nem volt könnyű az előző napi izgalmak után, de tudván, hogy csak 240 km a cél, rááadásul a Don partján, amit imádok, mosollyal az arcomon indultam, főleg miután reggeliztem.  Közben Bazsikám is megérkezett, aki nélkül nem sok helyre jutottunk volna el. Bazsi az…..
Éééés akkor vegye kezdetét a Vlagyivosztok mese...   Első nap:   2019. július 14. 08:00 első feladat pipa, a találkozás helyszínére mindenki időben odaért, oké, majdnem mindenki, hiszen apa késett, bár azt nem tudom, hogyan, amikor egyszerre indultunk és én odaértem fél órával hamarabb....na…..
2018.szeptemberében Bulgária felé vettük ismét az irányt. A Szófiából rajtoló Balkán futam már a nulladik nap emlékezetessé vált.  A nagy baráti találkozót jó pár pálinkával ünnepeltük és mint már máskor is, ezúttal is nagy buli kerekedett a parkolóban. Miután tánccal teszteltük az egyik…..
2018 tavaszán ismét megrendeztük a Tavaszi Balkán Túránkat immár 4. alkalommal. Mind a verseny mind a túra kategória résztvevői megismerhették a Balkán természeti csodáit.   A versenyzők Blagoevradból, Bulgáriából rajtoltak, majd őket követték a túrázók. Első nap érintve a bolgár hegyeket…..
Szentpétervári Kaland 2018.02.24. ÖSSZEFOGLALÓ Az Ázsia Túra csapata ez alkalommal az orosz télnek vágott neki.  A bő két hét alatt rengeteg élményt éltünk át. február 24-én délelőtt egy emlékezetes rajtceremónia keretein belül elindítottuk az Ázsia Túrát, amit a Honvédelmi Minisztérium a…..
Ázsia Túra Szentpétervár A téli álom RAJT: 2018. február 24.   Kedves Ázsia Túrás Kalandorok!! Remélem felkészültetek az orosz téli mesevilágra? Ezúttal elutazunk a messzi-messzi Szentpétervárra, a csodaszép kikötővárosba…, na de ne rohanjunk így előre. Ugye titeket is érdekel, mi vár még…..
Új hegyek, új élmények, de a régi jó hangulat és színvonal!                                        IGEN!!  Ez nem más, mint a Kárpátalján megszervezett futamunk, ahol a Kárpátok tiszta patakjai, gyönyörű falvai, vad és emellett még az Asia Race csapata által még meg nem hódított hegyei…..
  Hamarosan vége a nyárnak és elkezdődik a várva várt Irány Ázsia Bajnokság! Első versenyünk, a Mindenkinek egyik legkedvesebb Balkán Túra és Verseny, ami változatosságának köszönhetően mindig mély nyomot hagy a résztvevőkben.  Ezúttal is megpróbáljuk Nektek elhozni az összes évszakot, hiszen az…..
Toyota Land Cruiser 120..
Fék:  Futómű: Fólia: Minden egyéb:..
A Murczin név lassan két évtizede éve van jelen a hazai piacon, ahol szakértelmének köszönhetően meghatározó pozíciót foglal el.Büszkék vagyunk arra, hogy országhatáron innen és túl ismerik,elismerik munkásságunkat.  Vállalkozásunk tevékenységi köre igen szerteágazó: Egyedi terepjárók és…..
V. Karitatív Kárpátalja Túra és Verseny+ Karpaty Trophy Ez alkalommal is együtt versenyeztek a magyar és az ukrán offroadosok, volt, aki extrém kategóriában és volt, aki az Asia Race kategóriában tesztelte Magát és terepjáróját. Ugyanakkor nagyon fontos megemlíteni a túra szekciót, hiszen…..
III. Tavaszi Balkán Túra és Verseny élménybeszámoló+ Bajnokság állása2017. május 3-6. 4 ország, 14 hegység, 1 tengerpart és számtalan felejthetetlen kaland.Röviden tömören így tudnám összefoglalni a májusban megrendezett Balkáni futamunkat.A Nisből (Szerbia) elrajtoló csapatok nagy izgalommal…..
Karitatív Kárpátalja Túra és Verseny és Karpaty Trophy 2016. október 28-30 között megrendezésre került a Kárpátok vad bércein ennek a két rendezvénynek a közös futama. Szerencsére az időjárás többnyire Nekünk kedvezett és mind a Túrázók, mind a versenyzők terepjárózhattak egy jót. A jó kedv…..
AsiaRace-ÁzsiaTúra Bemutatkozás 2017.05.12 11:42:53
Mi is az az Asia Race-Ázsia Túra?   Nos ezt igen nehéz szavakba foglalni, de azért csak megpróbálkozom. Remélem blogom indításával sok Kalandor kedvet kap a felejthetetlen utazásokhoz! Utazni szeretnél? Részt venni egy felejthetetlen élményben? Gyere velünk és utazd át a „fél” világot egy remek…..