Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laszlo K

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyjából tisztában van a mobiltelefon-használók zöme azzal, hogy a kínai már nem a gagyi szinonimája. Olyannyira így van ez, hogy a 2018-as TOP10-es eladási lista felét a kínai mobilgyártók teszik ki. Bár legtöbben a Huawei és a Xiaomi márkákkal azonosítják a menő kínai mobilt, a paletta azonban…..
Laszlo K 2019.02.22 06:09:09
@Bobby Newmark: milyen adatod van, ami top secret? Labmereted?
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
A mai nap folyamán, sajtóközleményben jelentette be Washingtonban a világ legnagyobb Bibliamúzeuma, hogy a tulajdonukban lévő 16 Holt-tengeri tekercsből öt hamisítvány. Ezeket a tekercseket azóta el is távolították a kiállításról...
Laszlo K 2018.10.25 09:32:04
@protézisesh: az az 5 tekercs hamis. A tobbit meg bedrogozva irtak a koltok...
Hibáink fel- és beismerése valamint az önkritikára való hajlandóság a személyiségfejlődés alapkövei, ezért kár, hogy nem minden embertársunk bír ezekkel a képességekkel. Nem így József, aki egy erőteljes önlemajmozással indítja levelét csak azért, mert nem bontotta ki a futár jelenlétében az átvett…..
Az utóbbi évek legjobb sci-fi-sorozata, az Expanse alól a hónap elején húzta ki a szőnyeget a SyFy, de a gyártó már akkor eltökélt volt, hogy a harmadik évadát futó sorozatot megpóbálják elpasszolni valakinek. Akkor a nemzetközi terjesztésre vonatkozó jogokat birtokló Netflix tűnt a leglogikusabb…..
Már korábban is többször szembe jött velem az aputest, mint fogalom. Gondoltam egy merészet, és  számolva azzal a következménnyel, hogy esetlegesen felidegesítenek az olvasottak, belenéztem a témába.  Aki esetleg nem tudná, az aputest az a test, ami egy picit már pocakos, picit adott esetben már…..
Laszlo K 2018.05.12 12:38:14
@Alick: en amiota megvan a gear s3 okosoram naponta gyaloglok. Illetve emeleteket is, mert az jo a szivnek. A masik erdekes dolog, hogy ez a kis eszkoz mennyire osztonoz, hogy naponta gyalogoljak edzzek. Sokszor csak kigyalogolok egy szabadteri edzo helyisegre es ugy felora, 1 ora gyaliglas utan meg letolok a tuzo napon ugyanennyit. Ezzel elerheto egy teljesen fitt test. De nem egy Chriss Patt test atert :)
Laszlo K 2018.05.12 12:40:40
www.justgofitness.com/the-chris-pratt-workout/

4-6 sessions per week with trainer Duffy Gaver
3-4 hours of training per day
A mai hódmezővásárhelyi időközi polgármester választást nem csupán helyben követték izgatottan, de a végeredményére az egész ország figyelt. Nem azért, mintha egy megyei jogú város választási eredményéből automatikusan következtetni lehetne arra, mi történik majd április 8-án. Sokan és sokszor…..
Unásig hallhattuk már önjelölt szociológusoktól és mégönjelöltebb marketing szakemberektől az egyes generációk tudományos elnevezéseit. X, Y, Z és még ki tudja milyen karakterekkel illethetjük a különböző korú fiatalokat. Viszont kutatók szerint pontosításra szorul a rendszer, ha 77 és 83 között…..
Tegnap este egymás ellen ment az RTL liszenszelt és a TV2 nyúlt műsora, A Fal és A Piramis egymásnak feszült végre, hogy eldőljön, kinek nagyobb a pöcse a kis magyar médiahomokozóban. Egy adás és egy este alapján marhaság lenne bármilyen következtetést is levonni, de az tény hogy az óriásplakátokon…..
Semmi sem állandó, csak a változás maga - szól a közkeletű bölcsesség, és valóban, a vírustörténelemben rengeteg olyan változást láthatunk már, amikre először csak kapkodjuk a fejünket, aztán utána szépen fel kell rá készülni, figyelni, valamint a továbbiakban már számolni vele...
Laszlo K 2018.01.09 15:30:17
@zolee001: nyilvan mert benne vannak ok is melyen
A mai Jobbik-tüntetés kudarc volt, kudarc természetesen a mozgósítás eredményében (legfeljebb kétezren lehettünk, ha a késve befutó Schiffert is beszámolom), kudarc abban, amilyen szónokokat sikerült felsorakoztatni (nem voltak szónokok a szónoknak középszerű Vonán kívül), kudarc volt a tartalmát…..
Laszlo K 2017.12.16 09:41:34
@Lavinia Pinkerton: erzik a vesztuket. Egyre tobb penzt lapatolnak pl Meszaros stroman zsebebe. Az utolso par het is errol szolt. Nem lennek meglepve, ha veletlen eltunnenek az orszagbol azzal a lopott tobb szaz milliard magyar penzzel, ha nem jonne be a tavasz...
Sokat gondolkodtam miért lehet, hogy az állampolgárok vágyai, kérései, elképzelései valahogy sohasem egészen úgy öntenek kormányzati formát, ahogyan jó lenne. A még megmaradt szakemberek és civil szervezetek vért izzadva küzdenek manapság már azért is, hogy egyáltalán megtudhassák mi készül "értük",…..
Úgy döntöttem, ellenőrzöm, hogy igazak-e a hírek a Nemzeti Konzultáció internetes felületének gyengeségeiről. Alig egy órán múlva már egy tömeges hamisítást elkövető csaló nézett vissza rám a tükörből. Hiszek a nyilvánosság erejében, úgyhogy publikálom az eredményt, aztán vihet a TEK. Komolyan…..
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
Szintet lépett az RTL és a TV2 rivalizálása: az RTL azt állítja a TV2-ről, hogy ellopta a The Wall azaz A Fal című új vetélkedőjük ötletét és know-how-ját, és A Piramis címen saját verziót forgat belőle Stohl András műsorvezetésével - ezt Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese mondta a…..
Illat: telt, fűszeres Hab: sűrű és tömör Szín: borostyánba hajó arany  Magasra tette az elvárásokat a sima Gulden Draak, de ennek fényében is megfelelően tömény az íze. Az alkohol éppen csak felbukkan, mint irányadó elem, mely körül vibrálnak a mélyebb és magasabb tónusú ízek. Egy negatívuma…..
Laszlo K 2017.11.18 10:15:07
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre "Cégünk dinamikusan fejlõdõ, hazai tulajdonú vállalat. Munkavégzés során lehetõséged lesz a fejlõdésre egy fiatalos és szuper csapatban, mindezt versenyképes fizetésért. Nyújtunk: kellemes…..
  1, Az állásinterjú Be sem kell mutatni: itt kezdődik, és itt dől el minden. Többnyire kellemetlen, céltalan és bugyuta. Egy mesterséges, kreált helyzet, amiből közel sem fognak rólad annyit megtudni, mint amekkora feneket kerítenek neki. Állásinterjút csak egyféleképpen lehet jól csinálni: ha…..
Update (2017.10.20. 07:41): Alig több mint 12 órája van fent a poszt, de már kapom azokat a kommenteket, üzeneteket, hogy miért nem kúrtam le a zaklatókat. Itt felteszem a kérdést, hogy egy nőnek, akit zaklattak szexuálisan, fel mernék tenni ugyanezt a kérdést? Hát mér' nem hagytad, hogy megkúrjon,…..
Az egyik legérdekesebb építkezés a XIII. kerületben zajlik éppen, az UniPark46 elnevezésű projekt attól különleges, hogy panelházból épül egy 86 lakásos társasház...
Laszlo K 2017.10.07 12:23:58
Legyünk óvatos azokkal, akik a No Diggity című slágert kedvelik a Blackstreettől, vagy a Lose Yourself-et Eminemtől! A pszichopaták ugyanis nagyra értékelik ezt a két dalt...
Laszlo K 2017.10.05 11:07:01
Rékasi Károly tegnap reggel, az RTL Reggeli című műsorában járt, ott, ahol az a Kiss Ramóna a műsorvezető ezen a héten, akivel 14 éven át együtt játszottak a Barátok közt című szappanoperában. Ramóna párja az a Fehér Tibor, aki például az MTVA Csak színház és más semmi című sorozatából ismerhetünk,…..
Laszlo K 2017.09.29 09:10:07