Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kevin Doyle

60 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap volt egy hosszabb beszélgetésem német barátaimmal. Minden nyáron újra átélik a rendszerváltás előtti szovjet-német álmot, és megjelennek az egyik kempingben, ahol régen nyugat-német rokontalálkozó volt.  Kelet-németekről lévén szó, nagyjából tudják, mi a hasonlóság köztünk és meg tudják…..
Nagy öröm és boldogság ütötte fel a fejét Ursulánk, Európa népének Ursulájának amerikai tanácsadóinak körében a hír hallatán: JOE BIDEN újra indul az elnökválasztáson!  Örülünk? Zelensky és Ursula tutira...  Kép forrása: Whitehouse.gov..
40 év eltelt, már a mai 30 évesek is betöltötték a 70-et, Hosszú Katinka pedig bőven túl van az élsportoló karrierje összes fénypontján és ekkor megjelenik a Budapesten megrendezésre kerülő Olimpián a rajtnál. A 76 éves Cseh László és volt sportoló barátaik már a sétabotot égnek emelve szurkolnak…..
Vannak helyzetek, amikor hallgatni arany és sokkal bölcsebb az ember, ha inkább kevesebbet beszél, de annál többet cselekszik. Egy török mondás úgy tartja, "Nyelvednek féke – fejed mentsége".  Mire is gondolok? Nem sokkal ezelőtt kitört a szomszédunkban egy proxy háború, ami két nagyhatalom véres…..
Borkai egy fekete hattyú effektus? Hetente lesz ilyen ügy? Mi történik ebben az országban? Ahogyan valamennyien, jöttem hazafelé a napi hajtásból, de ez a mai nap valahogy más volt. A Borkai ügy kirobbanása óta izgat a téma és folyamatosan az jár a fejemben, hogy mit gondolhat minderről a…..
Számoljunk csak... Horn Gyulát leszámítva, volt az MSZP-nek olyan miniszterelnöke/miniszterelnök jelöltje, akit nem buktattak meg? Miért? HAGYOMÁNYTISZTELETBŐL..
Lukácsi Katalin kiugrott KDNP-ből és már nem akar a politikától függeni. Ezért elmegy augusztus 20-án politikai tüntetésre felszólalni és outsider influencert játszik Kálmán Olga, politikától fűtött műsorában. Most kérem a Jackie Chanes mémet, mert nem értem... Lukácsi Katalinról már másodszor…..
Napok óta ömlik a szenny a médiából. A csúcsra járatott álszentség, képmutatás és irigység az egész történetet már olyan szinten lucskossá tette, hogy az egész nemcsak követhetetlen, hanem gyomorforgatóvá is vált. Igen, Hornyák Tibor ügyéről beszélünk, aki, mialatt az Erzsébet-táborokat koordinálja,…..
KormanyZoo Jó reggelt 2017.07.27 10:25:47
A videóhoz tartozik felirat..
KormanyZoo Hatalmi játékok 2017.06.17 16:59:24
Magyarország miniszterelnöke Orbán Viktor? Neki mennyi hatalma van? Tényleg Ő vezeti az országot?  Hazánkban a politika valahogy úgy határozta meg a környezetét, hogy nincsenek egyéni döntések. Minden, az, amolyan despotikus hatalommal felruházott miniszterelnök körül mozog. Egy ember, aki…..
Molnár Attiláné a politikai sztárképző új hőse a baloldalon. Mindezt azzal a hőstettel érte el, hogy egy lakossági fórumon beszólt Lázár Jánosnak, aki ellen így fellázadt Csongrád népe.  Ahogy azt már a korábbiakban megszokhattátok, most is picit távolabbról kezdem. A szűkebb és tágabb…..
Az andorrai gáz- és villanyszerelőkből verbuvált hobbi válogatott tagjai megverték a magyar válogatottat. 1-0 lett az eredmény. Dzsudzsák sírt, a szurkolók levetették velük a pólóikat és mindenki vért követel. Mindenki nyugodjon meg, nem lesz vér... Kezdjük kicsit távolabbról a dolgot. A teljes…..
Vasárnap van, dolgozom és közben tiszta ideges vagyok. A munka, a magánélet, a dolgok szabályos rendje miatt. Van félnivalóm, hiszen én mindig is az az ember voltam, aki két lépéssel hátrébb állt a pénzes talicska mögött. Épp azon gondolkodtam, hogy ebben a rendkívül komoly…..
Soros, Soros, Soros, már sem folyik a médiából már lassan fél éve. Habony Árpád, Mészáros Lőrinc, Rogán Antal és még sokan mások feltűntek a Fidesz lehetséges agytrösztjeiként, de nem lehet, hogy tényleg lehet valami a szavak mögött? De micsoda? - merül fel teljesen jogosan…..
Új választási rendszert szeretne a nép, ezt sugallja a Gulyás Márton által készített videó. Ha az ember eljut az ötödik másodpercig, egyszerűen fel fog állni a haja...  Kezdjük csak az elején... Gulyás Mártonról már sokat írtam, a véleményem nem változott. Alapvetően egy jó szervező, egy egészen…..
Április tizedikén osztottam meg egy bejegyzést Veletek, amelyben Lendvai Ildikó angol nyelvtudását bíráltam és azt tanácsoltam, hogy angol helyett inkább azt a nyelvet kellene gyakorolnia, amit bolsevik cenzorként annak idején napi szinten tudott hasznosítani. Úgy tűnik az akció már az MSZP számára…..
Lukácsi Katalin, a KDNP fiatal, feltörekvő képviselője egy pálfordulással átevezett a balliberális oldalra. Bár azt nyilatkozta mindenhol, hogy Ő a saját erkölcsi mutatójához hű, mégis egy egészen komoly szégyenérzet fogott el, miközben néztem a videóit... Lukácsi Katalin már huszonéves korában…..
Kevin Doyle 2017.05.26 22:46:59
@Online Távmunkás: Megfogadtam, hogy nem válaszolok, csak olyan esetekben, amikor úgy érzem, hogy fontos.
Még véletlenül sem arra akartam kihozni a szöveget, hogy valakit a vallásában sértsek meg. Engem ami aggaszt, az maga az attitűd. Amikor minden hibás döntésünket valamilyen bibliai idézettel magyarázzuk és minden alkalommal a vallást helyezzük előtérbe, mert az szent és sérthetetlen, az embert pedig nem tudjuk bírálni. Mielőtt rám lenne nyomva az antiszemita jelző, úgy értettem a cikkben, hogy engem maga az attitűd idegesít és pontosan ezt a szemléletet nevezem én vallási fanatizmusnak, amikor valaki megy előre szemellenzővel és nem hallja meg az oldalról jövő hangokat.
Megvolt a Modern Városok Program roadshowjának utolsó fejezetei is. Orbán Viktor miniszterelnök Hódmezővásárhelyre látogatott. Egy modern város sem lehet igazán modern fiatalok nélkül. Lássuk... A miniszterelnök bejelentett, elpottyantott több, mint 50 milliárd forintot és…..
Egy olyan társadalomban élünk, ahol a régi hagyományok, szokások és értékek már nem fontosak többé. Mögöttünk egy rendszerváltás, előttünk egy generáció váltás és folyamatosan ugyanabba a kérdésbe szaladunk bele: Hogyan tudnánk felkészülni a jövőre, ha nem számoltunk el a múltunkkal? Túl vagyunk…..
Az utóbbi egy hónap során számos politikai partizánakciót, valamint számos, egészen szélsőséges, radikális véleménynyilvánítást láthattunk. Mindkét oldal szekértáborai kezdenek elszabadulni, de ez a mai azt gondolom, hogy minden eddigin túljutott.  A Párbeszéd kiplakátolta a Házelnök ajtaját. A…..
"DJ Feri and the Barbies" nevű, baloldali, liberális formáció megmutatta választási ígéreteit. Mindent beígértek. Minden lesz, amit csak el lehet képzelni, de azzal miért nem számol senki, hogyha komolyan gondolják, akkor beledöglik az ország? Talán azért, mert mindenki tudja már az elején, hogy egy…..
Túl vagyunk a világ első számú, szinte minden európai és ahhoz közeli nemzetiség dalversenyén. Pápai Joci dalát pedig egy olyan műsorba kvalifikáltuk, ahol a politika és nemi hovatartozás sokkal előbbre való, mint a dal, amit kiviszünk. Egy ilyen versenyben megint győzött a már oly sokat emlegetett…..
Május 15-én, 11 órakor találkozott Bayer Zsolt és liberális ellentábora egymással egy kávé erejéig. Egy korszakalkotó kiegyezés történt és kiderült, hogy mindkét fél tud kultúrember módjára beszélni egymással. Azt gondolom, hogy a mai délelőtt az év beszélgetése volt. A tartalom és a konklúzió már…..
Élvezettel figyelem a Fidesz ifjúsági szervezetének munkáját és életét. Nagyon várom, hogy termeljenek már ki egy olyan gyereket aki média, munka, valamint közélet kompatibilis. Sajnos ilyet nem láttam még egyet sem. Mialatt írom ezt a cikket egy egészen mozgalmas héten vagyunk túl. a Fidesz…..