Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszter 777

1049 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ENKI V. ENKI KÖNYVE AZ ANNUNAKI RENDSZER ENKI TÖRVÉNY-KÖNYVE Egy új világnak a tudásra kell felépülnie, nem a pénzre   Van egy Enki elveszett könyve néven futó alkotás, aminek a valósághoz nem sok köze van, mégis népszerű, illeszkedik a hamis hitrendszerekhez. Van egy Énok könyve néven futó is,…..
ENKI IV. A FELSZÍN ÉS AZ ALSZÍN  ENLIL TITKOS BELSŐ FÖLDJE EGY LENYŰGÖZŐ TÖRTÉNET   Egy évmilliók óta eltitkolt történet. Valami, amit mindenki sejt, érez, de sosem találtunk rá bizonyítékot. Egy olyan történet, amiről még a háttérhatalmi elitnek is kevés fogalma van, és kevés adat áll a…..
ENKI III. A KELETI KAPU A YHWH MI FELSZÁMOLÁSA Az emberi ego nagyobb annál, semhogy saját szentnek és egésznek hitt individuumát feladja.  Pedig nem ártana.    Enki számára a Föld az első percekben csodásnak tűnt. Átérezte a bolygó illatait, hangjait, rezgését. Imádta. Otthonának tekintette,…..
ENKI II. JAHVE MI FELOLDÓKULCSOK A JELEK KÖNYVÉBEN  A PRÓFÉCIA A 21. SZÁZADRA ENKI KINCSEI A VISSZATÉRÉS - AZ ELSŐ LÉPÉSEK A FÖLD HELYREÁLLÍTÁSÁRA   FIGYELEM! Az annunaki cíkksorozatomban sok információt osztok meg a nagyérdeművel, melyet azért teszek, hogy minél több elmét ébresszek fel a…..
MindEnki ENKI I. A FÖLD URA   Enlil és Nergal kivégzése után a temetési ceremónia következik. Megható lesz. Mi a csapattal érezzük az annunakik fájdalmát. Igaz ugyan, hogy a kivégzés szükséges, és két gyilkost ítéltek el és végeznek ki, majd felszámolják a hagyatékukat, mégis, két testvérük…..
A mátrixon kívül ÍTÉLET 2024.02.19 20:49:04
ENLIL IV.  ÍTÉLET ENLIL TÁRGYALÁSÁNAK UTOLSÓ FELVONÁSA   Enlil tárgyalása a végére ért. ÍTÉLET SZÜLETETT, mert a legutolsó alkalommal áttörést értünk el. Enlil megmutatta az igazi énjét, és elvágtuk az összes lehetséges visszatérési útvonalát. Megmutatta, hogy tévedésben él - egy mostani…..
ENLIL III. ENLIL ÉS A HALÁL   Enlilnek egyszer már el kellett játszania a saját halálát. A Földön több mint hatszázezer évet leélt Enlilnek be kellett adnia az emberiségnek, az akkori, naiv, hiszékeny és rettegésben tartott embereknek, hogy meghalt. Meg kellett rendeznie mint a halálát, mind a…..
ENLIL II.  EGY DIKTÁTOR SZÜLETÉSE   Enlil tárgyalására a teljes Univerzumunk figyel. Mindenki, aki számít, minden bolygó, minden vezetés figyelemmel fogja kísérni ezt a példaértékű, óriási, intergalaktikus eseményt.  A vád: az emberiség és a Föld tönkretétele, az avatarok teljes lefojtása,…..
RÉGI BIRODALOM I.  TRÉNING EXTRA KÜLÖNKIADÁS 2024. február 02. 17.00   Enlil tárgyalásának híre az egész Univerzumot lázban tartja. A Régi Birodalom, melynek földi alapjaira építette a birodalmát, számunkra homályos és ismeretlen terület.  Enlil tárgyalása alatt meg kell ismernünk a Régi…..
ENLIL I.   A világ nem sokat tud róla. Az ismeretlenség ködébe  burkolózik a neve, a története, és mindaz, amit tett. Pedig a mai világ az ő tanaira van felépítve, és ez nem jó.  Az istenképünk tőle ered, a hitrendszereink őhozzá vannak bekötve, a mai mátrix az ő találmánya. Zseniális terv,…..
 ÉRZŐPROGRAMOK NEM LÁT, NEM HALL, NEM BESZÉL   A cikkem sokakat meg fog érinteni. Fel fog rázni egy zombi állapotból, ahol már belefáradtál, és megadtad magad… Mivel sem technikát nem ismersz, de még azt sem tudod, mivel, vagy kivel állsz szembe, nem látod át a nagy RENDSZERT, de lehet, hogy már…..
JAHVE- AZ “ISTEN” TÖRTÉNETE    A szó jelentése NÉVTELEN, YHWH, még a magánhangzókat sem merték leírni sem kimondani. .Rettegtek tőle, és rettegnek, mind a mai napig. A világ népességének java része istenfélő, és ebben a szóban minden benne van. A téma, amiről írni fogok, keserves, sokkoló és…..
A mátrixon kívül MAGOROK II 2024.01.08 13:34:46
MAGOROK II.    Számtalan kérdés vetülhet fel benned saját ősiséged iránt. Ahogy írtam ennek a cikknek az előző részében, előző héten, a magyarságod csak erre az életre szól. A Magorság azonban mindenkit érint ezen a bolygón. Mindenkinek ott van a genomjában, kikerülhetetlenül, azonban a…..
2023-AS TRÉNING TÉMÁK TAROT ALAPFOKÚ ÉS HALADÓ KÉPZÉS, MÁGIA ALAPFOKÚ ÉS HALADÓ KÉPZÉS 2023 A MÁGUS ÉVE   A Mágus évének első felében:  A NAPRENDSZER BOLYGÓINAK MÉLYSÉGE EGYESÉVEL, MIND A 13 BOLYGÓVAL.  A NIBIRU 13 MÉLYSÉGE. A 13 PÁRHUZAMOS UNIVERZUM.   Az év második felében: ALAPFOKÚ…..
2023 TRÉNINGEK LISTÁJA   TTT 2023 MÁGUS KÉPZÉS - MÁGUS ÉVE NYITÁNY -2023. január 01. vasárnap, 16.00-20.00, Skype, részvétel 10.000 Ft, hanganyag 5.000 Ft   TTT 2023 MÁGUS KÉPZÉS - A MÁGIA UNIVERZUMA - 2023. január 08. vasárnap, Skype, részvétel 10.000 Ft, hanganyag 5.000…..
A mátrixon kívül MAGOROK I. 2024.01.02 19:18:55
MAGOROK RÉSZ   “A magyarság kiválasztott nép”, mondod, mondogatod, mantrázod, szentül hiszed, hangoztatod.  Kisboldogasszony, nagyboldogasszony, csodaszarvas, Nimród.  Nyomod-nyomod vég nélkül, halvány fogalmaid vannak a hét törzs vérszerződéséről, és arról, hogy nem volt honfoglalás,…..
A héten nem lesz időm cikket írni ,mert 27-èn már tréning ? 3 tréning jön, mindegyik egy- egy közös mestermű az istenekkel és veletek. Az első tehát 27-e, este 17.00- 19.00,két órás ALTERNATÍV TAROT, szombaton, 16..00-19.00, A MÁGUS ÉVE FINÁLÉ, hétfőn, újév első napján 16.00- 20.00 FŐPAPNŐ ÉVE…..
Úgy gondolta, ha Jézushoz csatlakozik, vagyis Jézus őhozzá, akkor az ő hatalma biztonságban lesz, és amúgy sem kereskedett rabszolgákkal, nem kedvelte a háborút.  A zsidők gyűlölték Jézust, nem volt ő “King of the Judes”, ahogyan a Jézus Krisztus Szupersztárban feltűnik, bár Heródes játékos…..
A mátrixon kívül JEZUEL I. RÉSZ 2023.12.19 16:11:36
JEZUEL   Közkívánatra, mert többen kértétek, Jézusról fogok most írni, azt, ami Nekem lejött a sztorival kapcsolatban. Ez nem jelenti azt, hogy biztosan igaz, de elég logikus, amit összeraktam. Benne van az, amit mint a puzzle darabjait, összeillesztettem évek alatt a témával kapcsolatban mások…..
KIEGÉSZÍTÉSKÉNT A TEGNAPI CIKKEMHEZ Én is csatornáztam Asthart, 2017-ben, meg is találhatod tőlem a soundcloudon, merő hazugság és ígérgetés az egész, csupa kenetteljes kamu. A blogon van fenn egy csatornázás Mihálytól 2016 körülről, csupa megfélemlítés az egész. "először jön a víz, majd a tűz..."…..
A mátrixon kívül A VASÁLARCOSOK 2023.12.12 19:32:13
A VASÁLARCOSOK    FIGYELEM!  Sokkoló cikk következik. Csak akkor vágj bele, ha készen állsz elengedni az összes hamis reményedet. Miután végeztél a cikkem olvasásával, felkavarodott gyomorral fogsz ülni, és nézni a semmibe. Csak órákkal, napokkal később fog gyomorba vágóan becsapódni a szomorú…..
Látták az erejét, és hogy eddig már túl sok démont szabadított ki ahhoz, hogy ők még hatalmon lehessenek. Persze, ez nem ennyire egyszerű. A mágusvilágban nagyon sok más tényező is közrejátszik ahhoz, hogy egy mágus hatalmon lehessen, vagy egyáltalán hatalma lehessen bármi felett, nem csak az, hogy…..
AZ ALKU    A  most következő történet NEM FIKCIÓ. Nem kitalált történet, hanem megtörtént, és történik most is, a benne zajló események FEDIK A VALÓSÁGOT, és a paranormális jelenségek MEGTÖRTÉNTEK.  A démoni alku megkötéséről egy valódi mágus számolt be nekem, és arról is, hogyan épült le az…..
A HÉTEN HÁROM TRÉNING LESZ. PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP ellenben, a rá következő héten, a december 2-3, nem lesz tréning.  A RÁKÖVETKEZŐ HÉTEN IS TÖBB TRÉNING LESZ, MINT KETTŐ :) DE ERRŐL MAJD A KÉSŐBBIEKBEN.  TTT 2023 - MÁGUSKÉPZÉS - TAROT VI. GYAKORLÁS ÉS alternatív KÉRDEZZ FELELEK -…..
FEKETE PÉNTEK MINDENKINEK MEGVAN A MAGA KERESZTJE   A fekete péntek, november 24, az USA-ban a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. A Black Friday már nálunk is teret hódít, de sokan még mindig derekasan ellenállunk neki. A legtöbb családban apróságokat ajándélkoznak egymásnak, de már van egy…..