Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszter 777

850 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TILTOTT TUDÁS TRÉNING  TEREMTŐ ÉRTELEM ÉS TEREMTŐ ÉRZELEM  2020. NOVEMBER 21-22-23.  14.00-20.00-IG  SKYPON  GABRIEL HEKATE LUCIFER   Jakab Mónika Juhász Gabriella  Végh Eszter    ÍZELÍTŐ:   EGYLÉLEK PÁROK - ISTENEK ÉS EMBEREK - EGYLÉLEK PÁROK AKTIVÁLÁSA ÉS A TEREMTŐ ERŐ BEHÍVÁSA A…..
TILTOTT TUDÁS TRÉNING VÉGÍTÉLETTŐL AZ ÚJ VILÁGIG 2020. NOVEMBER 6-7-8-9. MINDEN NAP 14.00-20.00-IG RÉSZLETES TEMATIKA  Megjegyzés: a feloldó térképek azt jelentik, hogy a 13 fénykapu feloldó térképei konkrétan meghatározható blokkokat fednek fel benned a 13 feloldó rajz alapján, amit ingával…..
TILTOTT TUDÁS TRÉNING A VÉGÍTÉLETTŐL AZ ÚJ VILÁGIG 2020. NOVEMBER 6-7-8-9. MINDEN NAP  14.00-20.00-IG helyszín ezúttal a 13. kerület, közel a Nyugatihoz, LUCIFER SZENTÉLYE /Eszternél/   13-asok és 4-esek   4 nap 4 tartó oszlop A VÉGÍTÉLET 4 LOVASA 4 istenség 4 előadó FIZIKAI SÍKRA…..
    TILTOTT TUDÁS BEVEZETŐ TRÉNING Anubis előadásai:     Elöljáróban annyit jegyeznék meg, hogy Anubis nagyon vár már Titeket a kis szentélyében, olyannyira, hogy már tegnap lediktálta, hogy milyen étkek kerüljenek az asztalra, ugyanis jó házigazdaként a lélek táplálásán túl - egy kicsit…..
AZ LÉGY AKI VAGY,ÉREZD JÓL MAGAD! AZT LÁSD AMI VAN ÉS NE AZT, AMIT LÁTTATNI AKARNAK VELED!!! TILTOTT TUDÁS BEVEZETŐ TRÉNING 2020. OKTÓBER 23-24-25.  JAKAB MÓNIKA - GÁBRIEL ELŐADÁSÁNAK TÉMÁI   NAP. OKTÓBER 23. KB 12.00 ÓRÁTÓL Gábriel Arkangyal bemutatkozása -Végítélet kihirdetése, jó…..
Tiltott Tudás Iskolája Bevezető Tréning 2020. OKTÓBER 23-24-25 Hekaté - Juhász Gabi előadásának témái   GABI KEZDI A TRÉNINGET DÉLELŐTT, 10 ÓRÁTÓL.   OKTÓBER 23. 10.00 - Rövid bemutatkozás a résztvevőktől - Hekaté bemutatása: - Mitológiai háttér -Szimbólumok - Vele való…..
NÉHÁNY SZÓ A TILTOTT TUDÁS TRÉNINGRŐL   NINCS FÉNY ÉS SÖTÉTSÉG, EGYSÉG VAN. NINCSEN DUALITÁS, A DUALITÁS JAHVE ILLÚZIÓJA CSUPÁN, MELY MIATT MEGKÜLÖNBÖZTETTEK, ÍTÉLKEZTEK, FÉLTEK, ÉS AZ ALAPVETŐ FORRÁSENERGIÁKAT HAMIS HITRENDSZER MIATT NEM VESZITEK MAGATOKHOZ.. AZAZ ELAKADTOK.. SEGÍTÜNK.  NINCS…..
  A TILTOTT TUDÁS BEVEZETŐ TRÉNING TÉMÁI A HAJNALCSILLAG ÉS AZ ŐSI TUDÁS TÜKRÉBEN A VALÓSÁG A VILÁGRÓL   I. NAP Az igazság Luciferről - a világ legnagyobb ősi hazugsága   A Fényhozó Hajnalcsillag fogalma, szerepe az emberiség történetében Lucifer és a Biblia  Ádám, Éva és…..
TILTOTT TUDÁS ISKOLÁJA  3 NAPOS NYITÓ TRÉNING 2020. október 23-24-25. A Tiltott Tudás Rendszere gyökeresen különbözik mindattól, amit eddig a spirituális világban tanultál, lévén a hamis fényoldal sajátja, hogy pl. nem vesz tudomást a sötétségről, és elutasítja azt, ő csak fényből van, és…..
ATLAS PENTAGRAMMÁJA SZERTARTÁS2020.06. 28. vasárnap16.00 órai kezdettel SkypeonEgy egyedi szertartást kértek tőlem az Istenek, Atlas Pentagrammája címmel, amelynek az öt létsíkhoz, az 5D-hez van köze:Gyötr.ElemTűr.elemÉrz.ElemÉrt.ElemSzer.Elem.A Föld-Jupiter-Mars-Vénusz-valódi Hold ötszöghöz…..
ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA11. RÉSZANUBIS KAPUJA2020. június 27. szombat16.00 órai kezdettel SkypeonÉLETREHÍVÁSA hétvégén két szertartásunk is lesz, az első a nagyon hangsúlyos Anubis Kapuja, már látom előre, hogy imádni fogjátok :)"Immáron jobb vizek fölé evezni emel vitorlát elmém kis hajója, s szörnyü…..
  Az eddig megtartott szertartások, sorrendben:   ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORA NYITÁNY FIZIKAI SÍK TEREMTŐK ILLUMINATOROK Új szertartássorozatot indítunk el, a Terra Nova 5D fizikai sík megteremtésének jegyében. A szertartást az Illuminatorok vezetik /felvilágosítók/, az Ősi Égi Illuninati…..
Sebzett SárkányA lelked űzött vadkéntordít a ketrecében,minek nekem e földi test,kérdezed, újra és újra,miért vagyok itt, miért, miért..Ha bárki közelít, megsebzed,élesek a karmaid, éles a szemed,süt a tekintetedből a kőkeményembergyűlölet..Látod az embereket, úgy, ahogyanők magukat nem,mert az ego…..
A mátrixon kívül A 44 KAPU 2020.05.21 13:46:17
Tűz1. Tuzero2. Kitörés3. Befedes4. Langoles5. Tuzharc6. Ragyogás7. Tűz Teremtés8. Tűz Híd9. Pusztítás10. Építés11. Tűz ForrásFöld1. Föld Bástya2. Föld Erő3. Smaragd Tábla4. Föld Tudás5. Föld Harc6. Stabilitás7. Gyönyör8. Termékenyseg9. Anya10. Atya11. GyermekViz1. Víz Híd2. Víz Erő3. Lélek…..
A mátrixon kívül A 144EZER 2020.05.21 13:45:08
A 144 EZERA nagyvárosok utcái üresen állnak. Ez a valóság.A milliós nagyvárosoké, ahol egy helyen lakott magyarországnyi népesség. Az emberek nem mennek ki az utcára, nem mennek dolgozni, nem ülnek be a kocsijaikba. A levegő tisztul.A benzinfogyasztás drasztikusan visszaesik.A vásárlás is.A műszaki…..
MEGVÁLTÁS A KORONA IDEJÉNJól figyeljetek most rám.Sokatoknak nincsen bevétele. Egy deka sem. Be kellett zárni az üzleteiteket, a vállalkozásaitokat. Nem mehettek be a munkahelyre, vagy ha igen, a béretek a felére csökkent a rövidített nyitvatartások miatt. A kuncsaftok száma is a fodrászoknak,…..
Most át fog alakulni a világ. Az emberiség átlépte az összes határt... nem értékelték, amijük van. Nem voltak hálásak semmiért. Harácsoltak. Önzőek voltak. Mocskosak. Egymást taposták. Egymást ölték. Egymás ellen mentek, egymást gáncsolták ki, egymást fosztották ki, egymást csapták be. A világ…..
A Fényhozó témájaA Fényhozó témája lázban tartja a világot és most már egyre inkább hangoztatják, meg mernek szólalni az emberek. Könyvek, videók, filmek készülnek róla. Lassan, apránként adagolva leplezik le az igazságot róla.Lucifer nevét olyannyira elfeketitették, hogy még a nevét sem merik az…..
Tükrök a Fényhozó kezébenLucifer hirnökeiAz egy évvel ezelőtti események DÁTUMRA PONTOSAN visszatükröződnek. Amit akkor adtál, azt most kapod vissza.Konkrétan ugyanazt.Tanitás rejlik ebben.A Fényhozó kezében vannak a tükrök, aki figyelmeztet. Újra és újra. Piros táblát mutat.Ő az, akit az emberiség…..
A mátrixon kívül ÚJ RENESZÁNSZ 2020.05.21 13:37:49
Új ReneszánszÚj FelvilágosodásA középkort a nagy pestisjárvány zárta le, mely drasztikusan csökkentette a népességet, és megtanította az emberiséget számtalan dologra, többek között a higiéniára, arra, hogy megváltoztassák a szokásaikat, kitágítsák az elméjüket, másképp lássák a világot. A…..
Elnyűtt lakás, virágos tapéta, a folyosóról nyílnak a szobák. Enyhe dohos szag terjeng, de megszoktad, enélkül valami hiányozna az életedből, no meg a húsleves, mely az örök vasárnapi menü… :) Sül a rántotthús /összefut a nyál a szádban/, a konyhából a nagymama dudorászása hallatszik, ahogy…..
A mátrixon kívül A NÉGY LOVAS 2020.05.21 13:34:53
A NÉGY LOVAS Mint azt említettem korábban, az emberiség kezéből végre teljes egészében kivették az istenek a földi akaratot, ami azt jelenti, hogy semmit nem tehettek a szabad akarat, - azaz amit fent megírtál magadnak - ellen.Az is tény, hogy a Végítélet évében a négy lovas közül az első már…..
A meglepetés mára :)A szép szavak nem igazak, az igaz szavak nem szépek.Egység van. Ez azt jelenti hogy EGYség van, nem azt hogy KÉTség van. A spirituális világ most azt gondolja, hogy húhha győztünk, WIN. Mert a koronás pánikrohamos biofegyver-gazdaságlenyomó-háttérhatalmi rejtett kéz gyártmány…..
KÜLÖNVÉLEMÉNY EGYMÁSNAK VAGYTOK USZÍTVA, ILLETVE NEKÜNK..!Tényleg középkor... aki MÁST MER GONDOLNI, MÁST MER HINNI ÉS MÁSKÉPP MER VISELKEDNI, MINT A TÖMEG, AZT KIKÖZŐSÍTIK, LESZÓLJÁK, LEKÖPKÖDIK, KINÉZIK..A katolikus egyház is pontosan így dolgozta meg az embereket.. pl a javasasszonyokat…..
 rezgésemelkedés általam ismert tünetei:1. FIZIKÁLISAN- hányinger, a lehető legkülönfélébb időpontokban- fejfájás /semmi nem segít, ki kell bírni/- ájulás-érzés, elsötétül a világ- erős szívdobogás főként esténként, nyugalmi állapotban- fémes íz a szájban, esetleg keserű íz- szédülés- bizonyos…..