Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judit Krizsánné Czirok

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Liechtenstein 2017 Névnapi buli... 2017.03.22 22:03:46
A tegnapi melankólia mára elmúlt, bár az idő még mindig szomorkás, esős volt (ma már a mellettünk lévő hegyet sem lehetett látni). Ennek ellenére a reggeli és a tanulás után egy kicsit elmentünk sétálni - esernyővel. A friss levegő jó hatással volt a gyerekekre, mert az ebédnél szinte minden…..
Már ébredéskor láttuk, hogy szebb napunk lesz, mint szombaton (már ami az időjárást illeti), hiszen kezdtek elvonulni az esőfelhők. Igazunk lett. Azért a délelőtt így is a tanulásé volt, de ebéd előtt még egy kiadós séta is belefért. Planken felé vettük az irányt, és igyekeztünk olyan magasra menni,…..
Liechtenstein 2017 Elkezdődött... 2017.03.15 23:24:26
Ma reggeli után, tanulási időben megemlékeztünk nemzeti ünnepünkről. A gyerekek elmondták a történelmi esemény lényegét. A tanulás szorzótáblával és helyesírással folytatódott. Ebédig az udvaron a kültéri játékokon játszottak, fociztak és vidámkodtak a gyerekek. Ebéd után erdei túrával folytatódott…..
Liechtenstein 2017 Füstjelek... 2017.03.14 20:31:08
András Szia Anya, Apa, Lacika és Niki! Jól telt az első napom, lettek barátaim, akikkel együtt játszok. Jól érzem magam! Millió puszi: Andris Botond Szia Anya, Apa, Kitti, Levi, Nóri! Jó volt az első nap, sokat vonatoztunk. Lettek barátaim. A legjobb élmény a játszótéren a mászókázás volt! Ezer…..