Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GB8989

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jómagam nem vagyok elvakult rajongója a Csillagok Háborúja nevű immár 31 éves nagyon szép mítosznak, mégis azt kell mondanom, hogy nekem igenis tetszett ez a Klónok Háborúja c. film. Az Index lehúzta a filmet, ahogy az amerikai kritikusok is - a film 20%-on áll... Emellett eddig csak…..
Hugh Jackman neve összeforrt Rozsomákkal/Farkassal. Eddig 9-szer bújt a legkedveltebb X-men karakter bőrébe. Most utoljára(?) karmokat ereszt és kasszabolja a rossz fiúkat...
Nóra annyira kétségbeesik a elbénázott randija után, hogy letörölné a randis applikációs profilját, de Ottó biztatja, hogy ne tegyen így, mert ő biztos rákattintana a profilképre, ha idősebb lenne, és biztos az idősebbek is kattintanak, csak türelem, míg el nem jő a…..
Ed Sheeran szereplésének bejelentésénél történt szomorúbb dolog is a hétvégén a SXSW fesztiválon a Trónok harca háza táján: David Benioff és Dan Weiss showrunnerek bejelentették, hogy a sorozat utolsó, nyolcadik évada csak hatrészes lesz. Így a hétrészes, július 16-án kezdődő hetedik évaddal együtt…..