Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Knapp Vincéné

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogalmunk sem volt arról, hogy ma micsoda nap vár ránk. Reggel ugyan még minden a megszokott volt: evés, tanulás. Aztán csodák sorozata következett... Először egy hölgy lepte meg a gyerekeket egy-egy pár zoknival, és néhány, általa készített vászontáskával. Zoknik és táskák Ezután a gyerekek…..
A mai napunk úgy kezdődött, mintha nem is hétvége lenne: reggeli után tanulással. Az utóbbi nem volt túl népszerű, de hősiesen helytálltak a gyerekek. Ebéd után Vaduzba mentünk. Először elsétáltunk a stadionhoz, és az egyik edzőpályán épp egy ifimeccsbe csöppentünk. Jót szurkoltunk, még egy gólt is…..
Liechtenstein 2017 Névnapi buli... 2017.03.22 22:03:46
A tegnapi melankólia mára elmúlt, bár az idő még mindig szomorkás, esős volt (ma már a mellettünk lévő hegyet sem lehetett látni). Ennek ellenére a reggeli és a tanulás után egy kicsit elmentünk sétálni - esernyővel. A friss levegő jó hatással volt a gyerekekre, mert az ebédnél szinte minden…..
Álmoskásan indult a napunk, és ez a kótyagosság egész nap kitartott (ebben az időjárás is sokat "segített"). Tanulás előtt egy kis ugri-bugrival próbáltuk felrázni a gyerekeket több-kevesebb sikerrel. A matek, a nyelvtan és a szövegértés ma nagyon nem volt a barátunk. Az ebéd előtti szimatolós játék…..
A mai nap is élménydúsan telt. Reggeli után a plankeni iskola tornatermében játszottunk és sportoltunk. A gyerekeknek a legjobban a "fekete ember" és a répahúzós játék (a videón látható) tetszett. Kellően kifáradtak, de örültek neki, hogy ma nem tanultunk. Ebéd után vendégeink jöttek, azok a…..
Liechtenstein 2017 Elkezdődött... 2017.03.15 23:24:26
Ma reggeli után, tanulási időben megemlékeztünk nemzeti ünnepünkről. A gyerekek elmondták a történelmi esemény lényegét. A tanulás szorzótáblával és helyesírással folytatódott. Ebédig az udvaron a kültéri játékokon játszottak, fociztak és vidámkodtak a gyerekek. Ebéd után erdei túrával folytatódott…..
Liechtenstein 2017 Ismerkedés... 2017.03.15 11:40:56
Ismerkedtünk mindennel. A házzal, a játékokkal, a többiekkel, a vendéglátókkal... stb. Bani bácsi (ő itt a főnök) még egy eligazítást is tartott, hogy mit lehet csinálni és mit nem. Délután egy csomó játékot kipróbáltunk, majd jött egy csapat kedves ember, akik mindenféle méretet vettek rólunk.…..
Hosszú utazás után végre itt vagyunk! Minden rendben van! Már elfoglaltuk a szobáinkat és meg is reggeliztünk! A vendéglátóink nagyon kedvesen fogadtak bennünket! Várakozás a Keleti Pályaudvaron Volt, aki aludt a vonaton... ... volt aki nem... ... és nem. Most szálltunk le a…..