Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karmasutra

35 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar egészségügy olyan, amilyen, a magyar kórházak meg pláne. Balázs rövid történetében így aztán nem is elsősorban a klagenfurti kórház felszereltsége az érdekes, hanem az, ahogyan a nem túlhajszolt, kizsigerelt orvosok és ápolók hozzáállnak a beteghez...
sörfigyelő Konrad Ale 2018.12.23 16:07:43
Illat: telt, pörkölt magvas, alkohol Hab: sűrű, tartós, rugalmas Szín: sötétebb félbarna  Két hónappal ezelött ittam már egyet, de annyira semlegesen sima félbarna volt, hogy nem inkább írtam róla semmit, hanem kivártam egy újabb szállítmányt és milyen jól tettem. Ez egy kézműves szinten extra…..
Ahogy Ő szokta mondani: levágok egy csirkét és ebédre lesz finom csirkepörkölt. Igen, az a csirke még reggel szaladt a tyúkudvarban, ebédre pedig fent rotyog a tűzön.  Sokáig csodaszámban ment nálam a Nagymamám főztje, sosem értettem mitől olyan finom, mitől olyan más.…..
A Disintegration második száma. A legtökéletesebben összerakott dalok egyike. Védjegyszerű csilingeléssel kezdődik, mint jónéhány másik szám (pl. High, Siamese Twins), majd jön a lusta középtempót játszó dob, a játékos basszus, és a szépséges gitárhang. Mikor aztán azt hinnénk, hogy ilyen…..
karmasutra 2018.02.19 19:26:57
@wildcow: CSODÁS HOZZÁSZÓLÁS. szinte midnen nap meghallgattam egy kerek évtzedig. a show verzió...az maga a mennyország.
Kemény munkahét van a TESCO-nál, és most mindenkinek hét napból áll a hét. Magyarországon nagyon ritka az ilyen átfogó, országos sztrájk. Kicsi a szakszervezetek érdekérvényesítő képessége, és mintha senki nem is tartaná fontosnak, hogy tért, képernyőt, súlyt kapjanak.   A TESCO-nál a sztrájk…..
karmasutra karma 2008.04.26 23:09:00
amikor elszenvedtem eddigi karmám legnagyobb megrázkódtatását, magyarázatokat kerestem, hogy miért történt ez velem. mi az oka, annak, hogy akit a világon a legjobban szeretek, nem szeret, és megváltozott. Ő is. és a kapcsolat is. ellentétben másokkal, próbáltam objektív lenni, de…..
2008.09.13. 14 óra 17 perc Isten hozott kicsi lány az illúzióvilágban. kérlek, játszd jól a szereped amit elvállaltál nemrég...
karmasutra eltévedt üzenet 2008.09.12 17:16:49
( üzenet egy lánynak:„Macska, koporsó, bíró.” A kártya soha nem hazudik. Akkor sem, ha rólad szól…Macska, koporsó, bíró.Ez a 3 mind bekövetkezett benned.Nem kívánom elemezni hosszabban.Az élet mint bíró, mérlegre teszi döntésed, amelyet koporsóként…..
 41.,valóban vezet isten minden gondolatunkról, cselekvéséről, életünk minden egyes pillanatáról jelentést vezet? Ha igen, ezen információ azonos-e az akasha krónikával? 42., félelmetes víziókat ültet belénk az, hogy az van leírva: eljön a nap amikor Isten…..
 36.,12 .o. 4. bek. Igaz h az ég angyalai sem tudják Krisztus második eljövetelének idejét? Akkor az angyalok hogy fognak ezen változásokban részt venni? 37.,mi van azokkal az emberekkel, akik jó úton haladnak, vagy úgy érzik, h jó úton haladnak, de nem bizonyosak…..
 31.,  milyen világuralomra tör és ki? Isten be avatkozik-e?miért pont a római birodalom volt az utolsó világszinten is nagy birodalom amelyet engedett Isten létezni? 32.,  mit jelent az hogy: az idő elfordul a sarkából, és az örökkévalóságban nincs…..
 26.,  Minek nevezzük magát az atomot? Hogyan lehet az, h az atomok elektronjai, szüntelenül, semmilyen intelligencia, intelligens beavatkozás és energia hozzáadás nélkül szüntelenül mozognak? 27.,  mi az az erő, ami az egész univerzumot áthatja? Mi az…..
 21., a bűn zsoldja a halál???nevezhetjük zsoldnak a halált? Azt a halált, amely lényegében visszatérés a Teremtőhöz? Az illúzióvilágból a valós létezésbe? Ez lenne a bűnünk? Vissza kell mindig mennünk, majd ismét leszületnünk? Ez a folyamat lenne a bűnért való…..
16.,  elhangzott Lucifer oldaláról, h ő fenségesebb mint maga a teremtő.Mit jelent az h Isten kényszerrel hagyott időt Lucifernek, hogy megismerhesse a vádlót és a vád természetét? Mit jelent az h elegendő időt? Kiknek hagyott időt? 17., mit jelent, h a…..
 11.,  Valóban, a menny teljes mértékig tiszta? Mit nevezünk mennynek? Az asztrálsíkot? A menny ténylegesen tiszta midnen fertőtől, sátánitól? 12., mindigis úgy éreztem személy szerint, h ebben az életben, amit én most jelenleg megélek, valami nagyon nagyon…..
 5., ez a mi világunk valóban egy fellázadt bolygó? Létezett ez a lázadás  már az univerzumban? Vagy anniyra egyszeri és megismételhetetlen az emberiség története? Mennyire vagyunk jelentőséggel az univerzum történetében? 6., nevezzük meg ki volt Ádám?…..
 0. kérdés: tegyük fel, h az ember test-lélek és szellem együtt, ennek a hármassága. Azt is fogadjuk el, h Isten azért teremtette az embert, h ő ez által is tapasztaljon, és több legyen. A szellem lényegében istentől való mindörökkön öröktől fogva.…..
karmasutra angyalok 2008.07.31 20:29:24
keressétek őket. léteznek, várnak szavaitokra. a Te szavadra, hívásodra, segítségedre.léteznek, és én is ismerek egy angyalt személyesen. a szeme olyan, mint a csillagok ragyogása. ha sikerül elmerülnöm a szemeiben, akkor megmutatkozik fensége, dicsősége. isteni lénye.ahogy a Te…..
karmasutra az egyik alapmű 2008.07.25 19:38:00
mindenkinek aki spiri utat kezd, javaslom elolvasni a következő könyvet:Thornwald Dethlefsen: a sors mint esély.egy spiri utat régóta járó (és ezt sokáig jól titkoló) barátom ajánlotta-majd miután mesgiemertem a szellemi mesterem, Ő is csak ennyit mondott: " bár bizonyos…..
ezt a kivonatot a szellemi mesteremmel folytatott félóra hanganyagáról írtam ki: A meditációról A meditáció egy megváltozott tudatállapot, egyszerűen úgy tudjuk előidézni, h engedjünk h a testünk ellazul, az izmok elernyednek, de a lelkünk szabadon szárnyal. Egy tiszta…..
karmasutra vonzás 2008.07.04 21:07:59
Ica soha nem hirdette magát, mégis a "véletlenek" egymás utjába kerültünk.a lelki mesteremet általa ismertem meg. az események jelenleg rettenetesen felgyorsultak, és sajnos az idő is.nincsenek véletlenek.így éld hát azt a csepp kis életet ami van most...
szerencsésnek érzem magam-földi kifejezésekkel élve.megtaláltam azt a személyt, aki segít utamon.tudása, lénye, kedvessége, hozzállása, segítőkészsége minden képzeletet felülmúl.köszönöm.  ..
elég idősnek érzem magam, és átéltem életemben annyit, hogy nem tartok attól, megvalósul a címben rögzített tényállás. valóban, a kíváncsiság az éretlenség jele, és amely egyúttal nagyban akadályozza hogy az individuum felismerje élete szükségszerű lépését, tehát nem…..
aki felfedezi a jelent, a jelenlétet, az kiejti létezését az elme fogságából. az elme csak az időben tud létezni, annak is a múlt és jövő szavakkal elvonatkoztatott intervallumaiba. az elmének szüksége van ezekre, a jelen azonban éppen az elmét mellőzi.ha így teszel, a…..
karmasutra mester 2008.05.28 21:31:06
ha az élet eléd sodor egy vagy több mestert, az nem lehet véletlen. ha elfogadnak tanulónak, diáknak, akkor két mesterem van.csak azt fogadd el, amit el akarsz. ne legyen benned semmi, ami rábeszélés útján jutott el hozzád.tapasztalj, mérlegelj, dönts.szeretet..