Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Talán mégis van remény arra, hogy bíróság elé állhatnak majd a korrupt magyar politikusok, mert civil szervezetekkel a háttérben elkezdte működését a Közérdekvédelmi Központ. Az Együtt-PM európai parlamenti képviselője, Jávor Benedek kezdeményezésére létrejövő szervezet nemcsak feltárná a gyanús…..
A lángba borult Grenfell Tower egy részében még ma is észleltek tüzet, de a tűzoltók kordában tartják. Egyre több halottat találnak, a kórházban ápoltak száma pedig még mindig magas. A pokoli torony most így néz ki...
Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára 2017.06.16 11:00:48
Szergej Pub Kur-va gyen-ge!!! 2017.06.10 17:23:16
Eltelt majdnem 24 óra a tegnapi gyalázat óta, így már értelmes szöveggel is képes vagyok megszakítani azt a káromkodásfolyamot, amit aranylábúink hoztak ki belőlem.  Nem értem, hogy a retkes faszban van az, hogy az ellenfél 44 sikeres passzból összehoz 8 kapura lövést és három szögletet!?  Ha egy…..
A Fidesz-féle választási rendszer aránytalan, meglehetősen részrehajló, a „nyertes visz mindent”-alapon működik. A balos és (szélső)jobbos közszereplők, politikusok, színészek könyörgése Gulyás Mártonék videójában mindenképpen nóvum, de nem biztos, hogy eléri azt a hatást, amit szeretne.  ..
Nem ettől kell tartanunk. Attól kell, hogy Orbán kihasználja az EU magállamokra és perifériára való, már megindult kettészakadását, ami egyre inkább járható útnak tűnik a jövendőbeli magállamok vezetői számára is. Ezek nem akarnak a jelenlegi EU-struktúrán belül már tovább bajlódni Magyarországgal,…..
Németh Szilárd és a csepeli Fidesz mai napig nem tudta feldolgozni, hogy nem ők nyerték 2014-ben az országgyűlési választásokat Csepelen. Ennek megfelelően a Fideszes önkormányzat által kézi vezérelt (bár papíron ezért Szentesi Zöldi László a felelős, akiről pont most tudtuk meg, hogy ezért havi 300…..
  A civiltörvény miatt marasztalja el a magyar parlamentet az Európa Tanács emberi jogi biztosa a ma reggel közzétett, s még április 26-án elküldött levelében. Nils Muižnieks az elmúlt években több alkalommal is felemelte a hangját magyarországi jogsértések miatt. A Kövér Lászlónak eljuttatott…..
Ha van az égben könyv, amelybe a magyarok történetét írják, a mostani éveket valami épp ésszel fel nem fogható időként jegyzik be, amelyben a magyarok megalapították új hazájukat, Szürreáliát. Először pöcköljük meg liberális barátaink orrát, hogy aztán bevigyünk néhány gyomrost szeretett…..
Hát kérem szépen Tisztelt Hölgyeim és Uraim, először is: ez még nem végleges döntés - ez csak afféle szösszenet, amit ideiglenesen, a sok ballibsi lenyugtatására falból eljátszottak velem. . Hogy ma volt a zárt ülés, amit kifejezetten miattam hívtak össze, az nem jelent semmit. Eredetileg valóban…..
simamarkelemez A CEU ügy 2017.04.13 13:49:36
Az utóbbi napok és hetek legkiemeltebb témája a CEU-törvény volt. Különböző médiumokban az események sokféle értelmezése volt olvasható. Mi is volt a kormány célja a törvénnyel? Miért most alakultak ki nagyszabású tüntetések? Kik azok akik most tüntetnek? Milyen hatással lesz ez a 2018-as…..
Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára 2017.04.14 17:55:19
@Budapest a kutyaszar városa: Akár mi is történt a székháznál, az ugyan mégis hogyan függhet össze azzal, hogy két honappal késöbb a rendörök a nemzeti ünnep napján találomra rátámadnak az utcán sétáló emberekre ?
"Az egyik rendőr koléga kapott egy pofont két honapja", erre most agyonverek valakit az utcán ? EZ SZERINTED NORMÁLIS ?
Ez sima bandiztizmus, illetve TERRORCSELEKMÉNY volt.
Egyetlen célt szolgált, hogy megfélemlítsék a lakoságot.
Egymást érik a a fővárosi tüntetések, demonstrációk és tiltakozások a CEU ellen folyó kormányzati fellépés kapcsán. Persze az elmúlt években volt már hasonló helyzet: emlékezhetünk az alkotmánymódosítás miatt zajló megmozdulásokra, a netadós ügyre és még néhány egyéb, állóvizet felkavaró esetre.…..
Választ várunk arra a kérdésre, miért rángatnak bennünket hol az egyik, hol a másik irányba. És feddhetetlennek szeretnénk látni vezetőinket! A CIKK KIVONATA: A két hatalmi központ, az USA, illetve Oroszország nap mint nap közelebb kerül ahhoz, hogy az erő nyelvén beszéljen egymással. (Az USA…..
Nívó A Fidesz ki akar szállni? 2017.04.11 13:36:47
Elnézést, de a kereskedelmi láncok legújabb ekézésére nem tudok más magyarázatot találni, mint azt, hogy a Fidesz megunta a kormányzást, és abba akarja hagyni az egészet. A másik lehetőség az, hogy annyira hülyék, hogy maguk sem fogják fel, hogy ez a lépésük ezzel fog járni. Miről is van szó? A…..
Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára 2017.04.12 13:07:03
Megígértük, hogy senkit nem hagyunk egyedül, aki él politikai szabadságjogaival, és másokkal együtt kinyilvánítja véleményét az utcákon. Ehhez tartjuk magunkat. Készítettünk egy rövid összeállítást a gyülekezési jog gyakorlásának törvényes kereteiről, amit ajánlunk a tüntetések szervezői és…..
A köztársasági elnök olyan sokat várt a CEU-törvénnyel, hogy már-már arra lehetett gondolni, az éjszaka (vagy az elmúlt 5 nap) folyamán elfelejtett írni, mint Svejk. De aztán mégiscsak aláírta...
"Ezek nem tudják mi a tüntetés. Én már sok tüntetést láttam - mondja egy kommentelő - de ilyen tahó bandával még nem találkoztam, hogy miket ordibálnak..." "Ha tüntetnek, akkor tiszteletben kell tartani azokat,- másik hozzászóló - akik épp a munkájukat végzik." Hol éltek ti? Tudjátok miről…..
Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára 2017.04.10 16:26:36
@Attilajukkaja: Ne játszd hülyét mindenki millioszor látta ezeket felvételeket, akkor is azota is.
www.youtube.com/watch?v=e4DJz8_RqLs

Akarhányszor látom mindig halálossan felbasz.
És ezek a rohadt gyilkosok most ott picsonganak a parlamentnél, valami szar egyetem bezárása miatt, meg hogy két rendőr meglökte öket.
ÖLNI TUDNÉK !!!!!!!!
Eddig sem voltak különösebb illúzióim a kormánypárti sajtó tevékenységét illetően, látva az origo szisztematikus leépítését (ahol mára konkrétan ott tartanak, hogy a kényes témáknál kívülről küldött, előre megírt cikkeket tesznek be a szerkrendszerbe), a Tények és a Nemzeti Hírtévé agyhalálát és a…..
Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára 2017.04.10 13:37:05
@exterminador: Tokeletessen latom mi folyik. Ez megint egy altalanos orszag elleni, kormany buktato tamadas, mert nem sikerult a nagytervuk.
Nem sikerult a lakosag csere, nem sikerult a 18-as valasztasokig annyi arabot behozni, akikkel a balliberalisok megtudtak volna nyerni a 18-as orszaggyulesi valasztasokat.
Elbuktak a 18 valasztasokat, ezert visitanak most.
"Az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége meghívja a CEU-n alkalmazott, ott tanító és tanuló amerikai állampolgárokat, hogy megvitassák a nagykövetség munkatársaival a CEU -t érintő közelmúltbeli eseményeket" - fogalmaz az érintetteknek április 7-én kiküldött  levélben...
Nagyon kiborult a Fidesz vezetősége a Jobbik plakátkampányán, melyek Simicska Lajos kegyvesztett oligarcha cégének hirdetési felületein tűntek fel. Kétségtelen, hogy éles a hangvétel, ám a kormánypárt hisztije arra is figyelmeztet, hogy az ellenzéki párt nagyon beletrafált a Fidesz gyenge pontjába.…..
Nem szabadna ezt sokáig csinálni, mert rossz vége lesz. Bödőcs lesz az új Hofi?..
A Fidesz immár egy vallási szekta elhivatottságával küzd a józan ész ellen. Alul az Orbán Viktor ítélőképességében vakon megbízó mintegy kétmilliós szavazótábor, a vezér alatt közvetlenül pedig a parlamenti mamelukok engedelmes hada serénykedik, akik egzisztenciális okokból szavaznak meg minden…..
Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára 2017.04.07 17:13:51
@Pipas: " rajzolt szakállú fiatalember úgy akarja megváltoztatni a választási törvényt, hogy senki se lehessen háromszor miniszterelnök? "

Na ez meg a het vicce. Gondoltak a uj szdsz-esek, hogy most aztan jol kibasznak az Orbannal. Erre a Gyurcsanyek teljessen kiakadva nyilakozzak, hogy mit kepzelnek ezek, majd egy ilyen kis nyikhaj fogja megmondani ki hanyszor lehet miniszterelnok .:)))
Mert a Gyurcsany ugyan messze nem toltotte ki a 4 eveit, de akkor is harmadszorra akar miniszterelnok lenni. :)))