Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Migráncsölő szentzsolt

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ráadásul a világmozgások erősen befolyásolják az itthoni fejleményeket, s amit még élő magyar nem látott, egy magyar politikus, Orbán Viktor külföldi mozgása érdemben befolyásolja az európai nagypolitika alakulását. (Lánczi András felnőttfilmszínész produkciójából)         Kelemen Anna…..
Migráncsölő szentzsolt 2018.12.25 16:11:57
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "érdemben befolyásolja az európai nagypolitika alakulását"

Lónak a faszát, azt. Az biztos, hogy imponál neki, hogy két naponta írnak róla egy vélemény cikket a NYTban, de pont ugyanannyira "befolyásolja érdemben az európai nagypolitika alakulását", mint a román vagy a cseh miniszterelnök. A különbség annyi, hogy előbbi kettő nem mindenható úr, és nem egyenlő az állammal a saját országában. Attól viszont, hogy egy korrupt szemétdombon ő az örökös fejedelem, a határokon kívül nem befolyásol semmit, max kiszámíthatóbbá teszi az "ország" működését (pl egy tetszőleges német multi szempontjából).
A komenizmus házmestertempóba oltott önkéntes rendőrségének eddigi non plus ultrája a kurucinfo volt, az az online, izé, termék, amiben az ő szellemiségüknek meg nem felelő, a csőrüket piszkáló, bögyükben benne levő, tyúkszemüket taposó újságírókat, közéleti személyeket, mindegykiket, ún.…..
Migráncsölő szentzsolt 2018.12.14 12:52:18
@A Mestered:

Nincs törvényes út. Továbbá ezt a 4 évenkénti szabad választás dumát is el kéne felejteni, egy demokráciának csak az egyik kritériuma a szabad választás, millió másik is van emellett, amik ugyanennyire fontosak. Ha ezt a millió másikat meghackeled, akkor baszhatod a szabad választást. Egy rakat afrikai országban (és egyéb elbaszott harmadik világbeli porfészekben) tartanak relatíve szabad és szabályos választásokat, amiket aztán rendre megnyernek a 70-es években hatalomra került, milliárdos, rabszolgatartó, tömeggyilkos hadurak. Akkor azok is demokráciák?

Máshogy feltéve a kérdést: ha egy ország 1459 napon keresztül úgy működik, mint egy diktatúra, de minden 1460. napon tart egy választást, akkor az már demokrácia? Nem az. Magyarország nem jogállam, nincs jogbiztonság, nincs vagyonbiztonság, nincs joguralom. Egy ember a kompetens mindenben. Az ilyet még királyságnak se lehet nevezni, a szaúdi gyilkos diktátornak nagyobb belső ellenzéke van, erősebb ellenőrző szervek nehezítik az uralkodását, mint a mi vezérünkét. Magyarország nem demokrácia, lassan el kéne fogadni.
Migráncsölő szentzsolt 2018.12.14 12:57:58
@Tájékozódj mielőtt elhiszed:

na jó, te is csak egy nerdroid vagy, ez most már teljesen egyértelmű. ne haragudj, hogy írtam neked, nem akartalak felzaklatni, vagy megzavarni, ígérem többet nem teszem.
(egy tálibot könnyebb meggyőzni arról, hogy Allah igazából nem is létezik, mint egy Orbán hívőt arról, hogy a főni lehet, nem is olyan jóravaló, aranyos ember)
Migráncsölő szentzsolt 2018.12.14 13:00:52
@Secnir:

és belinkeli az origot, mint bizonyítékot a mondandójára. :D

elképesztő mértékű sötétség tombol a Nerben.
Itt van ez a Soros seggéből kiráncigált, liberált szardarab, aki nagyképűen zenésznek meri nevezni magát, az agyából - már ha van ilyen egy kretén liberálisnak - kipréselt szart meg művészetnek hívja. Két heroin injekció között összetákolt, értelmetlen és erkölcsromboló szövegekkel operáló kis…..