Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fdfdfdfdfdfd

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik olvasónk (Gasparus Magnus) hívta fel a figyelmünket erre a videóra. Aki nem értené, miről van szó: egy csecsen (azaz legalább kettő, mert a másik videózott) Budapesten kinyomozta, hogy ki dobálta meg a szovjet emlékművet, majd (régi jó csecsen szokás szerint) arra kérte szépen, hogy…..
fdfdfdfdfdfd 2017.04.22 00:16:39
@egysmás: Olvass vissza mit írtam erről, és biztos megérted (azt is) miért irritál amikor valaki a kérdésével máris megelőlegezi az elvárt választ.
Te vagy é e az a (címeres gazember) Ludas Matyi, és ha nem mered e tagadni?

Hasonló manipulatív stílusban visszakérdezve: te erkölcsi felmentést adsz e a Magyarországot (és a zsidó gettót) a náci megszállás alól felszabadító katonák emlékművét meggyalázó barbárnak?

De ha már megkérdezted, nem értek egyet a szobor rongálással és gyanakodva nézem, ha nagydarab csecsenek magyarázzák el amit az ilyen barbároknak el kell, de amíg udvariasan teszik nincs okom felháborodni, mert egyetértek azzal, hogy ne rég halott katonáknak emléket állító szobrokon vezessük le az aktuális belpolitikai feszkót, csak mert Magyarországon az orosz ellenességre mindig van vevő.
fdfdfdfdfdfd 2017.04.22 22:34:12
@egysmás: a te igényed ennek a hangoztatására mindenesetre nyilvánvaló.