Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cori és Judit

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden rendben,csak Anyának annyi,de annyi dolga van,hogy azt sem tudja merre szaladjon és mit csináljon!Apa egész nap fest,fúr vagy farag,vagy Anyát küldözgeti hol ezért hol azért,persze,hogy Anya nem halad semmit!De lassanként készen vagyunk,már az én szobám is ki van…..
pici fiamnak Horgászni voltunk!!! 2008.08.30 21:22:00
Tegnap előtt Apa kitalálta,hogy menjünk el horgászni!!!Anya nagyon ideges volt,hogy mi lesz Veled,egész nap a tó mellett,de azért elindultunk!Mindannnyian mentünk!Reggel 7-kor érkeztünk meg a tóhoz,az első komoly megmozdulásom az volt,hogy mint a nyil,beleszaladtam a tóba!!!:( Apa és…..
Na megint itt vagyunk!Kicsit sokáig tart az én drága Anyámat rávenni,hogy írjon már a naplómba,de ha sokszor hisztizek,akkor sikerül,igy jöttünk most is!Velem annyi a helyzet,hogy napról-napra több szót tudok,mindent ismételek,amit csak hallok,nagyon sűrűn használom a hami és inni…..
Cori és Judit 2008.08.19 20:31:00
www.lurkoink.blogspot.com/ -ra változtunk. Puszi
pici fiamnak Helyzetjelentés! 2008.07.31 20:47:00
Sziasztok!Már annyira elegem,van,hogy mindig igy kell kezdenem a naplómat...de megint ez van!Nem vesztünk el,még megvagyunk! Sikeresen kiköltöztünk a nappaliba,a fürdőszoba elég jól halad,a lépcső és a fenti közlekedő is le van kövezve!Apa a hétvégén megcsinálta a lépcsőt,igy…..
Nagy az öröm,majd Ti is meglátjátok,mert annyira jól haladunk Anya és Apa együttes ötleteinek hála,nagyon szépen alakul a nappalink,Anya azt mondta,hogy tesz majd képet,a kupit ne nézzétek,csak a végeredményt,vagyis a majdnem végeredményt!A kövezés Apa keze munkája,Anya ötlete!A…..
pici fiamnak Közel a célhoz!!! 2008.06.30 21:26:00
Na sziasztok megint!Nagy nehezen Anya szakitott egy kis időt Rátok,vagyis Rám és a blogomra!Haladunk-haladunk,a nappali majdnem kész,oldalfalfestés van és a fugázás,fönt ma kezdett Apa meg Paja glettelni,nagyon jól ment,Apa meg festette a korlátot,amit saját kezüleg csináltak…..
pici fiamnak Felgyorsult események 2008.06.18 23:25:00
Nagyon nagyon sok elnézést kérünk minden kedves Barátunktól és Barátnőnktől,nagyon kevés Anya ideje,nagy már a hajtás!!!Jövünk megyünk,ide-oda,Anya még mindig rengeteget rohangál,hol a Praktikerbe,hol a Tescoba,hol a Baumaxba,hol nekem szandálért,mert kinőttem azt,amit 2…..
pici fiamnak Nem vesztünk el!!! 2008.06.11 15:33:00
Itt vagyunk,megjöttünk,nem tűntünk el,csak Anyának rengeteg a dolga,nagyon kevés ideje van,ha meg van egy kevés akkor rögtön megy és pihen! Nem is értem én ezt!!!Jelentem nagyon hamar költözni fogunk :D a tetőtérben már állnak a válaszfalak,pénteken jönnek vakolni a tűzfalakat…..
pici fiamnak Hallelujahh :D 2008.06.04 20:30:00
Nagy hírem van!Holnap jönnek az ablakok:D Ma telefonáltak Apának,hogy holnap reggel jönnek és szerelik,és micsoda véletlen,nem kell egy fillért sem ráfizetnie Anyáéknak!A tetőnk készem van,nagyon szép lett a tetőtéri ablakok a helyükön!Jelenleg Apa és Paja(Anya legjobb…..
pici fiamnak Lassan de biztosan! 2008.05.30 14:40:00
Szóval talán lassan készen leszünk!Ma már meghozták a cserepeket,minden stimmelt vele,még a szine is :D:D:D:DTegnap Anyát Apa ébresztette telefonon,hogy a kőművesek dörömbölnek fél órája,mert szeretnének bejönni fúrni a mennyezetet!Anyának sem kellett több...(már csak azért…..
pici fiamnak Gyors beszámoló 2008.05.27 11:56:00
Sziasztok!Minden rendben,még megvagyunk,csak Anyának semmi ideje nincs,egész nap lót-fut,rohan ide rohan oda,szóval eléggé rumlis az életünk mostanság!A tesóim június elsején mennek erdei iskolába,azért is rohangál Anya össze-vissza,hogy beszerezze azokat a dolgokat,amik esetleg…..
pici fiamnak Pech-széria 2008.05.23 17:38:00
Háát,sajnos van oka annak,hogy ilyen sokáig nem jelentkeztünk!Az ablakaink...nincsenek sehol,csak bejárati és teraszajtónk van:(kihozták,elkezdték rakni,és kiderült,hogy egyik ablakunk sem jó,mármint a mérete!Nagyon nagy balhé volt Apa és az ablakokat gyártó cég között!Azért…..
Tegnap reggel amikor fölkeltünk,Anya kezdte mondani,hogy megyünk a Mamához Csévharasztra,nagyon örültem,mert nagyon szeretek ott lenni,az udvaron vagyok egész nap!Az egyetlen hely most a családban,ahol rendes az udvar!!!:)Nálunk ugye az épitkezés miatt,a Mamáék éppen…..
pici fiamnak Hiszti-hiszti-hiszti 2008.05.17 20:04:00
Szépen elaludtam este 8 körül,nem is volt gond 11-ig!Akkor hirtelen fölsírtam,de olyan nagyon keservesen,hogy Anya megijedt!!!Kivett az ágyból,és mivel Apa délutános volt,odavitt maga mellé az ágyukba!Szépen néztem a tv-t Anyával,de nem tartott sokáig,szóval lényeg az,hogy…..
pici fiamnak Eseménytelen nap... 2008.05.15 18:45:00
Hacsak nem...ma megjöttek az ácsok és elkezdődött a tetőszerkezet épitése!Anya nagyon idegbajos,mert hétvégén az egész házat dobozokba meg zsákokba kell pakolnia,mert sajnos a régi tetőnk olyan rossz,hogy fölülről le kell fúrni,hogy föl tudják húzatni a régi gerendákat!Hát…..
Sajnos egyre jobban pöttyösödök,Anya szerint valószinű,hogy  a meleg miatt,mert amikor melegem van,és Anya érzi,hogy izzadok,és levesz rólam valamit,akkor látja,hogy terjedtek a kiütéseim...A kencék nem használnak,és úgy néz ki,hogy a csepp sem!!!Mindenképpen kedden Anya…..
Sajnos az történt,amitől Anya fél...:(Allergiás vagyok!!!Egyenlőre nem küldött sehova a doktornéni,kaptam kenőcsöt,meg fürdetőkrémet,aztán majd meglátjuk...vissza kell mennem majd másfél hét múlva,ha addigra elmúlik,ha nem akkor nem is tudom mi lesz...Sajna Anyának ilyen…..
pici fiamnak Bővülő Blogom 2008.05.07 23:27:00
CsengeAnyu segitségével sikerült már a képek fortélyára is rájönnie Anyának és kiraktuk azokat a kedves kis Barátaimat és BArátnőimet is akiket olvasunk és látogatunk,így azért sokkal könnyebb lesz látogatni menni is:DKöszönjük szépen Anita,ezúton is,nem tudom mi lett volna…..
Ahogy ígértük jelentkeztünk!Minden jól alakult Nyíregyházán,nagyon jól érzetük magunkat,minden tökéletes volt,csak elég hamar haza kellett indulnunk!Anyának nagyon rossz megérzése volt...Mint utóbb kiderült jól is tettük,hogy eljöttünk hamarabb!!!Este a Híradóba Anya…..
pici fiamnak Vendégek ezerrel.... 2008.05.02 15:10:00
A mai napom elég jól alakult,reggel 7-kor ébredtem,megkaptam a kakaómat és még visszaaludtam 9-ig,Anya nyugodtan bevásárolhatott...Utána fölébredtem,és reggeliztem,aztán Apa kivitt egy kicsit babakocsizni,hogy Anya tudjon tőlem készülni a vendégségre!Ica mamáék,és Apa…..
Cori és Judit 2008.05.04 22:37:42
pici fiamnak 2008.05.01 21:49:00
Na végre sikerült!A Babaszobáról sikerült átmenteni az egész naplómat,mostantól ide fogunk irni!A Babaszoba már nem pörög annyira,és ez sokkal,de sokkal jobb is,mint az!Anyának sokkal jobban tetszik!Minden folytatódik tovább,csak még Anyának rá kell jönni,hogyan csináljuk a…..