Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszter 777

487 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ASTHAR FELKÉSZÍTÉSE I. “A behangolás” 2018. október 26. péntek 20.00 órai kezdettel Skypon “Az emberiség már újjászületett, csak nem veszi észre” /Asthar/ ESEMÉNY SZINTRE HANGOLÁS   A pénteki záró szertartásunk rendkívül értékes az Esemény tekintetében és önmagunk tekintetében is: az…..
KÜLSŐ GYERMEK BELSŐ GYERMEK ARKHÓN ENERGIA KIOLDÁSA Baál és Uriel Szertartása 2018. október 25. csütörtök 20.00 órai kezdettel Skypon FÉNYHOZÓK VS ARKHÓNOK A FÉNYCSALÁDOKÉRT   A belső gyermekedről már sokat hallottál. Meditáltál rá, tudod, hogy “etetni kell”, gondoskodni róla, szeretni,…..
A Társ mint Energia Egy különleges Utazás A Múlt feloldása A Fényhozó és Kronosz Szertartása 2018. október 24. szerda 20.00 órai kezdettel Skypon MÚLT =JELEN=JÖVŐ   A Reneszánsz Szer után élőben jött le a most következő szerdai Egylélek Szer és a csütörtöki gyermekek feloldozása az arkhón…..
  Az emberiség reneszánszaA tegnapi csodálatos fényteremtő fényünnepre nincsenek szavak. A Reneszánsz Szer nemcsak maratoni hosszúságú volt, - maradtunk volna még benne -, hanem gyönyörű is. Nem azzal kezdtük, hogy visszamentünk a reneszánsz korba, és nézegettük az ottani reinkarnációnkat, -…..
A Legvidámabb Barakk A csütörtöki szertartásunk, mely egy komoly családi, apa-anya, férfi-női oldás és megbocsátás, feloldozás és felszabadítás volt, amellett, hogy erősen oldották a hiedelemrendszereinket a bőséggel, a szabadsággal és a küldetéssel kapcsolatban. Levettek a derekunkról egy…..
AZ EMBERISÉG RENESZÁNSZA Az Újjászülető Föld Az egyik legcsodásabb fény-szertartás az istenek és a Csillagközi Flotta vezetésével TERRA NOVA ÉS A VÍZÖNTŐ KORA ÖRÖKRE EGY 2018. október 19. péntek 20.00 órai kezdettel Skypon Virágok mindenütt. Az illatuk bódító. A parkban sétálsz,…..
“A LEGVIDÁMABB BARAKK” Ezéletbeli gyökereink felszabadítása A szocializmus kényszerkereteinek oldása A BŐSÉGEDBEN A KÜLDETÉSEDBEN CSALÁDI-PÁRKAPCSOLATI MINTÁK FELSZABADÍTÁSA A Fényhozó Szertartása 2018. október 18. csütörtök 20.00 órai kezdettel Skypon   Elnyűtt lakás, virágos tapéta,…..
EGYSÉGBEN A MAG SZER Mag Piramis Kristálykoponya Aktiválás Hetedik Szint Az istenek vezetésével 2018.október 17. szerda 20.00 órai kezdettel Skypon EMELKEDÉS ÉS FELAVATÁS   A lakásodban állsz, a sokadik emeleten, a magasban. Kinézel az üvegablakon. Érzed a jelenlétet.. érzed a fényt. A…..
A mátrixon kívül ÉN MARADOK 2018.10.14 17:25:41
Én maradok Érzelmi örvények -jobb lenne nélkülük.A nyugalmat szeretem, a csendes harmóniát melykörüllengi a mindennapokat,csak érezni, érezni, szeretni,mintha minden mindegy lenne,félelem nélkül. Én maradok - mégis az örvényben,dolgom van itt most, lassan kibogozom a talányt,a sok éve tartó…..
A mátrixon kívül A Mérleg 2018.10.09 16:41:19
A Mérleg Az Igazság van az előtérben, és sem az nem nyugodhat most, akit igazságtalanság ért, sem az, aki az igazságtalanság okozója. Az élet kemény tükröket tart elénk, és nem tudunk többé homályosan látni. A hazugságok derülnek ki: melyeket magadnak hazudtál és melyeket mások hazudtak neked.Ha…..
A mátrixon kívül PELLENGÉREN 2018.10.09 16:35:39
Pellengéren LÁTOMÁS ÚJRAA Királynő válasza Szikrázó harag-pengék izzítják a szívemet, lángolva csapnék az asztalra,látok, hallok, érzek, nem én akartam, nem én kértem,már megint fenn vagyok a pellengéren? Állok odafent és lenézek rád,karjaim hátracsavarva, alattam a füstölgő máglya,a szememben…..
A Megvilágosodás Kora Szer A Fényhozó vezetésével A felvilágosodás kora és a Vízöntő kora EGYségben 2018. október 12. péntek 20.00 órai kezdettel Skypon 1740 . Győzelem - mondod mosolyogva. Körülötted a világ fénybe borul. Falod a könyveket, azt sem tudod, mivel kezdd… nő vagy, de…..
Léleklángok Békében Szer Ébredés a Terra Nován Mihály Arkangyal és Asthar vezetésével I. és II. világháborús traumák, sötét szerződések, sötét karmák, fogadalmak és ígéretek, családi - férfi-női és Egylélek mátrix minták oldása 2018. október 11. csütörtök 20.00 órai kezdettel Skypon…..
A FELEMELKEDÉSI TERV SZERTARTÁS AZ ISTENEK és Asthar  VEZETÉSÉVEL MAG PIRAMIS KRISTÁLYKOPONYA AKTIVÁLÁS Következő 3 szint/Küldetés felismerése - Tanítás, Gyógyítás - Atlantiszi-Ősmagor ébredés/ 2018. október 10. szerda 20.00 órai kezdettel Skypon Szintenkénti kioldás, aktiválás és…..
Erőben az egység Híd a hídban Láng a jégben   Magányos nő áll a sziklán, Hajába kap a kemény szél, Lelkébe csap az összes kín minden szilánkja, Meg sem rezzen, meg sem fordul, Rácsapta az ajtót a múltra.   Magányos férfi áll vele szemben, Messze tőle, arcát öregbíti a bánat, Szemében…..
A mátrixon kívül LÉLEK-ÖRVÉNY 2018.10.07 18:37:06
Lélek-Örvény   Sötét örvényben jársz, szél túr a hajadba, nincs már félelem benned, megedződtél, hosszú volt az út idáig, nem akarsz bizonyítani többé, a magad örvényében önmagad lehetsz.   Levetetted minden felesleges ruhád, elengedted minden koloncodat, kizárod a külvilágot, akit nem…..
A mátrixon kívül ÚTJELZŐK 2018.10.07 18:26:29
ÚTJELZŐK   Sötét örvénylő pókhálón át jössz, az arcodra simul, mint egy nevetséges színházi kellék - ó, annyira gyűlölöd ezt a játszmákkal teli világot - mégis szereted, mert elkezdted kibontogatni belőle életed kincseit és felfedezted, mennyire megírtad magadnak ezt, biztosra mentünk -…..
LÁTOMÁS A mátrix   Nyílik az ajtó, a gyomrod remeg, kulcsod a zárban, elfutnál, ha tehetnéd, de már nem lehet...   Tudnod kell.. igazságot!! jár a fejedben, túl hosszú éveket töltöttél a börtönben, láncra verve az elméd, - használták, láncra verve a szíved, - megtaposták, láncra verve a…..
LÉLEKCSALÁDOK A MAGBAN EGYIPTOM-ATLANTISZ-ORION-SZÍRIUSZ FELSZABADÍTÁS ÉS FELAVATÁS   VS NIBIRU - ÓEGYIPTOMI ÉS ATLANTISZI FEKETE MÁGUS SZÖVETSÉGEK Csoportos sötét karmák és kényszerített szerződések feloldása Képességek felszabadítása Az istenek vezetésével Az  Aranykori TE Szertartás…..
KÖZÉPKORI OLDÁS A Rejtőzködő TE KÉPESSÉGEK FELOLDÁSA A KÖZÉPKORI KÉNYSZERÍTETT ELNYOMÁS LENYOMATAI ALÓL ÖNMAGADRA ÉBREDÉS A TERRA NOVÁN FELAVATÁS Asthar és a Fényhajók vezetésével Szertartás Skypon 2018. október 4. csütörtök 20.00 órai kezdettel   Házak tornyosulnak föléd. Hideg szél…..
Mag Piramis Kristálykoponya Aktiválás Szintenkénti Oldás-Emelés-Teremtés FELAVATÁSOK ÉBREDÉS-KÉPESSÉGEK FELISMERÉSE- ENERGIA, ERŐ KONCENTRÁLÁS A valódi Te a mátrixon kívül Az istenek vezetésével Szertartás Skypon 2018. október 3. szerda 20.00 órai kezdettel   Egy csodás arany piramisban…..
VAGY MI, VAGY ŐKA következő cikkem azoknak szól, akiket olyan helyzetbe sodortak beteg, nem ép személyiségű emberek, melyből nem látnak kiutat. EGY KIÚT VAN. A VÉGLEGES LEZÁRÁS VELÜK. Itt az ideje, hogy FELÉBREDJ. Olyan embereket engedsz közel magadhoz, akik lehúznak. Mindenben. Befolyásolnak,…..
A FÉNY GYERMEKEINEK Megalkotjuk Nektek, Gyermekeink. Végigtapossuk a járatlan ösvényt, értetek. Azért, hogy ti már SZABADOK lehessetek, hogy ne legyen bűn az, hogy önmagatok akartok lenni, hogy azt tehessétek, amire születtetek. Ha pékek, akik szeretettel és nem a profitért sütnek, akkor azok. Ha…..
A mátrixon kívül SÁMÁN 2018.09.30 17:22:14
Sámán. Tomboljon benned a Tűz. Áradjon benned a Fény. Vedd magadhoz a tudást és az erőt. Tudd, ki vagy és ne féld azt képviselni, mert követendő példa vagy azoknak, akiknek nincs ehhez még elég bátorságuk. Légy te a szilárd bástyája a népednek. Légy te a hit védő, oltalmazó szava. Légy te a mindent…..
A mátrixon kívül SÁMÁNASSZONY 2018.09.30 17:21:23
SÁMÁNASSZONY Az égi anya és a földi anya. A mágikus nő és a fizika nő. Mely Benned összeér, mert közvetítő oszlop vagy ég és föld között. Királynő, anya, szerető, a holdvilággal játszó főpapnő, az arany fényekben örvénylő mágikus nő, a napfénynél doboló, Őstent szólító sámánasszony, aki egyetlen…..