Regisztráció Blogot indítok
Adatok
myOhmy

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lászlóék nagyobb otthonba szerettek volna költözni, ám egy még nem egészen kész lakásra esett a választásuk, ráadásul elkövették azt a hibát, hogy hittek az ingatlanos "határidőre kész lesz" ígéretének. Asszonnyal béreltük egy kellemes, új építésű,…..
Sziasztok!Beteg volt a gyerek, magas lázzal, hányással, hasmenéssel, közben tombolt kint a tél, gondoltuk, házhoz hívjuk az orvost. Azt mondja az asszisztenshölgy, tetszett volna de. 10 előtt hívni, csak addig lehet feliratkozni a napi listára. Viszont a doktor úr két óra múlva…..
Bunkóság az IKEÁ-tól, hogy a pénztárnál senki sem segített G.-nek a nehéz bútorelemek lepakolásában, vagy ez vevői hiszti, és az áruháztól nem várható el ilyesmi? G. persze erősen nehezményezi, hogy a konyhabútor elemeit neki és a 13 éves lányának kellett volna lepakolniuk,…..
Bendegúz nem tartozott a jó gyerekek közé. Pedig rossz gyerek nincs, csak nagyszájú, eleven, csibész, akinek nehéz lekötni a figyelmét, akit nehéz fegyelmezni, motiválni. Az óvónők eleinte csak annak örültek, hogy alkalmanként volt egy-egy óra, amikor Bendegúzt és barátait…..
myOhmy 2010.03.26 17:46:38
@zsakfos : Lehet, hogy a kedves anyukád nem kételkedik, de a mi óvodavezetőnk közölte, hogy csókolom, kedves SZMK-s szülők, jövőre nem lesznek foglalkozások. Az esélyegyenlőség nevében.
Se úszás, se karate, se lánytorna, se foci, semmi. A lányom már sulis lesz, szóval minket már nem érint, de a maradókat nagyon sajnálom.
A magyar cégek, önkormányzatok és kormányszervek mind-mind az ügyeleikkel történő kommunikáció nagymesterei, miért maradna ki a sorból az egészségügy? A Naiv Ember persze hiheti, hogy ahol egészség és betegség, meg élet és halál a tét, ott azért kétszer meggondolják, mit…..
myOhmy 2010.03.24 12:45:40
17 voltam, mikor meghalt az apám. Kecskeméten ápolták, mi az agglomerációban laktunk -anyám és nagyanyám éppen elindultak látogatni. Apám vakbélgyulladással került be, s sikerült addig vitatkozniuk a drága orvosoknak arról, hogy szükséges-e az életmentő műtét, hogy perforált a vakbele, s rántotta magával a vastagbél egy részét is. De az orvosok minden fáradozása dacára apám szépen lábadozott, másnap elvileg hoztuk volna haza. Ezért is maradtam én otthon. S ekkor felhívott a táviratozó, hogy meghalt az apám. Csapot papot eldobtam, kikerestem a kórház számát, harmincadik hívásra kb fel is vették. Megerősítették a halálhírt. Szóltam, hogy 10-15 percen belül odaérnek anyámék, s nem tudnak a helyzetről semmit, szóljanak nekik, hogy ne csak az üres ágyat találják ott (nagyanyám szívbeteg). Hát persze, hogy basztak szólni. Sőt, anyámék alig találtak valakit, aki elmagyarázta volna a helyzetet.

(Pár napra rá vért vettek tőlem ugyanazon kórházban - várhattam erre úgy 5 órát. Kezdtem ideges lenni, kerestem vmi nővérkét, hogy mi lesz már...hát, mit ad Isten, az elsőre a folyosón lévő ruhavásárnál akadtam rá, ott válogaott sokadmagával együtt. A betegek meg le vannak szarva, kérem.
Ugyanazon kórházban a szomszédunk belefulladt a folyosón egy orrvérzésbe, mert az ügyesek meg se próbálták elállítani a érzést, ellenben adtak neki vmi lónyugtatót.)
Az ilyesmire fogékonyak iszonyúan felháborodtak és büdöskomcsiztak a Magyar Hírlap cikkét olvasva. Már a címe is borzasztó: "A kormány tiltaná a papás-mamás játékot az óvodában" Ó jaj, mi lesz most? Hogy ezek még erre is képesek, a szemetek! Az írást szó szerint…..
myOhmy 2010.02.15 11:42:47
@Jurganov: Miért állna szöges ellentétben? Az ovinkban volt nemzetiségi nap (lévén van indiai kislány, több palesztin fiú, több vietnámi és afrikai gyerek is), ahol tanulhattak a gyerekek az adott kultúrkörökről dalok, mesék formájában, de ettől még ugyanúgy festettek magyar zászlót, csináltak kokárdát, ugyanúgy a magyar népmesekincsből olvasnak nekik az óvónők, ugyanúgy magyar népdalokat tanulnak, búsómaszkot készítenek, regölnek, stb.
Komolyan, nem tudom hová tenni ezt a hírt, amit a folyamatos röhögéstől nem tettem be a reggeli hírblokkba sem, és remélem, hogy senki nem fogja követni a példáját ennek a nyomorultnak.   Szóval arról van szó, hogy egy amerikai nyelvész csávó, bizonyos d'Armond Speers nagyon…..
Urbanista Ilyen lesz a Köki 2009.10.15 07:29:00
Elnagyolt skiccek már tavaly nyáron voltak a Köki Terminálról, aztán a Csillagok háborújába illő metróállomást lebontották (amit egyesek lefényképeztek, mások megfestettek) és most az Építészfórumra felkerültek a 2011-re tervezett központ látványtervei. A D3SIGN…..
Létezhet 100%-ban félrefordított film? Olyan, amiben egyetlen mondatot sem tudtak jól lefordítani, még véletlenül sem? Van ilyen. rusty küldte:TV-t nézek. Kapcsolgatok. Vesztemre. Sikerült elkalandoznom a Filmmúzeumra. Valami nagyon idióta filmet játszanak. Ősemberek ugrálnak benne.…..
myOhmy 2009.10.05 11:27:39
@rusty: Az ilyen fajta változatosság tényleg a nagy utazgatások során alakult ki, szóval valamit igencsak elszúrhattak a castingál ^^;
A Glee eheti részében, úgy a tizedik perc környékén került elő a Halottnak a csókból és az Elnök embereiből is ismert, Emmy-díjas színésznő, és onnantól kezdve uralta a képernyőt. Igaz, akkora, mint egy kutya ülve, de olyan kisugárzása van, hogy nem lehet egy legyintéssel…..
myOhmy 2009.10.02 12:39:05
@Hamlet: Az a kemény, hogy én is blokkolnám, pedig én nőből vagyok.
Az a nő egy tündér. Imádom.
Hűtőmágnes órával kombinálva. A kis ábrákon mindenféle tevékenység van, ezeket lehet elrendezni az óra körül, amikor megtervezzük a napunkat. Valaki meg tudná mondani, hogy a nagy korongok közül a baloldali milyen tevékenységet jelöl?Via CoolestGadgets..
myOhmy 2009.09.15 22:55:25
Sosem felejtem el első egyedül utazásaim egyikét, amikor a Délibe mentem, és Kelenföld után már az előtérben utaztam, ahonnan majdnem kiestem. Kedves utastársam elfelejtette maga után becsukni az ajtót, ami a menetszél miatt kinyílt, majd a váltónál úgy megdőlt a kocsi, hogy…..
myOhmy 2009.09.08 09:36:59
@Almaspite: Szerencsés vagy. 1980ban még nem mentek a vonatok 120 km-es sebességgel, mégis mikor nagyapám a nyitott vonatajtóhoz lépett abban a pillanatban, mikor a mozdonyvezető ráébredt, hogy túlfutott az állomáson, s meghúzta a vészféket, az eredmény igen gyászos lett. 3 órát küzdöttek az életéért, aztán feladták. Erős ember volt, okos, kár, hogy személyesen soha nem találkozhattam vele (1982ben születtem).

Az így nyitva hagyott ajtón élesebb kanyarnál, fékezésnél simán kiszállhat egy gyerek, vagy egy öregebb utas, vagy bárki, akinek kicsit rosszabbak a reflexei. S ha fejjel veszi le a peront, vagy egy követ...akkor nem túl fényesek a túlélési esélyei.
Fiatalos sztori a lányról, aki a nyugis pasival kezdett el járni. sziasztok szakítósok. régóta olvasom a blogot, de még soha nem volt olyan szakításom amiről úgy éreztem hogy közzé kéne tennem. na de most.. :D ha már leírom, akkor beszéljünk az igazi nevekkel, igazi korral,…..
A válasza egy "persze" volt, na meg  egy akkora, de akkora pofon, hogy a falnak estem, nem láttam semmit másodpercekig és meg is állt minden körülöttem.    A kép innen   Kedves Olvasok, és egymást megértők! Nos, a történetem nem bonyolult. De érdemesnek…..
myOhmy 2009.08.25 10:44:21
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Ha nem is volt korrekt a szakítás, a lány jobban járt, hogy lelépett...ha a srác ott szedi elő a "bátorságát", s pofozgatja meg, talán nem ússza meg egy sajgó állkapoccsal.

Mondjuk ha az anyuka helyében lettem volna, nem csak ordibálok a fiúval, de félhullára is verem.
Régebben mindig a hőn imádott visszahívóst küldte, én vettem a piát kaját mindig ha kellett vmi, és ugye a mi lakásunkba voltunk mindig.A kép innenA történet elég kusza, több csavaros fordulatos, végén mégis egyedül marad mindenki... Az egész sztori furcsa, még magam sem…..
myOhmy 2009.08.13 12:19:52
@Pilgram: Múzsák akarnak lenni, nomeg a számítóbbak azt hiszik, a srác farvizén "befuthatnak", több művészt megismernek, akik segítségével könnyebben juthatnak be moméra, képzőre, táncművészetire, vagy szerényebb művészkéknél színpadra jutnak kisebb szerepben, dj-t játszhatnak egy kisebb bulin, stb. Persze többnyire nem ez történik, s az így szerzett nagy kapcsolatrendszer nem új lehetőségeket, csak új művészkéket jelent, akik "beszélgetni" akarnak az emberrel, minél mélyebb témákról.
Amikor terhes voltam, a volt pasim összeállt egy 18 éves csitrivel (aki persze megcsalta és otthagyta másért). Én erről mit sem sejtettem, 7 hónapos terhesen mondta el nekem, hogy "megismerkedett valakivel" (már rég ismerték egymást, úgyhogy még ekkor sem tudott őszinte…..
A de nehéz az iskolatáska-problémát azért meg lehet fejelni. Sokat olvasgattam itt, ma este úgy döntöttem leírom az én „szakításom”. 15éves korom óta csak osztálytársakkal jártam. 8. osztályban Pállal, de elhagytam Zoliért, majd rájöttem Pál az igazi és így…..
Irtózatosan off, mindenkitől elnézést a dizájnidegen, öncélúan szellemeskedő posztért, de a különlegesen nagy hozzáadott értéket képviselő blogok önzetlen promotálása közcél. A rovatokon csendes erőszakot téve így a Why The F*** Do You Have A Kid tematikáját és…..
myOhmy 2009.07.22 21:29:36
whythefuckdoyouhaveakid.com/post/142297707/becuz-heidi-and-spencer-needed-a-surrogate

Ezzel a képpel mi a rák bajuk van?o.o Ok, a srácnak hosszú a haja (de nem az 50es éveket írjuk, hogy ez probléma legyen ) és fiatalok (megjegyzem én 21 évesen kb 15nek néztem ki, szóval nyugodtan állíthatom, hogy az első benyomás kor esetében sokat csal)
Pár híresebb vígjáték főcímzenéjére komponáltak vicces Lost-videókat szorgos kezek, mi meg megmutatjuk őket, miért is ne tennénk. A Jóbarátok-verzió a legjobb, kár, hogy pont annak szar a minősége.     ..
Négy randevú rövid története. Interneten ismerkedni szigorúan tilos. Amikor az ember lezár magában egy korszakot,és különben is unja már az egyedül töltött éjszakákat,feltámad benne az ösztön,és elindul "vadászni". És,hogy kikkel lehet összefutni,akár…..
myOhmy 2009.06.01 11:30:42
@Igazság Atyja:

Tényleg nem tudhatjuk. Nagyon önkritikafüggő.
Drága jó barátnőm alacsonyabb, mint én (én 158 vagyok), úgy tarja magát, mintha etióp kisgyerek lenne nagy terhekkel a hátán, s nem minden szempontból arányos...ehhez képest 10/9nek gondolja magát. Én 10/3nak gondoltam magam sokáig, aztán leesett, hogy ha a környékemen minden lány ismerősöm a nyálában csúszkál a volt barátaim után, olyan hejjespasik (akiket én dobtam), akkor valami komoly gond lehet az önértékelésemmel. Vagy a hejjespasiknak lenne nagyon nagy szükségük szemüvegre. :)