Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peterblant1

75 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ELADÓ a Vámospércsi utcából nyíló csendes kis utcában 2008- ban épült napfényes családi ház. Szoc. pol. még igényelhető rá. 137 m2-es dupla garázsos, 50 nm-es nappali 2x 18nm és 1x 16nm szobák.  Fürdőszoba+  Wc 7nm.  + külön Wc. Spájz. Igényes jó minőségű anyagból…..
A legőőőőőjabb konzultáció inkább elidegeníti az embereket a politikától és a kormánytól, semmint rokonszenvessé tenné azt. Mi a fenét tud Mari néném az átalányadózásról, vagy arról, hogy a minimálbéremelés növeli-é a munkahelyek számát! Ezek szakmai kérdések,…..
ELADÓ a Vámospércsi utcából nyíló csendes kis utcában 2008- ban épült napfényes családi ház. Szoc. pol. még igényelhető rá. 137 m2-es dupla garázsos, 50 nm-es nappali 2x 18nm és 1x 16nm szobák.  Fürdőszoba+  Wc 7nm.  + külön Wc. Spájz. Igényes jó minőségű anyagból…..
A mai táplálkozásban túl nagy szerepet kap a szénhidrát, az meg elasavasítja a jobb sorsra érdemes emberi szervezetet. A savas szervezetnek szüksége van egy olyan hatóanyagra, mely semlegesíti a savat. A Brill természetesen lúgos és természetesen jódos ásványvíz PH értéke…..
Jó ez a forradalmár Viktor nekünk, még szabadságharcba is vitt bennünket, meg megszüntette az OÉt-et, a szakszervezet úgyis csak egy sóhivatal. Viktort ezen a bolygón sehol nem választanák újjá, de nekünk, itt a Boigo Hungariaen ő is jó lesz, 2014-ben is jó lesz, mert olyan ember…..
Egészségtelen táplálkozásunk ( túl sok szénhidrát bevitele) következtében szervezetünkben túl sok sav keletkezik. Az elsavasodott szervezet pedig sokkal nehezebben áll ellent a különböző betegségeknek. A természetesen jódos és természetesen lúgos Brill ásványvíz segíthet…..
 Az életbiztosítások a világ legbiztonságosabb befektetései. Ha valaki komolyan, tisztességesen csinálja. Hosszú távon az életbiztosítás az, amely a legkomolyabb megtakarítási lehetőség a családok számára. Az unit-linked konstrukciókban a befektetési alapok összegyűjtik…..
Ha családja jövője a tét, a nyugdíj, a gyermek továbbtanulása, itt az alkalom, hogy alacsony befektetéssel megoldja ezeket a problémákat. Aranybefektetésünk olyan jellegű, hogy nagyrészt függetleníti magát az esetleges negatív világpiaci trendektől. Minden olyan célt…..
Gondoskodjon családja anyagi biztonságáról! Nemzetközi szintű aranybefektetés segítségével hosszú idpre megalapozhatja egzisztenciáját! Ha gyermeke jövője a tét, vagy a nyugdíjaskor éveit szeretné biztonságban tölteni, a legjobb megoldás mi vagyunk! Az általunk ajánlott…..
Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli, úgy fog bevonulni a filmtörténelembe, mint elrettentő példa: sok ócska, idétlen humorú film, óriási közönségsikerrel. Ám a könyv, ez az önéeltrajz, nagyon is jó: sok sztori, némi felszínes filozófia, szóval: szórakoztató. ..
Az Egyesült Államokban élő,mindössze 13 éves Jonathan Lee, szívügyének tekinti, hogy a lassan 60 éve szétszakított Korea egyesüljön. Szeretné, ha Ázsiának azon részén végre létrejönne a politikai és társadalmi biztonság. Ezért Lee bátor demonstrációba fogott: a…..
A gyermekkori testnevelésóra traumáiról szóló bejegyzés óta érik bennem a kérdés, hogy vajon folytatódik-e a túlsúlyosak, ügyetlenek, félősek megkülönböztetése felnőttkorban is? Azt leszögezhetjük, hogy számos, tanárnak nem való testnevelő keseríti meg a gyerekek…..
Ma önkormányzati testületi ülés. Becsületesen felkészülünk mind a 20 napirendből. Számos kérdés, hozzászólás terve a gépben. A menetrend: polgármester előterjeszt, nem sokat beszél, mindenki, aki olvasta, tudja miről lesz szó. A van-e kérdés felszólításra vagy csend a…..
Magyarországon az emberek többsége cseppet sem érzi magát biztonságban. Ehhez nem kis részben hozzájárul a politizáló média, mely anélkül politizál, hogy rendelkezne az ehhez szükséges kompetenciával, szakértőgárádával, s amely média szinte kivétel nélkül elfogult.Ha nincs…..
A kolontári vörösiszap-sztori legfőbb tanulsága számomra az, hogy ami elromolhat, az el is romli, Murphy után szabadon. Évtizedek óta állt ott egy tároló, anno még szocialista mérnöki megoldásokkal fűszerezve, s aki azt hitte volna, hogy soha nem szakad át, az tévedett.Átszakadt.…..
Mindig is kedveltem a Perry Mason történeteket, szerettem ezt az ügyvédi fifikát, pláne tetszett, hogy ez a ravaszság ezúttal ártatlanul vádolt emberek jóhírének tisztázására irányul. A cselekmény kissé túlbonyolított, ha nem lenne a könyv hátulján a szereplők…..
Gyönyörű, gyönyörű könyv! Igazi filosz-napló, telis-tele egy magas műveltségű férfi szebbnél szebb gondolataival. Szép Irodalom.  Nem mesterkélt: nem intellektuálizálja túl önmagát, inkább békésen gondolkodik életről, halálról, könyvekről és írásról, a regény…..
Összenő, ami összetartozik, tűz és vízLassan véget ér a Tűzijáték körüli polémia és a kormány döntést hoz, az első magyarországi Facebookos civil kampányról. A Nemzeti Együttműködés Rendszerének kormánya minden valószínűség szerint engedni fog valamilyen szinten a…..
Amikor az új kormány hatalomra került, egyik első bejelentése az volt, hogy mindent magtesznek azért, hogy a devizahitelsek biztonságban tudhassák ingatlanukat, egyáltalán: életüket. Eleinte arról volt szó, forintosítják a devizahitelekt, ám kiderült, hogy ez nem mindenkinek jó.…..
Petr Necast, a Polgári Demokratikus Párt politikusát, biztonságpolitikai szakértőt bízta meg kormányalakítással a köztársasági elnök.Azt gondolom, a csehek jól járnak majd Necassal. Nem igazán karizmatikus vezés, ráadásul pragmatikus, ami csak jót tehet egy közép-európai…..
Sepp Blatter, az UEFA elnöke, nem akar videobírót. Tradíciókra és kiscsapatokra hivatkozik. Előbbinek szerintem nincs értelme- egy sportág csak akkor maradhat élő, eleven, ha folyamatosan fejlődik- az európai kiscsapatoknak pedig biztos, hogy telne videobíróra. Minden faluban van…..
Az egyik legtehetségesebb magyar futballista, Kabát Péter, a következő idénytől a DVSC-TEVA játékosa lesz, miután Újpesten felére akarták csökkenteni a fizetését. Természetesen dícséretes dolog a Loki vezetőitől, hogy egy ennyire jó támadót leigazolnak, de figyelembe kell…..
A forgatókönyv a megszokott: ha az éppen aktuális magyar kormány hoz egy intézkedést a középréteg védelmében (konkrétan most az egykulcsos adóról beszélünk), az épp aktuális ellenzék a szegények érdekeire hivatkozva, a kisemberek biztonságával érvelve, azonnal megtámadják…..
A 2008-ban kirobbant pénzügyi-gazdasági válság alaposan visszavetette a magyar pénzpiacot. Csökkent a lakosság megtakarítási és befektetési kedve. 2009-ben folyamatosan csökkent az életbiztosítások díjbevétele.2010.első negyedévében aztán fordulat következett be. A…..
Moldova teljes életművére igaz az a megállapítás, ami erre a könyvre is, miszerint: félreértett. 1974-ben jelent meg a könyv, óriási közönségsikert aratva.  Nem is csoda, hiszen az 1945 utáni magyar irodalomban először szólt őszinte hangon a magyarországi zsidóság…..