Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsakÚjváros

0 bejegyzést írt és 705 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
A Juventus edzőkérdése természetesen továbbra is témaként szolgál a sajtó számos munkatársának, és Antonio Conte neve többször felmerül, legutóbb Sebastiano Sarno arról számolt be, hogy az olasz sikeredző már nem először mondott nemet a Napolinak. Gianluca Di Marzio értesülései szerint Antonio…..
Az olasz csapatok nagyszerű szereplésével az Európa-ligában és a Konferencia Ligában, eldőlt, hogy Itáliából jövőre bizonyosan öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így némileg talán csökkent a Juventusra nehezedő nyomás. A zebracsíkos csapatnak azonban muszáj gyűjtenie a pontokat,…..
A Juventus elveszítette a pert, amelyet egykori játékosa, Cristiano Ronaldo indított a klub ellen, s így csaknem 10 millió eurót, valamint az összeg kamatait köteles fizetni a portugál támadónak. A Sport Mediaset beszámolója szerint a döntőbíróság szerdán hozott döntése értelmében a Juventus 9.7…..
CsakÚjváros 2024.04.17 23:28:41
A Juventus a Torino ellen egy ponttal volt kénytelen megelégedni egy gólhelyzetekben viszonylag szegény meccsen, amelynek a végén a házigazdák örülhettek volna, ha a feltehetően orrtörést szenvedő Wojciech Szczęsny nem véd nagyszerűen. „Jó mérkőzésünk volt, voltak gólszerzési lehetőségeink, és a…..
CsakÚjváros 2024.04.14 00:09:51
A Juventus korábbi játékosa, Carlos Tévez a pályafutása lezárását követően az edzői pályát választotta, s jelenleg hazájában, az Independiente mestereként dolgozik. A Torinóban is nagy népszerűségnek örvendő Carlitos a La Gazzetta dello Sport riporterének nyilatkozva beszélt többek között a…..
Mirko Di Natale, a TuttoJuve munkatársa a mai napon elég egyértelmű értesülésekkel szolgált a Juventus edzőhelyzetéről: „Jelen pillanatig nem volt semmilyen kapcsolatfelvétel a vezetőség és Massimiliano Allegri között a jövő tekintetében. Az edző szerződése 2025 nyaráig érvényes, és a felek még nem…..
A Juventus a reményteljes kupameccs után a Vincenzo Italiano csapatát fogadja Torinóban vasárnap este, és a cél nem lehet más, mint pontok szerzése az elmúlt fordulók csalódást keltő termése után. A Juventus játékosai pár hónapja még a scudettóról álmodozhattak, ám a torinói csapat mostanra a…..
CsakÚjváros 2024.04.08 00:52:02
@gomorra21: Nem volt gond vele.....több lehetőség...lsd Török válogatott...ott azért nem hülyék fociznak....
A Juventusnak mihamarabb ki kell lábalnia az egyre mélyülő hullámvölgyből, amennyiben el kívánja érni minimális céljait a jelenlegi szezonban. A bajnokságban erre még nyolc mérkőzése maradt a zebramezeseknek, azonban az Olasz Kupa elődöntőjében már nem lesz ennyi lehetőség a…..
CsakÚjváros 2024.04.02 22:36:32
Tovább folytatódik a Juventus elképesztő vesszőfutása, Massimiliano Allegri csapata ezúttal a Lazio otthonában, a hosszabbítás perceiben esett góllal szenvedett vereséget, így komoly erőfeszítésekre és formajavulásra lesz szükség, ha a zebramezesek ott akarnak lenni a Bajnokok Ligája jövő évi…..
CsakÚjváros 2024.03.30 23:51:35
A Juventus kedden a Maccabi ellen újabb vereséget szenvedett, s ezt követően számos fejleményről számoltak be a lapok. Az argentin TyC Sports úgy értesült, hogy a meccsen megsérült Ángel Di María sérülése nem olyan komoly, mint amennyire eredetileg számítottak, izomszakadás helyett csak egy…..
A Juventus a jelek szerint a Maccabi Haifa otthonában elszenvedett vereség dacára is kitart Massimiliano Allegri mellett, aki érthető csalódottsággal nyilatkozott a mérkőzés után. "Nehéz volna megmagyarázni, nem tehetünk mást, mint hogy csendben maradunk, mert ez nem volt jó teljesítmény tartás…..
Gyergyói HK–Dunaújvárosi Acélbikák 4-6 Szilassy Zoltán, vezetőedző, GYHK: “Nagyon arra hagyatkozunk, hogy úgyis lövünk sok gólt. Négy gólt lőttünk, ezzel meccset kellett volna nyerni. Három-háromnál úgy hokiztunk, mintha mi lennénk hátrányban. Mentünk előre, megkontráztak kétszer, így lett…..
Nem túl meggyőző első félidőt követően, a Juventus végül a Spezia fölé kerekedett, s 3:0-ás győzelemmel gyűjtötte be a három pontot. A zebramezesek első találatát a betegségből csereként visszatérő Álvaro Morata szerezte. "A három pont a fontos. Újra győzni tudtunk, amire minden héten szükségünk…..
A Spezia elleni mérkőzést megelőzően a Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici beszélt a bemelegítés során kidőlő Matthijs de Ligt sérüléséről, valamint az egyre erősebb kritikák kereszttüzébe kerülő Andrea Pirlóról. "De Ligt rúgást kapott szombaton, megpróbálkozott a bemelegítéssel, de még mindig…..
A Hellas Verona elleni botlással a Juventus rendkívül nehéz helyzetbe hozta magát, mert hátránya tíz pontra nőtt a listavezető Inter csapatával szemben. A címvédő most egy papíron viszonylag egyszerűnek tűnő mérkőzésen próbálhatja visszanyerni önbizalmát, mert kedd este a Spezia együttese látogat az…..
CsakÚjváros 2021.03.02 23:09:26
@MGB75: Rá lépett a labdára,úgy esett el....Demiral nem rúgta meg...ismételték elégszer :) .ennyi!
CsakÚjváros 2021.03.02 23:16:21
@DelPiero2: Azt azért ne felejtsd el hogy mindenki,minden kis csapat IS :D minket akar megverni,pontot szerezni... Ellenük okosan kell játszani....sokkal rosszabb mint a nagyok ellen! Aki focizott valaha az tudja... :)
A Juventus számára nagyszerűen indult az új esztendő, azonban február közepére megtorpanni látszik a csapat. Az Olasz Kupában ugyan biztosította helyét a fináléban, de a bajnokságban 1:0-ás vereséget szenvedett, a nem éppen kirobbanó formában szereplő Napoli otthonában, majd a csapat értékelhetetlen…..
CsakÚjváros 2021.02.22 23:35:40
@delpi0823: Meg a barca...bár idén ők is Crotone szint :D :D (csak vicc). Én Buffit védetném a Porto ellen!!! Sőt a Verona és a Lazio ellen is!! A Lengyel barátunk tanulja meg komolyan venni a meccseket és ne vihogjon.....
A Juventus kapusát, Gianluigi Buffont végül 5000 eurós büntetéssel sújtotta az Olasz Labdarúgó-szövetség, amiért a Parma elleni december 19-i meccsen istenkáromló szavakat használt saját csapattársa, Manolo Portanovával szemben. Az esetet követően kivizsgálás vette kezdetét, mivel nem volt…..
Cristiano Ronaldo egyéni megmozdulásával előnybe hozta a Juventust, Roger Ibañez öngólja pedig megpecsételte a fővárosiak sorsát, így 2-0-ra nyert a Juve. Paulo Fonseca a mérkőzést követően azt mondta, hogy a Roma védekezésre kényszerítette a Juventust, azonban Andrea Pirlo szerint erre készült a…..
CsakÚjváros 2021.02.07 00:40:40
A Juventus sportigazgatóját, Fabio Paraticit arról kérdezték az AS Roma elleni mérkőzés előtt, hogy az Inter otthonában elszenvedett 2:0-ás vereség vajon terápiás hatással volt-e a csapatra, amely azóta folyamatos jó teljesítményt nyújt. "Nem tudom, hogy terápiás vereség volt-e, de megnyertük az…..
Az Andrea Pirlo által irányított Juventus januárban formába lendült, s eltekintve az Inter otthonában elszenvedett kínos vereségtől, zsinórban szállította az eredményeket, amelyek révén a csapat visszaszállt a bajnoki küzdelembe. Szombat kora este a címvédő a dobogó harmadik helyén álló AS Roma…..
A Juventus még minden fronton harcban áll, s kedd este az Inter otthonában lép fel az Olasz Kupa elődöntőjében, majd egy hét múlva, február 9-én Torinóban fogadja a milánói csapatot.  Mindkét csapat a sorozat nyolcaddöntőjében szállt be az Olasz Kupa küzdelmeibe, s a Juventus útja a Genoa, majd a…..
A Juventus a középmezőnyben tanyázó Sampdoria otthonába, a kötelező három pontért látogatott Genovába, s egy gyönyörű Ronaldo-Morata összjátékot követően Federico Chiesa találatával szerzett vezetést az első félidőben. A második játékrész már inkább az eredmény megtartásáról és az energia…..
CsakÚjváros 2021.01.31 04:11:49
A Juventus Federico Chiesa és Aaron Ramsey találataival 2:0-ás győzelmet aratott a Sampdoria otthonában, s Andrea Pirlo úgy látja, csapata kezd formát ölteni. "Chiesa egy fiatal játékos, aki egy nagy klubhoz csatlakozott, s első alkalommal szerepel nemzetközi mérkőzéseken. Ez egy nagy lépés volt…..
CsakÚjváros 2021.01.30 21:04:29
A versenynaptár februárban is igen sűrű lesz a Juventus számára, s az Inter elleni Olasz Kupa elődöntőt megelőzően a címvédőnek a bajnokságban kell helytállnia, egy papíron talán könnyebbnek ígérkező mérkőzésen a címvédő a Sampdoria otthonába látogat. A jelenlegi szezon során a genovai csapat a…..