Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aligirl

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy gondoltam, ebben a nagy nyári hőségben megosztok veletek egy könnyű desszertet, amelyet a sütő bekapcsolása nélkül, lassú főzőben is el lehet készíteni, és egy gombóc jó hideg vaníliafagylalttal tálalva mennyei lehet ebéd után vagy uzsonnára.  Hozzávalók:  2 tojás fél bögre olvasztott…..
A divat nemcsak a ruhák, hanem a kiegészítők terén is változik évről évre. A cipők és a táskák mellett a jól megválasztott ékszerek is remekül feldobhatják minden hölgy öltözékét. Úgy tűnik, 2017 a hangsúlyos ékszerek éve. Ha szeretnéd megtudni, mely darabokkal lehetsz tuti befutó ebben az évben,…..
Szeretnél helyet és pénzt spórolni a ruhatáradon, mégis divatosan öltözködni? Nem hallottál még a kapszula gardróbról? Akkor mindenképpen olvass tovább, imádni fogod ezt az elképzelést! A módszer lényege, hogy "kapszulákat" hozol létre a ruhatáradon belül - pl. munkahelyi, szórakozás, sport -…..
Vészesen közeledik az anyák napja, és ha idén nem csak egy szál virágot szeretnél adni, hanem valami különlegesebbel is szeretnéd meglepni az anyukádat, nem árt már most elkezdeni gondolkodni az ajándékon. Természetesen az édesanyáknak nem az ajándék értéke számít, sokszor annak örülnek legjobban,…..
Közeledik a nyár, és vele együtt a bikiniszezon. Én azt vallom, hogy a strand mindenkié, és akkor sem szabad kétségbeesnünk, ha nem sikerült tökéletesítenünk az alakunkat. Viszont néhány egyszerű szabály figyelembevételével könnyen kiválaszthatjuk a számunkra legelőnyösebb fürdőruhát, hogy ne…..
Jó nők blogja Pusheen mánia 2017.04.04 20:51:44
Ki ne ismerné Pusheent, a Facebook cuki, dagi cicáját? Szerencsére már nem csak a Messengeren nézegethetjük a vicces matricákat, a valódi rajongók minden színben, méretben és formában beszerezhetik kedvencüket az interneten, ráadásul nem horror áron. Már most gondolhatunk a közelgő gyereknapra - de…..
Mindegy, milyen kategóriás okostelefonod van, valószínűleg megbecsülöd és igyekszel vigyázni rá. Kellemetlen lehet, ha az ember zsebében megkarcolódik a hátlap, vagy egy óvatlan pillanatban leejted, aztán mehet a szervizbe kijelzőcserére. Sajnos jártam már így, azóta viszont dupla védelemmel van…..
Bár valószínűleg a végzős diákok még nem nagyon akarnak belegondolni, vészesen közeledik a ballagások ideje. A jószándékú rokonok és barátok pedig törhetik a fejüket, milyen emlékezetes és kreatív ajándékkal lephetnék meg a ballagót. Az interneten sok jópofa ötlettel találkozhatunk, de aki rendelni…..
Bizony, már 7 éves az aliexpress.com, ezért rendkívüli akciókkal kedveskedik a vásárlóinak.  Egyelőre csak az előrendelés folyik március 28-ig, de ha nem szeretnél lemaradni, már most érdemes létrehoznod magadnak egy kívánságlistát! Majd március 28-tól 30-ig tartanak az igazi akciók, először a top…..
Mikor megláttam az alábbi képet (egy ismerősöm osztotta meg), rögtön az jutott eszembe, hogy minden viccnek a fele igaz. Csokiból ugyan igyekszem a cukormenteset választani, de a cipőknek nem mindig tudok ellenállni. És ezzel el is érkeztünk az első okhoz, ami miatt limitáltan vásárolok újabban…..
Nem mondanám, hogy nagy divatrajongó vagyok, vagy hogy mindig követem a legfrissebb trendeket, de időnként jó ihletet meríteni, hogyan is frissíthetné fel az ember a ruhatárát. Fellapoztam hát, mit ír az ELLE a 2017-es tavaszi-nyári divatról, és hoztam is nektek néhány példát. Én máris jobb kedvre…..
Bár nem mondanám, hogy a napjaim jelentős részét a konyhában töltöm, azért időnként szeretek nekiállni sütni-főzni. Ahhoz, hogy ezt tényleg örömmel és jókedvvel tegye az ember, pedig nem árt néhány apró ötlet, ami feldobja a konyhánkat. 1. Sütipecsét Ki ne fogyasztana el jó szívvel egy olyan…..
Közeledik a tavasz, ezt már talán bátran kijelenthetjük. Ki ne szeretné hát feldobni körmeit néhány színes kiegészítővel? (Jómagam körülbelül már egy hónapja azt tervezgetem, milyen legyen az első igazi, vidám tavaszi mintás körmöm...) Nézzünk csak néhány hangulatos megoldást! 1. Extrém színű…..
Az egyik ismerősöm Facebook oldalán láttam a minap ezt a képet, és nagyon jót derültem rajta. Szerintem sokan tudnak azonosulni a problémával. :)  A zoknipárosításra létezik azonban egy roppant egyszerű megoldás: a zoknicsipesz. A zoknicsipeszt nagyon egyszerűen és olcsón be lehet szerezni.…..
Mi is az az Aliexpress? A www.aliexpress.com egy kínai webáruház, ahol többezer eladó többmillió termékét egyszerűen megvásárolhatod. Ne ijedj meg a kínai szótól! Manapság szinte mindent Kínában gyártanak, szóval itt is ugyanúgy megtalálhatod a minőségi termékeket, csak sokkal olcsóbban, mintha…..