Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sinupret

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
J. P. MacCallum szövetségi edző és segítői kihirdették azt a húszfős keretet, amely a debreceni divízió 2-es junior-világbajnokságon harcba száll a feljutásért. Két kapussal, hat védővel és tizenkét csatárral vágunk neki, az első mérkőzésünket a spanyolokkal játsszuk…..
sinupret 2009.12.10 15:01:21
Régi tartozásunk, hogy összefoglaljuk, hol és kik játszanak külföldön a magyar hokisok közül. Posztunkban elsősorban a junior, az ifjúsági és a serdülő korú hokisokkal foglalkozunk, tehát az 1990 és 1995 között születettekkel. Azt reméljük, teljes képet adunk, de ha bárki…..
sinupret 2009.11.24 23:29:30
Az első harmadot elvesztette a Sapa Fehérvár AV19 közvetlen ellenfele otthonában, a következő negyven percben viszont már csak a magyar bajnok szerzett gólt. Horváth András, Vas Márton és Nagy Gergő volt eredményes, közbülső találatunk emberhátrányos szituációban esett,…..
Szombaton rendezték az ifjúsági csapatoknak kiírt Magyar Kupa küzdelmeit. A Marczi Skate névszponzorálta sorozat háromállomásos, az elsőt Dunaújvárosban és Miskolcon rendezték, két hármas csoportban. Ma kezdődik a magyar juniorbajnokság, a Dunaferr a Sapa Fehérvár AV 19-et…..
sinupret 2009.09.15 23:09:53
@Lazlee: még nem jöttek meg az új mezeik.
A Medvescak Zagreb vezetői nem ülnek babérjaikon, az elmúlt hetekben újabb hokisokat szerződtettek. Ahogy ígérték, folytatódik a horvát gyökerű észak-amerikai játékosok begyűjtése, melléjük pedig olyanokat vesznek, akik már letették a névjegyüket valahol. Más EBEL-híreink…..
Június 10-én ismét sajtótájékoztatót tart Ocskay Gábor, a harmadik EBEL-szezonjára készülő Alba Volán 19 szakosztályfőnöke. Publikus információ az új igazolásokról addig nincs, úgy tudjuk, a klub folyamatosan tárgyal a jelöltekkel, akik kiléte nem titok, hiszen Ocskay Gábor…..
sinupret 2009.06.09 20:40:35
@Scofi: azt nem tudom hogy te kiben vélted M.Á.-t felfedezni...de rosszul láttál
A vb előtt nem számítottam arra, hogy egy percet sem fogok játszani. A szezonban olyan teljesítményt nyújtottam, ami alapján alapesetként gondoltam arra, hogy lehetőséget kapok, mondta a jégkorongblognak Budai Krisztián, aki a 25 fős keretből egyedül nem léphetett jégre Svájcban.…..
Doug Armstrong, a kanadai válogatott igazgatója egy nappal az NHL-alapszakasz vége után máris megnevezett 20+2 játékost, akik részt vehetnek a svájci világbajnokságon. Köztudomású, Kanada és Magyarország egy csoportban van, 26-án csapunk össze a tengerentúliakkal. Olyanokkal, mint…..
Kedd este kezdődik a svájci élvonal, a Nationalliga A döntője. Mint korábban írtunk róla, rögtön az elején kiesett az alapszakasz két legjobbja, köztük a Bajnokok Ligája-címvédő ZSC Lions. A döntőt az az alapszakasz-3. Kloten Flyers és a 4. HC Davos vívja. A Davos 2007 után…..
Ancsin László szövetségi edző szombaton két fővel szűkítette az ifjúsági válogatott 29-es keretét. A végleges, 22-es névsort, a Minszkbe utazó csapatot szerdán hirdeti ki. Addig még jó néhány edzés és egy nagyon komoly mérkőzés vár a fiatalokra. Egy biztató meccsen már…..
Lezajlottak a Magyar Amatőr Jégkorong Liga helyosztói. Beharangozónkban megírtuk, hogy a Jégveled trónfosztásra készül. Nem beszéltek a levegőbe, büntetőkkel nyertek. A MAJL-döntőkre az immár hagyományos helyszínen, Újpesten került sor. A 7. helyért a Zalai Mamutok…..
Válogatottunk szövetségi kapitánya nagyot zsugorított az eddig 36 fős bő kereten, megnevezte azt a 8 hátvédet és 14 csatárt, akit a 3 kapus mellé vár a hétfői edzőtáborba, ahol már a lettországi olimpiai selejtezőkre készül a csapat. Ezúttal csak Benk András maradt ki a…..
sinupret 2009.01.27 22:15:17
@Fradi-Mate: nem érted hogy nem egy poszt??jóhogy nem Budai helyett akarod Nagy Gergöt mert megérdemli.de azért még írd be 46szor h mit keres itt Kóger...
A héten véget ér a Bajnokok Ligája idei szezonja, de közben már az is eldőlt, hogy az OB I. idei első helyezettje részt vehet a sorozat 2009/2010-es kiírásában. Korábbi terveinek megfelelően döntött így napokban a nemzetközi szövetség. A legutóbbi kiírásban csak az IIHF…..
A Jesenice nagyon megverte a magyar bajnokot, a fehérváriak ebben a szezonban még egyszer sem kaptak ennyi gólt, most igen, 7-2. Ami öröm: az U18-as Tóth Adrián élete első EBEL-mérkőzésén máris gólt ütött, van jövő. A további eredmények: Salzburg–Innsbruck 2-1,…..
Jégkorong 3 meccsen 30 gól 2008.11.20 12:17:00
Csak három meccset játszottak az NHL 43. játéknapján, de potyogtak a gólok. A Boston és a Buffalo járt az élen, kettejük találkozóján 11-szer szólalt meg jelződuda. Ovecskin zseniális játékával nyert a Washington az Anaheim otthonában. Hat különböző játékos lőtte a…..
A vártnál sokkal szigorúbb büntetéssel sújtotta az EBEL fegyelmi bizottsága az Alba Volán két idegenlégiósát, és ezen ítéletén keresztül a klubot is. Ez derül ki a hivatalos honlap ma déli híréből. A helyzet nagyon nehézzé vált, de nem reménytelen. Update: további…..
Nyolc gól különbséggel győzte le Magyarország A csoportos csapata Szerbia divízió 2-es válogatottját. Az első lépést ezzel megtettük a Vancouver felé vezető úton, de nem kérdés, hogy ez volt a lehető legkönnyebb.A magyarok úgy kezdték a meccset, mintha semmit sem akarnának a…..
sinupret 2008.11.07 21:46:52
sinupret 2008.11.07 22:07:46
Az ifjúságiak között a 18 év aluli játékosok versenyeznek. Ebben a korosztályban egyelőre alacsony az igazolt versenyzők száma, így csupán hat csapat verseng a bajnoki címért. Bár a Bp. Stars elindul a pontvadászatban, ennek végleges formája a szlovákiai kalamajka miatt még…..
A sírból hozta vissza az egyik pontot az Alba Volán a Jesenice elleni EBEL-rangadón – az volt, hiszen a harmadik játszott a másodikkal. Palkovicsék 1-4-ről álltak fel 4-4-re, egy harmad alatt, a büntetők során azonban a szlovénok voltak higgadtabbak. Olvasóink bizonyára…..
Az Alba Volán előre menekül. Ocskay Gábor és a klubvezetés ezt az utat választotta. A tavalyi eredménytelen év után – amely eredménytelenség csak az EBEL-helyezésre vonatkozik, hiszen a szakmai hozadék vitathatatlan – merész vállalkozásba kezdtek. Lapot kértek…..
Az Avangard Omszk csapata öt mérkőzésen csak hat pontot tudott szerezni, ez két győzelmet jelent. Jagr hiába volt eredményes, csapata kikapott hazai pályán a Traktortól. Guntis Galvins a harmadik mérkőzését játszotta Rigában, gólpaszt jegyzett. Kosecskin tavaly mellőzve volt…..
Két magyarországi csapat is nagy verést kapott Erdélyben, de az FTC-nek is csak ideig-óráig volt esélye a HC Csíkszeredával szemben. Büntetőkkel bukott az NZ-Stars. A két csíkszeredai gárda lendületes rajtja nem meglepetés, azt viszont kevesebben várták, hogy a Progym is…..
A nürnbergi Bajnokok Ligája-selejtező első napján eljátszotta esélyeit a hazai csapat. 4-1-re kaptak ki az SC Berntől, ami a gólkülönbséget is figyelembe véve azt jelenti, már csak különös arányú körbeverés esetén szólhatnának bele a dolgokba. Szombaton a Bern a HC Kosicével…..
sinupret 2008.09.13 16:04:57
Szombaton voltunk a legközelebb a francia válogatott legyőzéséhez, de az ellenfél egy góllal ismét jobbnak bizonyult. Három vereség után mégis optimistán nézhetünk a jövőbe. A szakvezetés véleménye szerint a csapat azon tagjai, akik nem kapnak lehetőséget saját egyesületük…..
Hatrészes összeállításunkban az új orosz bázisú bajnokság, a Kontinentális Jégkorong Liga csapatait mutatjuk be. Utoljára a Szalavat Julajev, az Ak Barsz, az Avangard és a Metallurg Magnyitogorszk jön. A cikk végén a holnap induló KHL három mérkőzésének linkje található meg,…..